kp-kp Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 Ej fantje vidm da ste tuki sami profesonalci dej nej mi en pove postopek kako se užge mini moto jst sm si ga kupu pa sm ga hotu užgt pa ni šlo pol sm ga pa kurblu tok časa da sm use polomu zdej sm kupu nou ta del pa še zmer ne užge dej nej mi prosm en puve ceu postopek pa kako more bit kej ubrnen pa kwa bi lahko bilo narobe prosm vs!!! :? :? :? :? :? Evo link. http://www.minimoto.si/
SF Objavljeno Marec 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Z Avtotehne sem včeraj dobil obvestilo, da se ljudje vozijo med delovnim časom in ovirajo delo na tehničnih pregledih, v kar sem se tudi sam prepričal... Dobil sem tudi namig, da se bo naše prijateljstvo končalo, če ne bomo stvari uredili... Na Avtotehni je vsaka vožnja z minimoti izven terminov organiziranih treningov prepovedana, sicer bomo izgubili dovoljenje za uporabo prostora! Povejte tudi ostalim, da so vabljeni na treninge, z vožnjo izven za to določenih terminov pa bomo izgubili edini prostor v Ljubljani, kjer nam dovolijo postavit progo. Zavedajte se, da bomo zaradi nespoštovanja dogovorov ostali brez priljubljenega zbirališča. Za AMD Orjake: SF Hvala!
SF Objavljeno April 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2006 Prva amaterska dirka se bliža... Bi se še kdo prijavil? Prvenstvo je narejeno zlasti za "kitajce" in majo tud tri razrede...
ŽILA Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Prva amaterska dirka se bliža... Bi se še kdo prijavil? Prvenstvo je narejeno zlasti za "kitajce" in majo tud tri razrede... fAKER TO JE PROFI STRAN Z AMATERJI SE ZAJBAVAJ NA NJIHOVEM NETU.
orjak1 Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 faker res si se zmotu presedlaj na minimoto forum
SF Objavljeno April 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2006 fAKER TO JE PROFI STRAN Z AMATERJI SE ZAJBAVAJ NA NJIHOVEM NETU. Hmmmm... potem bi se tudi o DP lahko pisalo le na strani AMZS? :D
Capone Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 kaj je zdej s temi amaterskimi dirkami s kitajci. poznam velik ljudi k so zlo zlo zlo zagrizeni za stvar in jo zlo resno jemlejo (mogoče mal preveč resno). a pol bojo derke al ne :? :hmm:
orjak1 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 ja dirka bo 29.4.2006 na kartodromu koper vse je napisano že tisočkrat na http://www.minimoto.si rublika tekmovanje pravilnik an http://www.ap-minimoto.com/pdf/pravilnik.pdf http://www.ap-minimoto.com
SF Objavljeno April 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2006 ...in prav danes je zadnji dan za prijave, ker moramo potem oddat seznam voznikov zaradi dnevnega zavarovanja... Seveda pa bo za taprave kerlce tudi državno prvenstvo! (Upam da mi Žila ne zameri takega nepooblaščenega pisanja ker sm pač amater?)
SpyCraft Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 danes je zadni dan? matr jst se cakam na vsaj enga kolega da se zmiga pa mi potrdi da pridema, k samemu se mi ne da hodit iz celja !.. a se bo dal kako naknadno prijavo spravt not? :/
ŽILA Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 ...in prav danes je zadnji dan za prijave, ker moramo potem oddat seznam voznikov zaradi dnevnega zavarovanja... Seveda pa bo za taprave kerlce tudi državno prvenstvo! (Upam da mi Žila ne zameri takega nepooblaščenega pisanja ker sm pač amater?) Faker ne mi obračat besed,vsi mi vemo kaj si in da si velik naredu za minije,sam pa tud veš da je bil nalaš lani narjen mimimoto forum ki ga vsi berejo,tale je pa bolj redko obiskanŠe enkrat vsem ORJAKOM vsa čast in slava.[attachmentid=68352]
SF Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 Naj takoj povem, da minimoto forum ni last AMD Orjaki, je last našega prijatelja, fana "kitajc" mopedov in minimota nasplošno. Kitajski fani niso nikol kej preveč pisal tuki gor.
