Sanda7 Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 domaga goveja juha :OK: pire krompir in zrezki s šampinjoni skleda solate iz kumarc,paradajza in koruze 2deci zala lajf
Brihta Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Govedina v gobovi omaki in krompir. :) Škoda k ni vsak dan nedelja :(
Killroy Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Domača goveja župca + slastna krvavica....mljask :P
Alla Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Juha, puranov zrezek, rdeče dušeno zelje, pražen krompir. Sladici sem se pa odpovedala na račun še enega puranjega šnicla. :D Alla
moto rider Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Kruh, šeteta pa čaj. Skromnost je lepa čednost!
soncy Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Kruh, šeteta pa čaj. Skromnost je lepa čednost! ubošček! :( upam, da je to bil zajtrk :o pa še to ne ravno zdrav :hmm:
moto rider Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 ubošček! :( upam, da je to bil zajtrk :o pa še to ne ravno zdrav :hmm: Ne! Sploh ga b'lo ni!
Manu Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Golaž iz govejih zrezkov ( ker pri najboljšem sosedu niso imeli pakiranih koščkov za golaž smo vzeli zrezke in jih zrezali) , polžki Piccolini iz Barille, zelena solata+radič+koruza z olivnim oljem in balzamičnim kisom, domača biskvitna rulada z lahkotno-poskočno (neprevečkalorično) kremo. Jutr bo pa golaž od danes pa kuskus. :)
soncy Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 goveja juha, pire krompir, špinača, govedina škoda k je tekmovanje v polaganju rok že mimo :lol1: :lol1:
Leteči Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Kruh, šeteta pa čaj. Skromnost je lepa čednost! @Fičo Zdej sta dve varianti, ali je tvoja zbolela ali pa si sam doma. Ker zadnjič ko sem bil pri tebi je bilo v petih minutah na mizi orenk kosilo. Jaz pa danes pol pečenice in pražen krompir, še prej pa tapravo domačo govejo juhco. Zdejle napadem še en Trojanski krof in imam dost za danes.
Einherjar Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Na trakce narezano svinjsko meso - popeceno skuhani makaroni narejen besamel - ohlajen in dodana jajca Vse skupaj zmesano in popeceno v pecici.... Mega dobro za jest... TINCHI RULZ!!!!
Lobo Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 @Fičo Zdej sta dve varianti, ali je tvoja zbolela ali pa si sam doma. Ker zadnjič ko sem bil pri tebi je bilo v petih minutah na mizi orenk kosilo. Leteči, to je bilo zato, ker si bil ti tam. Ribič tudi ne krmi ribe, ki jo je že ujel. Goveja juha, rezanci, pečeni puranji zrezki, kruh, kisle kumarce, rdeča pesa in BAKLAVE.
Thundercat Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 nič za kosilo, ker smo se šparali za rojstni dan...jedli pa smo: pečena rebra, sveže žemlje, pršut, pohani zreski, sir (gorganzola + livada), neka solata, štrudl (domač še topel), "baklava", piškoti...torat pride domov...pili višnje v šnopcu + pepsi... odpeti sem si moral pas in knof..... :OK:
moto rider Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Leteči, to je bilo zato, ker si bil ti tam. Ribič tudi ne krmi ribe, ki jo je že ujel. Lobo! Ti pa, če si že pogruntal, kako je pri nas, ni treba na tavelik zvon obešati, da še drugi vedo! Če takrat Letečega nebi bilo, še za jesti nebi dobil. Leteči, lepa hvala, pa še kdaj se oglasi!!! :OK: Vsaj lačen ne bom! P.S. Prej sem imel pa vseeno srečo. Prva dama mi je prinesla, slastno torto iz slaščičarne! :OK: :OK: Danes je moj srečen dan, ker je to ponavadi samo enkat na leto! :D :D
krava Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Prava goveja juhca z rezanci... Pečena kura, riž, zelena solata... Jabolčni štrudel... Zdaj, večerja, pa pizza... :OK: :yea1:
king Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Polnjeno vješalico....... Alla ....emmmmmm, kaj pa je to??...še "enkol" slišu,..kaj šele jedu :hmm: :huh: :blink:
HHV Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Včeraj: Matevž, zelje in divjačinske pečenice. Jelen, divje prase, srnjad in seveda še nekaj domačega praseta. Po kosilu sem bil pa jaz prase, ko sem ležal na kavču se držal za vampe, prdel in krulil ter stokal od prenažrtja :slap:
jose Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ... jelen, divje prase, srnjad... naslednjič, ko bomo bograč kuhali, se priporočam za kak kos od dotičnih živali O:-) ;)
Lobo Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Cel dan bom v službi :cry: . Od 8.00 do 22.00. Za kosilo (ali malico) kruh, konzerva tunine, konzerva koruze in skodelica zelenega čaja :cry: :cry: . Mi je pa froc obljubil, da mi prinese za večerjo pohane šnicle in kar spada zraven. :OK:
batzajla Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 za fruštk ni blo cajta,sm si pa zdele stenstal pire krompir,dušeno zelje+cvetača+korenje pa domačo pečenico.na talar še veliko žlico lutenice,mmmm je blu dobr :)
.T. Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Kebabči v Ledina centru pred pol ure. Tadej
Špilferderber Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 štručka z zeliščnim maslom.. :doze:
Zdrawc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Kranjska + repa + pire krompir :yes:
pirrulz Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 evo pred eno uro maznil jajca s šunko + ketchup + tabasco. :grim Ampak to ni blo kosilo - dotičen obrok se obeta tam nekje okoli pol petih, kaj pa bo, pa ne vem. se pustim presenetit. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se