Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

jaz pa palačinke z marmelado pa kisle kumarce...

:eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jota+riz.

Glej čisto iz vidika ločevanja živil:

Riž in krompir spadata pod škrobni živili ... torej je čisto vseeno ali daš v joto krompir ali riž ... pa čeprav se sliši totalno čudno ... še vsak ki je probal tovrstno joto je bil navdušen .) je pa res, da se iz čisto gurmanskega vidika lahko zgražaš kot sem se jaz nad tenstanim krompirjem in ribo ... pa tudi gurmanskih pravil ni ... so jih postavili neki hohštaplerji, ker niso imeli kaj drugega delat in če bi ravno takrat, ko so to postavljali jedli pašto in kruh, bi rekli, da to paše skupaj .)

Ponavadi, ko ljudje vidijo moje sestavine pred kuho na pultu, se zgražajo, na koncu vse pojejo (vprašaj Allo .)

BTW najboljši namaz za palačinke je kakršnakoli marmelada zmešana s kislo smetano :grim

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vale a imas doma pecico ali plavz? 500???

Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2:

Pa dobertek .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vale a imas doma pecico ali plavz? 500???

Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2:

Pa dobertek .)

Prosim fire na Koroškem se dela jed pod imenom Granidirmrš:

Stenstaš krompir, dodaš kuhane makarone in na kocke narezano govedino ter vse skupaj zmešaš in poješ ... :D

Tenstanc se pa najboljše pripravi iz ohlajenega krompirja, da ni pocast in v tem je vsa poanta dobrega tenstanega krompirja ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Draga Vale!

Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :)

P.S. A ti pec res dela do 500?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Draga Vale!

Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :)

P.S. A ti pec res dela do 500?

Mikrovalovka dela na 150, 350, 500 in 700 :grim :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oh pardon. :slap: Ampak ves kaj... krompir iz mikrovalovke :angry:

Js te bom nasekala boš vidu fire :fight1: preberi še enkrat po vrsti kako se naredi ekspres krompir iz pečice :angry2: presnet dedc šlampast ...

Britha ne žel si hudiča v bajto :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Župa iz narezanega korenjčka, kolerabe, cvetače, repe itd...

Okusna je! Po drugi strani pa zanič. Zdrava pa kot sto hudičev!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef prnesu narezano salamo iz hofera, sir na kocke načopan, pa že narezan krh iz maxija, pa deci cvička čez za prebavo, Pa tko fajn je dišala mešanica suhega mesa pa vina.... njam

jami in my tami

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sorry ampak to je pa skor tako kot bi jedel ciplje in kislo zelje....

kislo zelje + riba

preberi:

Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975

in

Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994

Za širjenje gurmanskega znanja.... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:closedeyes: jaz bi bel kruh!!! :xx: :xx: :xx:

:grrr

ne bo šlo, krave jeste travo, mar ne :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grim

Ko pa je gospodar pjen, pa zna kaj njam njam v jasle prletet. Samo meni ni okusno. :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

konec je z veveričjo hrano :naughty: .....apetit se mi vrača..danes bom pojedla veliko porcijo

jajčnih testenin po vrtnarsko + torta..njam njam :OK: :OK:

dr.looney :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kislo zelje + riba

preberi:

Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975

in

Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994

Za širjenje gurmanskega znanja.... .)

Še en dokaz, da ne bereš mojih postov ... ccc TC ccc :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!