SiR Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 kaj je zdej s temi amaterskimi dirkami s kitajci. poznam velik ljudi k so zlo zlo zlo zagrizeni za stvar in jo zlo resno jemlejo (mogoče mal preveč resno). a pol bojo derke al ne :? :hmm: v zadnji številki mesečne motoristične revije, katere se na tem forumu bojda ne sme oglaševati, je vse pisalo ;)
orjak1 Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 ja revija motorist je napisala veliko o amaterskem prvenstvu se jim lepo zahvaljujem. O prepovedi pa nevem nič in me tudi ne zanima. Interesi posameznikov niso dobrodošli na forumu. Pač vsak od nas ima svoje mišljenje. Marsi koga moti veliko stvari a se neda vsem ugoditi. Prisrčno vabljeni v KOPER 29.4.2006 bo živahno Žila če misliš da sem uničil državno prvenstvo povej to meni osebno ni treba tega govorit okoli.Orjaki smo ponudili vožnjo z kitajskimi motorji tudi v državnem prvenstvu vsaj eksibicijsko pa organizatorji niso pokazali nobenega zanimanja. Mislim da pa če par orjakov ne vozi ni konec prvenstva KAJ pa delajo ostali slovenski klubi in društva.
Capone Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 žila pa ne se sekirat. sej je dost drugih klas za vozit. sej mate nabavlenga supermota pa nej gre iztok v 450 klaso pelat pa je stvar rešena pa še fuul bo napredvov ko bo prestopu v višjo klaso .)
SF Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Baje, da se ta vikend začenja DP. Bo kdo kej komentiral?
Jure007 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Baje, da se ta vikend začenja DP. Bo kdo kej komentiral? Ja, baje gre Trbižanou Tilen iz Junior klase v Senior .) :D
ŽILA Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Baje, da se ta vikend začenja DP. Bo kdo kej komentiral? včnanili novega dirkača,upam da bo do sobote že imel licenco,če ne pa na naslednji dirki.škoda da ima Cvetko(Lenarčič Grega) mal zdravstvenih problemov ,ampak do sobote jih bo pošlihtal.Evo ,še slike novega upa ki pa ni več rosno mlad ampak je v zrelih dirkaških letih.[attachmentid=69663]
SF Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Škoda ker se nam tokrat pokrivata dirki. Bi drugač prišel mal pogledat... Samo da omenim... V soboto 13.5. druga dirka amaterskega prvenstva v minimotu. Naj povem, da ni še nič izgubljeno, lahko se seveda še vedno prijavite, ker je prva dirka odpadla zaradi objektivnih težav 15 cm vode na progi). Več o tem na www.ap-minimoto.com Tkole je pa to zgledal... http://forum.minimoto.si/viewtopic.php?p=7029#7029
Capone Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 sej je zlo spodbudno in dobro da so se odločili za prestop in napredek v višjo klaso ampak ne vem kok je to smiselno saj kokr imam jst v spominu je lansko leto na eni dirki bila manca in ostali samo nekaj sekund za njim po celi dirki. :hmm: Drugače pa mu seveda želim vse najbolše in da sebo dobro odrezal v letošni sezoni :OK: :OK:
Jure007 Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Minimoto bo pa zgleda zamrl... :hmm: R3 Minimoto SENIOR 1 53 IZTOK ŽIVKO ŠD KBM RACING DM 2 666 FRANJO ŽIVKO ŠD KBM RACING DM R2 Minimoto JUNIOR 1 48 LIVK MARIO AMD DOMŽALE
SF Objavljeno Maj 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 In kaj zdej ne bo noben nč napisu kako je blo?
greenninja Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 In kaj zdej ne bo noben nč napisu kako je blo? Bilo je v redu.
ici Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Kljub slabemu vremenu dirka izpeljana,čeprav so miniji vozil z koleni v vodi,nekje pa že skoraj z ritjo.Kot se za prvo dirko spodobi obilo težav z motorji (crkavanje:1dirka Lenerčič,2dirka Tilen; sklopka in voda je vseskozi nagajala vsem najbolj pa Matjažu) ampak naslednjič bo že boljš.Vse težave so tudi krojile vrstni red tako da je presenetljivo na tretjem mestu nov dirkač NEČKO,kar je pa vspodbudno za njega in vse čestitke.Seveda čestitke tudi vsem ostalim ki so se hrabro spoprijeli s progo. Uvrstitve SENIOR: 1. Iztok Živko (trening najhitrejši čas 50.131sek) 2.Franjo Živko 3.Nečko Hozanovič JUNIOR: 1.Mario Livk 2.Aleks Vene
Capone Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 ja škoda za lebana saj se njegov motor niti naprej ni premaknil. Najbrš so imel velik težav drugače bi bila derka še zanimivejša
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se