Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
On 9/16/2021 at 6:57 PM, bobi1001 said:

Če ni pol ihanskega brancina ni futr:slap:...:lol1:

Ha, ha ha… Dobro, da smo različni, eni vozite japonske motocikle in obožujete Ihanskega brancina, drugi vozimo evropske in obožujemo sushi… Če si nismo nevoščljivi, imamo vsi dovolj.?

 

 

Popravljeno . Popravil Dark
Objavljeno
pred 12 minutami, Mavti pravi:

Meso bo danes sigurno:) ostalo bomo še pa vidli:whistle:1632036177827.thumb.jpg.fea391d0e2b23dff6f94dc91620c9892.jpg

A imate vi doma mesnico. :) Njam.

Objavljeno
Ob 18. 9. 2021 ob 10:34, Dark pravi:

Ha, ha ha… Dobro, da smo različni, eni vozite japonske motocikle in obožujete Ihanskega brancina, drugi vozimo evropske in obožujemo sushi… Če si nismo nevoščljivi, imamo vsi dovolj.?

imam japonca in evropejca.. zihr je zihr.. 

Objavljeno

Eden je zrastu.:)bomo vidli kaksen okus ima ko se umodi ce se bo ker sem ga pobral prezgodaj ni se dobil barve.

https://vrtobilja.si/portfolio/kiwano-vzgoja

IMG_20210922_171854.thumb.jpg.cd5211617f115971e0d495c1c52443b2.jpgKiwano uživamo svežega, kar ni problem, saj se odlično skladišči. Praviloma ga skladiščimo tako, da se sadeži ne dotikajo, saj se lahko s trni med seboj ranijo. Skladiščimo ga lahko kar na sobni temperaturi in ga tako ohranimo tudi do šest mesecev.

Objavljeno

...taboljši ...hrustljavi del si pa izpustil ???

  • Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!