Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Katera :hmm: ... krompir v pečici z ribo :? Jota+riz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 jaz pa palačinke z marmelado pa kisle kumarce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 jaz pa palačinke z marmelado pa kisle kumarce... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Jota+riz. Glej čisto iz vidika ločevanja živil: Riž in krompir spadata pod škrobni živili ... torej je čisto vseeno ali daš v joto krompir ali riž ... pa čeprav se sliši totalno čudno ... še vsak ki je probal tovrstno joto je bil navdušen .) je pa res, da se iz čisto gurmanskega vidika lahko zgražaš kot sem se jaz nad tenstanim krompirjem in ribo ... pa tudi gurmanskih pravil ni ... so jih postavili neki hohštaplerji, ker niso imeli kaj drugega delat in če bi ravno takrat, ko so to postavljali jedli pašto in kruh, bi rekli, da to paše skupaj .) Ponavadi, ko ljudje vidijo moje sestavine pred kuho na pultu, se zgražajo, na koncu vse pojejo (vprašaj Allo .) BTW najboljši namaz za palačinke je kakršnakoli marmelada zmešana s kislo smetano :grim Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Vale a imas doma pecico ali plavz? 500??? Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2: Pa dobertek .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Vale a imas doma pecico ali plavz? 500??? Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2: Pa dobertek .) Prosim fire na Koroškem se dela jed pod imenom Granidirmrš: Stenstaš krompir, dodaš kuhane makarone in na kocke narezano govedino ter vse skupaj zmešaš in poješ ... :D Tenstanc se pa najboljše pripravi iz ohlajenega krompirja, da ni pocast in v tem je vsa poanta dobrega tenstanega krompirja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Draga Vale! Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :) P.S. A ti pec res dela do 500? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Draga Vale! Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :) P.S. A ti pec res dela do 500? Mikrovalovka dela na 150, 350, 500 in 700 :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Oh pardon. :slap: Ampak ves kaj... krompir iz mikrovalovke :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Tale Vale je pa za ozent :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Tale Vale je pa za ozent :blush: Ja mas prav ampak to ze sama ve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Oh pardon. :slap: Ampak ves kaj... krompir iz mikrovalovke :angry: Js te bom nasekala boš vidu fire :fight1: preberi še enkrat po vrsti kako se naredi ekspres krompir iz pečice :angry2: presnet dedc šlampast ... Britha ne žel si hudiča v bajto :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 yes please :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 dober da ste me spomnili na kosilo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Župa iz narezanega korenjčka, kolerabe, cvetače, repe itd... Okusna je! Po drugi strani pa zanič. Zdrava pa kot sto hudičev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 ..danes za kosilo svaljke mal popečeve, pa golaž :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Šef prnesu narezano salamo iz hofera, sir na kocke načopan, pa že narezan krh iz maxija, pa deci cvička čez za prebavo, Pa tko fajn je dišala mešanica suhega mesa pa vina.... njam jami in my tami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 sorry ampak to je pa skor tako kot bi jedel ciplje in kislo zelje.... kislo zelje + riba preberi: Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975 in Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994 Za širjenje gurmanskega znanja.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 :closedeyes: jaz bi bel kruh!!! :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 :closedeyes: jaz bi bel kruh!!! :xx: :xx: :xx: :grrr ne bo šlo, krave jeste travo, mar ne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 :grim Ko pa je gospodar pjen, pa zna kaj njam njam v jasle prletet. Samo meni ni okusno. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 danes bodo pohana jetrca, pire krumpir, solata :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 konec je z veveričjo hrano :naughty: .....apetit se mi vrača..danes bom pojedla veliko porcijo jajčnih testenin po vrtnarsko + torta..njam njam :OK: :OK: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 kislo zelje + riba preberi: Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975 in Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994 Za širjenje gurmanskega znanja.... .) Še en dokaz, da ne bereš mojih postov ... ccc TC ccc :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 danes še nič..živim na zalogah včerajšnjega čipsa in "vegi-čevapov" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se