Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

ici pohvale za vaše fante, lepo! :OK:

še kako sliko vršte na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

Popravljeno . Popravil PLAYGAME
Objavljeno

Končana je tudi dirka v Zagorju z vsemi svojimi posebnostmi kot so ravnina ,dolžina,vročina,vlaga,kar je bilo za minije še poseben izziv.Končala se je po pričakovanjih z bojem Leban- Živko.To pot prvič letos slavil LEBAN :worship: :worship: :worship: :OK: za njim Živko I. in tretji Živko F. :D :D Domačini zadovoljni ostali verjetno tudi slikce sledijo ko jih dobim.Se vidimo ta vikend na dirki na PTUJU in kako rečemo. :yea1: :yea1: :yea1:

Evo slikce:

post-5178-1152686507_thumb.jpg

post-5178-1152686551_thumb.jpg

post-5178-1152686590_thumb.jpg

post-5178-1152686627_thumb.jpg

post-5178-1152686658_thumb.jpg

post-5178-1152686683_thumb.jpg

post-5178-1152686700_thumb.jpg

post-5178-1152686716_thumb.jpg

post-5178-1152686750_thumb.jpg

post-5178-1152686791_thumb.jpg

Objavljeno

ici dej mi povej, sploh kdo v Slo tekmuje z POLINIJEM , bilokaterim modelom, z GP3 sigurno ne ne, pa pohvale za lepe slike, kdaj je pa naslednja tekma?

hvala ti!

Objavljeno

ici dej mi povej, sploh kdo v Slo tekmuje z POLINIJEM , bilokaterim modelom, z GP3 sigurno ne ne, pa pohvale za lepe slike, kdaj je pa naslednja tekma?

hvala ti!

Pomoje smo bli mi tazadni lani, ko smo še s polinijem - Habat

Objavljeno

Pomoje smo bli mi tazadni lani, ko smo še s polinijem - Habat

Jure maš prav.Mi smo mel enga ki je celo vam rabu za rezervne dele na zadnji dirki,šel je čez kar nekaj rok mislem da SF pa Grega pol frenk, nazadnje smo ga prodal Bolhi.

Objavljeno

to je 911 model , pa je bil sam motor konkurenčen, vzdržljiv, kaj pa recimo čisto na hitro primerjava novega DM-a in POLINIJA GP3, pa vseen vem da ni veliko razlik, si pa nabiram malo informacij!

hvala!

Objavljeno

btc 17,7,2006

Tokrat upam, da bom tud jest našel čas za odpeljat kakšen krog... :D

Objavljeno

jest sm še predlan pelu tastar model polinija in ti lahko povem da je to taprava mašinca. biu je star 6 let pa je delu brezhibno, na derkah ni nikol počaku kar se tiče mašine ( nikol ni zaribu) bil pa je mal večji problem pr gištelu ker je biu na stotih koncih švasan in je blo use skrivljen. Staro železje je na konc začel mal propadat ampak se je dal z nim osvojit naslov prvaka. kokr sm pa slišu za ta gp3 pa je menda res izdelk kokr se zagre in če bi še derku z miniji smo že razmišlal da bi ga nabavli

Objavljeno

Ajde SF pa pokaži mladini, koko se pele :OK:

Objavljeno

btc 17,7,2006

si mislu rečt 16. 7. a ne? Da nau kdo u pondelk tam isku dirke :D

Objavljeno

Ja narobe je napisu... Tud na flyerju se vidi da je dirka 16. in ne 17....

Drugač pa bo prej mladina men pokazala, kako se pelje in tko je tud prav! :OK:

post-209-1152780749_thumb.jpg

Objavljeno

SF če boš tm sm jz tud pa de spt kako rečemo pa kacga mrzlga po grlu spstimo :OK: :OK:

Objavljeno

:beer2: Itak...

Objavljeno
Capone hvala ti, to sm nekak hotel slišati, je pa pomoje kar se grušta tiče GP3 res spopolnjen, deli so na roki, kr solidna cena, ne spet tako pretirana itd....ma da m ga žena kup :OK: :OK:
Objavljeno

Aja dobr bi se blo prijavit... :OK:

Aja dobr bi se blo prijavit... :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Nekej sem slišal,da nej bi se na cesti hudo ponesrečil Gregor Lenarčič!!!! Baje da je kar hudo z njim!! :o :o :o

Morda kdo ve kej več?? Žila, Ici, SF?????? :? :? :?

Objavljeno

Nekej sem slišal,da nej bi se na cesti hudo ponesrečil Gregor Lenarčič!!!! Baje da je kar hudo z njim!! :o :o :o

Morda kdo ve kej več?? Žila, Ici, SF?????? :? :? :?

Grega je po nesreči že 10 dni doma kjer veliko hitreje okreva ob stalni družbi družine in nas. :OK: :OK: Še vedno in verjetno še kar nekaj časa bo jedel tablete,tko da tud vozu še nekičasa ne bo ,važn pa je da ni nekih posledic kar smo se vsi bal.Od kar je doma se je že tud lepo nazaj poredil tko da domača hrana je zakon,dečko pa spt zgleda seb podoben.Dirku še en cajt ne bo ampak prepustmo njemu in času kako bo naprej.

post-5178-1154074756_thumb.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A slučajno tud veste kaj je z KTM-om s katerim je padu?? bo prodaju al kako?

Spet vs prosim za pomoč: kje je kšn vulkanizer za menjavo gum na mini moto??

Do vseh k sm šou (biu sm pri treh) so rekl, da se jim ne da oz. da ne upajo experimentirat na tisti 6.5 veliki felgici... :?

Hvala za odgovor

Objavljeno

Gumo na miniju lahko sam zamenjaš,....pa kakšna vulkanizerska pasta ti tudi prav pride :rolleyes:

Objavljeno

Andi88 hudiča zakaj pa nočjo, sej zato so vulkanizerji, pr nas vsi zamenjajo, pa eš sm 500sit za 1gumo, meni se sploh ne da matrat, raje njim dam!

Objavljeno

Jz tud tko pravm, hudiča!! :BUA:

Sej sm full expirementiru z zamenjavo te gume sam na felgici od kitajčka za 70 jurjev (vsi vemo kakšna kakovost je to) je bolj, da jo en 'majster' zamena ki ma saj primerno orodje za to.

Morm enga najdt v Lj.

Priporočte kšnga?? :?

Objavljeno

Jz tud tko pravm, hudiča!! :BUA:

Sej sm full expirementiru z zamenjavo te gume sam na felgici od kitajčka za 70 jurjev (vsi vemo kakšna kakovost je to) je bolj, da jo en 'majster' zamena ki ma saj primerno orodje za to.

Morm enga najdt v Lj.

Priporočte kšnga?? :?

pejt to Jureta Primca, ti bo sigurn zamenju .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!