Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

V soboto 3.6. spet amaterska dirka, tokrat v Ljubečni pri Celju.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Alla super slike sploh tista skupi s tomosi.A maš kej z dirke? :? :?

Objavljeno

Mi lahko prosim kdo pove kje kupujete gume za mini moto?? Lahko, da ste o gumah za minimoto že kaj pisali vendar je strani preveč, jaz pa sem nov na forumu.

Hvala

Objavljeno

Mi lahko prosim kdo pove kje kupujete gume za mini moto?? Lahko, da ste o gumah za minimoto že kaj pisali vendar je strani preveč, jaz pa sem nov na forumu.

Hvala

Ogromno o gumah in delih na forumu minimoto.si

Drugače pa ,gume pri nas dela kranjska SAVA in jih lahko kupiš pri prodajalcih. :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Novi Slovenski portal http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) na Slovenski sceni, na strani bo moč najti vse teste mini moto motorjev, tuning dodatne opreme, primerjave modelov, druženje na forumu, galerije tekmovanj v državnem in evropskem dirkanju, predstavitve Slovenskih dirk DP in amaterskem tekmovanju.

Vabljeni vsi poznavalci mini moto motorjve!

lp Damjan

http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

Popravljeno . Popravil PLAYGAME
Objavljeno

Me prav veseli, da sem še pravi čas prodal MM, saj s tole kitajščino je postalo vse skupaj prav nezanimivo.

Objavljeno (popravljeno)

Me prav veseli, da sem še pravi čas prodal MM, saj s tole kitajščino je postalo vse skupaj prav nezanimivo.

Spidy brez zamere, če si samo za minuo vrgel oči na naš portal je lepo razvidno, da bo v bodoče na njem le min oz. lahko rečem 10% opisov izdelkov in testov na strani povezanimi z Azijskimi kopijami, vsaj 80%+ bo vse o govoru dirkalnih minimoto itd!

Seveda vabljeni, še bolj pa poznavalci , tudi mehaniki diraklnih MM, rabimo celo še par poznavalcev itd

lp Damjan

ps: v slo hočemo pokazati, da vendarle ni minimoto za 30k , enak oz. za nekatere enako vredn kot pravi dirkalni MM, če prepričamo 0,1% ljudi bomo uspešni!

Popravljeno . Popravil PLAYGAME
Objavljeno

No če se kdo odloči za pravi dirkalni minimoto prodajam jst enga za 340.000sit. Več se najde tukaj

post-1745-1150644153_thumb.jpg

Objavljeno

Spidy brez zamere, če si samo za minuo vrgel oči na naš portal je lepo razvidno, da bo v bodoče na njem le min oz. lahko rečem 10% opisov izdelkov in testov na strani povezanimi z Azijskimi kopijami, vsaj 80%+ bo vse o govoru dirkalnih minimoto itd!

Ne vem kje ste bili vsi tisti ta glasni ko je bilo res govora o dirkalnih MM, ter ko nas je na štartu stalo po najmanj deset voznikov.

Povsod in zmeraj je bilo eno samo podcenjevanje.

BTW: Precej več časa kot eno minuto sem bil na vašem MM portalu, pa o racing zadevah prav veliko stvari nisem ujel.

Objavljeno

Ne vem kje ste bili vsi tisti ta glasni ko je bilo res govora o dirkalnih MM, ter ko nas je na štartu stalo po najmanj deset voznikov.

Povsod in zmeraj je bilo eno samo podcenjevanje.

BTW: Precej več časa kot eno minuto sem bil na vašem MM portalu, pa o racing zadevah prav veliko stvari nisem ujel.

spidy ŽAL BI RABILI TUDI KOGA, KOT SI TI, NA KAKI POMOČI, pisanju in same male znanosti oz. potankosti in primerjavi z navadnimi, ter prepričanja ljudi oz. da se vrne svoj čar DP prvenstvu!

Seveda vabljen, je pa stran v totalni izdelavi, narejena le na 15%

Objavljeno

Zdravo,

vrjetno že kje kaj piše o tem kerega minimota se splača najbolj kupiti ampak sm malo brskal pa nisem našel...

Sam se zanimam za nakup enega in to čimprej, upam da še ta teden, in sm malo prebrskal oglase na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa nikakor ne vem za katerega se odločiti-koliko so si resnično različni, ker eni pišejo o sšportnih izpuhih in močnejših vilicah itd...

Bi mi lahko kdo pomagal

Hvala vam vsem

p.s.: če bote imeli kaj časa lahko pregledate tudi (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) in mi katerega priporočate od tam ali pa kakšno dobro prodajalno...recimo da iz okolice Ljubljane, pa pripravljen sm odšteti dam do 40000 sit, mogoče kaj več če se tares splača drugače lahko tudi ceneje :D

Hvala

LP

Objavljeno

Zdravo,

vrjetno že kje kaj piše o tem kerega minimota se splača najbolj kupiti ampak sm malo brskal pa nisem našel...

Sam se zanimam za nakup enega in to čimprej, upam da še ta teden, in sm malo prebrskal oglase na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa nikakor ne vem za katerega se odločiti-koliko so si resnično različni, ker eni pišejo o sšportnih izpuhih in močnejših vilicah itd...

