jose Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 danes še nič..živim na zalogah včerajšnjega čipsa in "vegi-čevapov" :) zelo zdravo se prehranjuješ :OK: :P
Silver Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Goveja župca, tenstan krompir, kuhan brokoli in svinjski zrezki na žaru. No ja.. Brez pritožb. :)
pirrulz Objavljeno Januar 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 - meso iz tunke + dosti feferonov (če smo že pri tem: na qrac mi grejo vsi gostinci, ki ti na našem koncu kot prvo opcijo za predjed ponudijo pršut iz polvinilpakunge, namesto nekaj avtohtonega) - domača goveja župa z domačimi (kakopak) rezanci - špikana pljučna pečenka s kruhovimi knedli in smetanovo omako - fižolova solatka s fino naribano črno redkvico in bučnim oljem, zeljnata solatka, kumarčna solatka - jabolčno/sirov štrudl - pivo B) Zgodilo se je. AMEN. :worship: :worship: :yea2:
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) Opražiš čebulo, dodaš cukete narezane na kocke, papriko, česen, sojine kalčke in podušiš. Dodaš žlico omake pesto genovese, ščepec kukurume in noževo koničko čilija. V drugi kozici opražiš puranje prsi, narezane na trakce, ki si jih pred tem dve uri mariniral v sojini omaki in dodaš zgornji mešanice. Skuhaš pato (valjda Barillo) in vržeš v zgornji dve mešanici. Nadevaš na krožnik in posuješ s parmezanom (pravim, ne unim iz vrečke). Grem zdaj to kuhat :D Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil Vale
gebre Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 rižota Ejjjj, ponavljaš :D, zdej grem pa nad tisto rižoto, ki je še ostala od kosila :OK: .
Black Knight Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Juha,krompirjevi svalki, pečenka in solata... Pe en Union :) ...
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Ravnokar delam vložen sir v oljčnem olju. Kupite ene tri vrste sira (najboljše kozjega ali ovčjega), ga narežete na kocke in nadevate do polovice v kozarec za vlaganje. Zraven dodate pekoči feferon, mediteranska zelišča (origano, lovor, rožmarin, ipd.), mešanico zelenega, rdečega in belega popra (cel poper) in nalijete čez oljčno olje. Pustite stati cca 1 mesec. Njamsi :D
_SEBA_ Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 kva smo dons vsi rižoto jedl ??? matr je bla dobra :OK: :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) Ravnokar delam vložen sir v oljčnem olju. Kupite ene tri vrste sira (najboljše kozjega ali ovčjega), ga narežete na kocke in nadevate do polovice v kozarec za vlaganje. Zraven dodate pekoči feferon, mediteranska zelišča (origano, lovor, rožmarin, ipd.), mešanico zelenega, rdečega in belega popra (cel poper) in nalijete čez oljčno olje. Pustite stati cca 1 mesec. Njamsi :D Bi se strinjal z cenjenim kolegom Brihto, kateri je nekaj strani nazaj napisal, da bi bla Vale za oženit :blush: (za takšno košto, bi pač potrpel glede tistih ženskih izpadov cca 1-5 na mesec) :devil: P.S. za rubriko: Njam njam, kamniški kebab, ki se je glede mojega okusa v zadnjem času izboljšal :OK: P.S.2 + seveda laško Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil Zdrawc
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Bi se strinjal z cenjenim kolegom Brihto, kateri je nekaj strani nazaj napisal, da bi bla Vale za oženit :blush: (za takšno košto, bi pač potrpel glede tistih ženskih izpadov cca 1-5 na mesec) :devil: P.S. za rubriko: Njam njam, kamniški kebab, ki se je glede mojega okusa v zadnjem času izboljšal :OK: P.S.2 + seveda laško Če človek rad kuha (baje tudi dobro ... drugi rekli, da ne bo kdo rekel, da se sama hvalim) še ni za ožent :grrr Sirček se že namaka v oljčku in začimbah :D Nedeljsko kosilo => filana piščančja bedrca in rdeče zelje v kombinaciji s slivami in figami. Torej kaj rabimo: NADEV: Suh bel kruh (najboljše toast) narežemo na kocke in ga namočimo v mleku (pazimo, da ne preveč) in ga fajn zmečkamo. Dodamo prepraženo čebulo, prepraženo na kocke narezano panceto, svež peteršilj, strok česna (stisnjenega), jajco, malo mokice (čisto malo) in valjda sol in poper. Vse skupaj fajn zgnetemo in pustimo stat 1 uro. Potem to zadevščino fajn nadevamo za kožo od bedrc, da so taka lepa črvsta in napeta in ne rabimo nič kože šivat, ker če ste nadev pravilno naredili ne bo lezel ven. Bedrca potem še fajn namažemo z oljem in damo v pečico na 180 stopinj za cca 1h. Dokler pečemo piščurimo narežemo rdečje zelje na fine tanke trakce. V posodo damo žlico olja in žlico sladkorja. Ko sladkor lepo zarumeni dodamo zelje in ga lepo zdušimo (cca 30 min), potem ga posolimo, dodamo ščepec muškatnega oreščka, zalijemo z 1 dcl juhe ali vode v katero smo vrgli žlico vegete, vržemo noter še ene pet suhih fig in enih pet suhih sliv ter pustimo, da se duši dokler ni piščanec pečen. Ko so bedrca pečena jih pustimo v pečici še cca 15 do 20 min, nato postrežemo z zeljem. Zraven paše belo polsuho vino. Mjamsi ko je dobro ...
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Vale......pridem.... :rolleyes: Prav .)
jose Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Vale......pridem.... jaz tud :blush: ...samo povej ob kolkih bo tole pripravljeno, da dovolj zgodaj krenem od doma O:-) :P
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 jaz tud :blush: ...samo povej ob kolkih bo tole pripravljeno, da dovolj zgodaj krenem od doma O:-) :P Pojma nimam ob kolkih, odvisno kdaj bom prišla jutri zjutraj domov :rolleyes: in v kakšnem stanju :grim
Zdrawc Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Če človek rad kuha (baje tudi dobro ... drugi rekli, da ne bo kdo rekel, da se sama hvalim) še ni za ožent :grrr Sirček se že namaka v oljčku in začimbah :D Kako že gre tista: "Ljubezen skozi želodec gre.... " :devil: Za sirček sem pa itak kandidat :yes:
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Kako že gre tista: "Ljubezen skozi želodec gre.... " :devil: Za srček sem pa itak kandidat :yes: :P .) Te povabim, ko se bo dovolj namoču .)
Zdrawc Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 :P .) Te povabim, ko se bo dovolj namoču .) :wub:
CarLazar Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Jaz sn mel pohan krompir za jest pa dva deci šmarnice :P
Brihta Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) Predlagam da na letošnjem zboru soloridersov (seveda upam da tudi letos bo) za prehrano skrbi cenjena vele :grim Rad bi pokusil otenek njene kuhinje, da bom preizkusil v kvaliteto in ugotovil da ni vse skupaj le nabija..... .) Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil Brihta
Manu Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 Gobova juha , zrezki od mladega govejega stegna :eek: (prjatu prnesu :grim ) v omaki, njoki s sirom, zlena solata s fižolom :) Mi se bomo tut kar ženil :whistle: :grrr
Zdrawc Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 Pljučna bo :OK: , sam še moram pogruntat, kaj bo za prilogo :hmm:
Brihta Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 (popravljeno) Sam sem doma. Spet bo tuga za kosilo <_< Popravljeno Januar 22, 2006. Popravil Brihta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se