fifty Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Dve polnozrnati žemljici & EGO. Mljaska :yes: B)
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :SS petrol sendvič z zeljem...ankol vec
Fire Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 snickers big, ace multivitamin :blink:
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :SS petrol sendvič z zeljem...ankol vec jap, nekaj so ga srat začel.. fej in fuj.. <_<
Zdrawc Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Edini senvič, ki je dobr na pumpah je šoferski na OMVu :grim Za najm njam pa maznil joto :)
Pervy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 zmankalo pršuta, klobas, paštete, tune ali karkoli mesnega v hladilniku in zato za zajtrk kruh z maslom in domačo figovo marmelado. ni blo slabo ampak ni to to! grem v šoping danes <_<
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 zmankalo pršuta, klobas, paštete, tune ali karkoli mesnega v hladilniku in zato za zajtrk kruh z maslom in domačo figovo marmelado. ni blo slabo ampak ni to to! grem v šoping danes <_< nehote sem se spomnil debate o poprovem steaku pri cerkvenjaškem Antonu.. :devil:
Pervy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 nehote sem se spomnil debate o poprovem steaku pri cerkvenjaškem Antonu.. :devil: tiho bodi :angry2: pomanjkanje mesa v organizmu ima za rezultat ogromno lakoto, ki se je začela že pol ure po brezmesnem obroku. nevem če nebom do srbina pobegnil na eno mesno fešto! :blush:
gebre Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Za najm njam pa maznil joto :) Jest sem tud joto hamal :kva2:
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 koketi. :glare: brezveze. :BUA:
Lobo Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Blagor vam ki zdravo jeste. Jaz pa se bom moral mučit s pujsom. :cry:
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 divjačina(košuta/tele), pečen krompir v rolu, solata :)
vapotek Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Goveja juha s fritati, pražena jetra, pire, zelena solata z ogromno česna! :OK:
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Še vedno ne vem kaj bo skuhala čez dve uri :? LAČNAAAAAAAAAAA
Jurij Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Testenine s tunino omako A la Jurij :OK:
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Testenine s sirovo omako si bom naredila :grim V hladilniku imam ene 3kg rakleta ... dediščinaizšvicepress :devil:
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Piščančji file......v omakici pora.....rahlo pikantno.....in z dobro porcijo kiske smetane.......seveda obvezn pire krompirček in solatka alla Ali!!!!! Nek deklič bo spet preklemansko zadovoljen!!!!!!......brez povdarka na E!!!!!!!! :angry2: :angry2:
Sanda7 Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 goveja župca,tenstan krompir,kos govednie,no ja to je blo za malco
moto rider Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Njam- njam... Policijska konjenica na horsburgerju! Ampak, da ne bo kdo mislil, da to ni b'lo res.
Pervy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 pikanten prebranac in domače pohorske pečenice :OK: se meni zdi ali je nekam vetrovno danes :blush:
motoristek Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Ravnokar sem dal gret segedinar.. :OK:
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Govejo župo sem si skuhala za jutri :OK:
jose Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 danes sem se spravil vampe skup packat....bomo vidli kaj bo nastalo iz vsega skup :rolleyes: :whistle:
Manu Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 danes sem se spravil vampe skup packat....bomo vidli kaj bo nastalo iz vsega skup :rolleyes: :whistle: Velik vampčkov na kupu :) Moj njam njam : barillčke mini pipe rigate z bolonjsko omako - domaće :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se