pirrulz Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 V poplavi vseh imbo tem pristavljam svoj lonček. :grim Sicer pa ima ta tema tudi praktično vrednost, ker se babe dostikrat pritožujejo, da ne vedo, kaj na kuhajo za kosilo, pa bodo morda tukaj dobile kakšno inspiracijo. :) Naj se prebavni sokovi začnejo cediti! :OK: evo pravkar zmazal: - gobova župa - pečenica - zelje - krompir - fižolova solata z naribano črno redkvico - pir P.s.: domače, domače :grim (razen pira, ta je bil iz Laškega :grim ) thumper in Gabry18 2
Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 zgleda da je tak čas da je aktualna REPA IN PEČENICA(ampak sem se temu kosilu rajš odpovedala)jutr bo zakon
Lowrenc Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 V poplavi vseh imbo tem pristavljam svoj lonček. :grim Sicer pa ima ta tema tudi praktično vrednost, ker se babe dostikrat pritožujejo, da ne vedo, kaj na kuhajo za kosilo, pa bodo morda tukaj dobile kakšno inspiracijo. :) Naj se prebavni sokovi začnejo cediti! :OK: evo pravkar zmazal: - gobova župa - pečenica - zelje - krompir - fižolova solata z naribano črno redkvico - pir P.s.: domače, domače :grim (razen pira, ta je bil iz Laškega :grim ) Pečenice pa zelja sm ti fovš! Eh, bom pa zvečer pojedu eno ornh šnito tadomače zaseke!! :grim Pravjo d pred spanjem ni dobr jest... :huh: Eh, žvi se samo enkrat :yea1:
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Župca (vlivanka)....nekaj takega - to boste ženske bolj vedel Kropirjeva solata + pećene rebra (Hanžekovičove) :OK: Jabolčno pito.. to je to....
gebre Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Danes: pečenica, pire krompir, repa :OK:
pirrulz Objavljeno December 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2005 Hehe. Pečenica očitno rulz. :)
hajoktejn Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Instant pica iz špara :wacko:
motoristek Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 V poplavi vseh imbo tem pristavljam svoj lonček. :grim Sicer pa ima ta tema tudi praktično vrednost, ker se babe dostikrat pritožujejo, da ne vedo, kaj na kuhajo za kosilo, pa bodo morda tukaj dobile kakšno inspiracijo. :) Naj se prebavni sokovi začnejo cediti! :OK: evo pravkar zmazal: - gobova župa - pečenica - zelje - krompir - fižolova solata z naribano črno redkvico - pir P.s.: domače, domače :grim (razen pira, ta je bil iz Laškega :grim ) Pečenice pa zelja sm ti fovš! Eh, bom pa zvečer pojedu eno ornh šnito tadomače zaseke!! :grim Pravjo d pred spanjem ni dobr jest... :huh: Eh, žvi se samo enkrat :yea1: Jaz sem ti pa fovš samo za tisto kar ni domače :worship: ta je za mene domač
garfield Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Ješprej :BUA: Ni šu po grli... Me neki prehlad daje :(
Thundercat Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Zreski divjega prašiča(domači, domači :D ), dušen riž z grahom, zelnata solata..... +sladica, vafli z medom.... :rolleyes:
devilish Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 še nič :? No ja.. par Tofeefeejeev... :krneki:
vapotek Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Goveja župa z vlivanci, špinača, govedina (bočnik), pire, 3 jajce na oko, pir. Za sladico pa lumpi rolada in lumpi rezina, kljub temu, da sem lepo prosil za kinder pingui. Zgleda, da nimam nobene besede več pri bajti :xx: .
Zdrawc Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 za malco: kebab :OK: + pir :BUA: (je bil nek čud'n avstrijski) za južno: špageti z morskimi sadeži :OK: + pir :OK: (1/2 svetlega + 1/2 temnega domačega Diavolo)
Alla Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Polnjeno vješalico in pečen krompir. Pa kajmak in ajvar. In solato. Slastno! :) Alla
Nagaya Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 totalno predimeziorniran dunajski puranji šnicel v Stožicah.....na vsaki strani gigantskega krožnika ga je 3 cm gledalo čez rob - it was the "small portion" :kva2:
motoristek Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 makaron flajš in sotata :OK: brez domačga :beer1: Polnjeno vješalico in pečen krompir. Pa kajmak in ajvar. In solato. Slastno! :) Alla Kaj si bila v Bosni? :eek:
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 dödoli :naughty: Po domač,... :naughty: ...da vem, kaj jutri v mixer fuk**m, da pride ven dOdoli... :D PS saj bi jaz moral vedeti kaj je to,......samo pomagaj...
Gregs Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Jutri bo praznik.. spagetti ala Gregs... :yea2:
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Tipično študentsko - neki iz pakla (Spaghetterio s parmezanom) pa pir (ker povsod zraven paše)...
Zdrawc Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 2 talerja kisle župe :OK: pašeeeeeeeeeee
Robert Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Še nič, čakam :D Pozdrav od Roberta Popravljeno December 11, 2005. Popravil Robert
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se