Bmflar Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 Dons pa bo ... RobiRoberto, maus, builder in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 Dons pa bo ... a mi daš štango za polizat
Bmflar Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 a mi daš štango za polizat Maus, generacija, lepo te prosim no ...... I30 in maus 2
maus Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 (popravljeno) Maus, generacija, lepo te prosim no ...... sm sm mislu štango, na katero je odojka napićena njam njam bi js tut delu Popravljeno Maj 29, 2015. Popravil maus Bmflar 1
nazo13 Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 a mi daš štango za polizat Ni čudno da te je sama kita in tetiva, če samo štange ližeš. Špeha se loti.
maus Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 sj sm upu, da so bo vsaj kako kilo na štango pripopal I30, Bmflar in nazo13 3
bobi1001 Objavljeno Junij 2, 2015 Opozori Objavljeno Junij 2, 2015 Evo ,zdej saj vem zakaj se Maus ne redi
I30 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) bezgov štrudl Kako pa to nardiš? Dej napiš no! Pleeeeeas! Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil I30
maus Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kako pa to nardiš? Dej napiš no! Pleeeeeas! jabčk vrže u bzgou deblo in se vse spašta... pol pa skup pograbš in tojeto :krneki:
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kako pa to nardiš? Dej napiš no! Pleeeeeas! kufe plači pa ti prnesem štrudl pa še recept
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 jabčk vrže u bzgou deblo in se vse spašta... pol pa skup pograbš in tojeto :krneki: dober tek da naujo teb odojka tkole pograbl ... vržeš miš u ogenj, pa ven zleze pokvarjen odojčič..... :krneki: mulc I30 in maus 2
maus Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 dober tek da naujo teb odojka tkole pograbl ... vržeš miš u ogenj, pa ven zleze pokvarjen odojčič..... :krneki: mulc nepanaujo nepanism
nxyz Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kako pa to nardiš? Dej napiš no! Pleeeeeas! Narediš klasični skutni nadev-skuta,kisla smetana, sladkor in dodaš natrgane cvetke bezga-nujno neoprane
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) Narediš klasični skutni nadev-skuta,kisla smetana, sladkor in dodaš natrgane cvetke bezga-nujno neoprane :jezen zdej pa ti men kavo plači, za kazen Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil pajkica maxxa in I30 2
nxyz Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Ni problema samo pečen štrudel sabo prinesi.
UnionJack Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 po učerisnih 350 vroče vtisnenih cez kUčko, Plomin, Kozino, u ledru?!?, na 33+ še do kulhausa da se zaradi odsotnosti pomiri domače okolje in je ratal tole: before while just before after opisi v slovenštini samo za motoloverja zdej pa mal delat.... Nearrain 1
nazo13 Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 Narediš klasični skutni nadev-skuta,kisla smetana, sladkor in dodaš natrgane cvetke bezga-nujno neoprane Pa to je podobno kot elenin štrudl v Romuniji. Samo, da tam uporabijo namesto bezgovih cvetkov lističe vrtnic (pa ne pretiravat, ker imajo močan okus), ki so na polno odprte.
pajkica Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 Ni problema samo pečen štrudel sabo prinesi. ni več.... ker je dolgcajt eno in isto skoz počet, tut enakih štrudlov ne pečem Pa to je podobno kot elenin štrudl v Romuniji. Samo, da tam uporabijo namesto bezgovih cvetkov lističe vrtnic (pa ne pretiravat, ker imajo močan okus), ki so na polno odprte. lahk probaš tut s koprivo.... v tem primeru rata pita namest cukra pa sol
nazo13 Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 ... lahk probaš tut s koprivo.... v tem primeru rata pita namest cukra pa sol Sem probal, pa mi ni ravno teknilo. Spominja na špinačni burek. Ta pravi štrudl je edino jabolčni in to ne z naribanimi ampak na tanke lističe narezanimi jabolki.
nxyz Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 ni več.... ker je dolgcajt eno in isto skoz počet, tut enakih štrudlov ne pečem lahk probaš tut s koprivo.... v tem primeru rata pita namest cukra pa sol Narediš kateregakoli,ne bomo nič zbirčni pajkica 1
bobi1001 Objavljeno Junij 14, 2015 Opozori Objavljeno Junij 14, 2015 Danes ena hribovska malica RobiRoberto 1
nazo13 Objavljeno Junij 15, 2015 Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 Včeraj svinjska rebra na ameriški način s pečenim krompirjem ter zelenjavno solato. Na vrh pa sladoled z okusom kapučina.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se