Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Bmflar

    562

  • maus

    515

  • Ninč.

    401

  • VS800

    326

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jst sm pa staro krušno peč na vikendu sprobal za piceeee  ma prvo sm mal zažgal, ker sem dal na peki papir  no vse ostale so bile toppp  

Lp, n

Dons sem zložu Mađarico. Počasi se bo treba pripravit na nove čase. 🤔😂😂

Posted Images

Ne razumem kako ste lohk do 5ih brez hrane.Jest zjutrej ob sestih jem dost.Poj pa dopoldne cokolade pa sadje.Poj kosilo, poj spet cokolade pa sadje poj pa mal pred sesto se vecerjo pol pa nc vec. No marbit se mal cokolade.

Link to post
Share on other sites

gaddamit niti malce nisem mel :angry: , kaj bo pa za kosilo, pa ne vem. :krneki: Aja goveja župa z domačimi rezanci ziher, ker je še od včeraj ostala. B) :OK: :grim

kot se je izkazalo, je bla goveja župa edina svetla točka kosila. :glare: glavna jed namreč PP kura. kam smo prišli. še ptiče jemo. :glare: :BUA:

bo treba malo okus popravit (ve se, s čim :grim )

Edited by pirrulz
Link to post
Share on other sites

ko sem se zjutraj zbudil okoli devetih, me je v želodcu še tiščala neprebavljena večera - kljub delu do štirih zjutraj namreč nisem ravno prebavil vsega, kar sem včeraj mehiškega pojedel na Simobilovi žurki za novinarje (seveda na račun uporabnikov storitev simobil, kaj pa drugega :naughty:) ... a vendar je bilo lažje vstati in delati, ker sem vedel, da me čaka popoldan nekaj slastnega ... oddal sem tekst na cajtengu in se okoli 15h namalal pri prijatelju ... ta je namreč le nekaj dni prej poslal okrožnico, da se moramo postrojiti v njegovi firmi, kjer bomo malega klasičnih dobrot pojedli in kakšno rekli, za zaključek jesenske delovne sezone in v smislu filozofskega obračuna z minulim letom.

In se je začelo - odlični teran od Jazbeca, če se ne motim, smo ga zlivali čez domač sušen pujsov pršut. Prav na tanko, sprva, smo ga rezali, proti koncu je tu ali tam padel tudi kak debelejši zrezek... no, vmes domače kruhe raznih sort, pa avokado s tuno, loparnica in sirov 8 vrst različnih ... še nekaj slastnih belih vin je steklo v grlo... Prijatelj se je res potrudil, mi smo zadovoljno premlevali in bluzili, modrovali s filmskimi producenti o filmih in ugibali, kdo bo naslednjič igral Vinetuja, ki ga bojda kanijo prav kmalu spet začeti snemat... Serijo, ne film, da se razume...

Počas smo tonili v pozabo hrane in pijače, slastno belo in rdeče pršutovo bistvo goltali, ko se nam pokaže tista kost nemarna, ki pomeni, da je šestorica res kvalitetno opravila svoje delo... Pa pride ti njegova žena s sladkim pladnjem, da ti mozak stane... čokoladne kockice iz Leclerca, tiste ultra-šokoladne, bistvo bistva, eno čez, da poteši okuse slane...

No, ko sem šel, sem gleda tist ostanek požrtije. Dobru je blo, kot kakšna predbožična osmica - in to kar sredi Ljubljane. Da ne govorim o družbi - slastna in strastna.

Bo še kdo kaj več?

O ja :) - jutri njoki z lešniki

Link to post
Share on other sites

Kisla juhica (mater je spet pasala)

sam, ne vem zakaj se ljudje tak čudijo :hmm: , meni pač paše iz krigla :grim

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.




Motosvet Chat

Motosvet Chat

    You don't have permission to chat.
    ×
    ×
    • Create New...

    Important Information

    By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!