Bi mi lahko kdo pomagal

Hvala vam vsem

p.s.: če bote imeli kaj časa lahko pregledate tudi (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) in mi katerega priporočate od tam ali pa kakšno dobro prodajalno...recimo da iz okolice Ljubljane, pa pripravljen sm odšteti dam do 40000 sit, mogoče kaj več če se tares splača drugače lahko tudi ceneje :D

Hvala

LP

Če mislš kkšnga kitajčka, pol kup najcenejšega, k boš pol itak keš rabu še za rezervne dele :D

Objavljeno

@BEliEVER: Poglej na www.ap-minimoto.com Tam boš našel več podatkov o teh motorčkih ;)

Objavljeno

:? a so kkšni podatki o trgovinah na www.ap-minimoto.com? Ker men noče nobene povezave naprej odpret! :( A za rablnga pa pravte da se ne splača potem al kako, da je že tko preveč problemov znjimi?

Objavljeno (popravljeno)

Pa še nekaj. Na strani http://www.pocketbike.si sm gledal minimote, ki jih prodajajo v sloveniji pa imajo dva cestna modela in sicer 39ccm z vodnim hlajenjem do 90km/h in 49ccm z zračnim hlajenjem do 60km/h... Kako je lahko tolko očnejši z manjšo kubituro? Res pa je da se ta vrti do 11000 obratov un z zračnim pa 8000obratov!

Drugače zdej gruntam če bi vzel kar tega s te strani oziroma s te trgovine-kaj pravite na to? http://www.pocketbike.si/blata.html

Klical jih sicer še nisem za ceno samo sm mal pogledu še po netu in mislim da je predrag tko da raj tega no http://www.pocketbike.si/zracni.html ... cena je 35000sit

Kakšno mnenje?

Popravljeno . Popravil BEliEVER
Objavljeno

to je minimoto,moj sosed ga ma(vodno hlajen),končno ma okol 100km/h,res pa je da ko je prvega dobil,je bil cel sfukan,pol mu ga je pa on menju,zdaj mu pa fajn dela.pije pa enkrat bol ko pa on z zračnim hlajenjem .)

Objavljeno

Ok dobu odgovor in sicer cena blata je 80000sit... sm pa najdu eno trgovino v celju http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/agencija.lotos/ kjer je pa 10000sit ceneje-a se ga splača kupt? Ima pa zgleda da tri rožca diske (dva spredaj en zadaj), športni izpuh, športni filter, vodno hlajen in končno okol 90km/h!

pr tej firmi lotus je samo to, da jih sami uvažajo iz nemčije. to vem, ker imajo to firmo pri bratrančevi punci. seveda se ga splača kupit, ker je cenejši.

drgač pa jst če bi kupvala zdele tak motorček, bi ziher uzela tega. sam onga k je na zadnji sliki. jst sem mela takega, sam druge barve in je šou proti kakem drugem dost hitrejš, boljše pospeške je mel, lepši zvok, močnejši je bil... to bi bil moj nakup. pa še pocen je.

Objavljeno

Zdravo,

Bi mi lahko kdo pomagal

Hvala vam vsem

Hvala

LP

poglej mal na www.minimoto.si forum :) tm mamo velik ljudi k se na to spoznajo, in ti tut zrihtajo minimoto :) tko da kr pogumno :P

Objavljeno

pr tej firmi lotus je samo to, da jih sami uvažajo iz nemčije. to vem, ker imajo to firmo pri bratrančevi punci. seveda se ga splača kupit, ker je cenejši.

drgač pa jst če bi kupvala zdele tak motorček, bi ziher uzela tega. sam onga k je na zadnji sliki. jst sem mela takega, sam druge barve in je šou proti kakem drugem dost hitrejš, boljše pospeške je mel, lepši zvok, močnejši je bil... to bi bil moj nakup. pa še pocen je.

ampak ta nima vodnega hlajenja in tut ne vrjamem da gre hitrej od tega z vodnim ker so že sam obrati drugi! Kako pa drugače kej gre dejansko in kolk je končna prbližn?

Objavljeno

Končna je odvisna kakšne prenose imaš gor,....ti si lepo preberi forum minimoto.si pa ti bo vse jasno :blush:

Objavljeno

Končana je tudi dirka v Zagorju z vsemi svojimi posebnostmi kot so ravnina ,dolžina,vročina,vlaga,kar je bilo za minije še poseben izziv.Končala se je po pričakovanjih z bojem Leban- Živko.To pot prvič letos slavil LEBAN :worship: :worship: :worship: :OK: za njim Živko I. in tretji Živko F. :D :D Domačini zadovoljni ostali verjetno tudi slikce sledijo ko jih dobim.Se vidimo ta vikend na dirki na PTUJU in kako rečemo. :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

Končana tudi mokrota na Ptuju.Rezultati:

1dirka:

1 Leban Matjaž

2 Iztok Živko

3 Tilen Trbižan

4 Franjo Živko

.

.

.

2 Dirka

1.Iztok Živko

2. Matjaž Leban

3. Franjo Živko

4. Tilen Trbižan

.

.SKUPNO:

.

1. IZTOK ŽIVKO

2.MATJAŽ LEBAN

3.FRANJO ŽIVKO

4.TILEN TRBIŽAN

Vsi rezultatiso za SENIOR razred, ostalo bo na uradnih straneh ko bojo.Slik še ni pa še bojo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!