Vale Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 LAČNA!!!! Jaz pa BREZ APETITA :glare:
Alla Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Naša tajnica pripravila narezek. :worship: In je ratala moja najljubša tajnica! :grim Alla B)
krava Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 1x mini pica, 1x hrenofka v testu <_< B)
klimbra Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Naša tajnica pripravila narezek. :worship: In je ratala moja najljubša tajnica! :grim Alla B) A to , da jaz pripravljam nepozabno kosilo......aaaaa.......to pa nič ne velja????? :( :( :( :cry:
Alla Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Tebe bom v živo pohvalila. Da ti ne naredim prevelike reklame, pol bojo pa vsi hoteli jest pri tebi. Jaz pa svojega najboljšega kuharja ne delim! :P
klimbra Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Tebe bom v živo pohvalila. Da ti ne naredim prevelike reklame, pol bojo pa vsi hoteli jest pri tebi. Jaz pa svojega najboljšega kuharja ne delim! :P :blush: :blush:
king Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 ..za kosilo še nč,... za malco pa lasagno :grim :OK:
Thundercat Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 za kosilo bo "domač" :naughty: divji prašič, s krompirjem in solato....
Pervy Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 domača svinja predelana v pečenko, obdana z krompirjem! :OK: svinja je kralj živali!!!!!!!!!! :grim
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) Navkljub povečani koncentraciji tveganja pravičniškega zgražanja (ampak hej, če te imajo vsi radi, je to že kičasto + redi :grim ): 4 x Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil pirrulz
Zdrawc Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 za kosilo bo "domač" :naughty: divji prašič, s krompirjem in solato.... TC ni mi čist jasno :? a imate domače prasce ki so čist "divji" ???? ali divje prašiče ki so "udomačeni" ???
Manu Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) za malco pa lasagno :grim :OK: :kva2: :kva2: :kva2: Bogi človk, pa lih rojstni dan je praznoval nekaj dni nazaj! A take poveš ti... :unsure: :cry: P.s. Jaz danes za kosilo solato z jajci. Zaenkrat. Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil Manu
moto rider Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Kislo zelje in ravno toliko narezane klobase, da dobro diši in vzbuja še večji tek. NJAM!!! :P
Pervy Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 bugs bunny je umrl za mojo današnje kosilo. zbogom dolgouhi prijatelj iz mladosti, danes mi boš še zadnjič spravil nasmeh na usta ko te bom zagledal v smetanovi omaki med kruhovimi cmoki :OK: :grim
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Jst sm pa lih dle dau krvavice pečt, krompir bom pa mal kasnej, d bo hkrat pečen!! Njamsi ...ja-koline smo mel-ste fovš? K je biu tk mraz smo vlik šnopca popil :blush:
Thundercat Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 ...ja-koline smo mel-ste fovš? : da. pošlji eno krvavico po pošti, no..... :kva2: njami :)
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Tole bom pa prepisou iz ene knjige! ''Ali ni čudno: kadar v senožeti kosimo, smo glasni, vriskamo, se pogovarjamo in kričimo, se nikamor ne sliši. Ko pa pozimi zakoljemo prašiča se sliši do vseh sorodnikov v mestu!'' pravi začudeni kmet. :devil:
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Tole bom pa prepisou iz ene knjige! ''Ali ni čudno: kadar v senožeti kosimo, smo glasni, vriskamo, se pogovarjamo in kričimo, se nikamor ne sliši. Ko pa pozimi zakoljemo prašiča se sliši do vseh sorodnikov v mestu!'' pravi začudeni kmet. To je pa zato, ker v prvem primeru kruliš ti, v drugem pa prase. :) Danes bom menda papcal jajca+hrenovka+kečap+naribani sir+tabasco+salama+sol+poper+pir :yea2:. Vse zmešano skupaj, kakopak (no, pir se bo zmesi pridružil šele v želodčku :grim ).
krava Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 ajm ueiting.... :xx: :xx: :xx: pa ne vem ka.... :blush:
Špilferderber Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 ajm ueiting.... :xx: :xx: :xx: pa ne vem ka.... :blush: sorodnico?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se