Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Matr je dobra, pa še mnde brezglutenska . Mi dol visi al je al ni z gluteni, važn da je dobra :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 v mleku kuhana prosena kaša s črno čokolado Čevapi in kajmak v lepinji. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 burek pa jutr tut.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Tak mi kruli po želodcu, da še v đamijo ne bi upal vstopit. Bi me fuknili vun, ker bi mislili, da sem prase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 klobasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 klobasa Kku je bla zavita hitr al počas? Jst mam rad "pučas" zavite ! Ps; pr nas je bla dons goveja župca, janjetina, pečen krompir in andivja (domača bio) sulata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 pr nas je klobasa za fruštk pol pa lisičke, pa piška, pa juhca - gobova /mešane gobe..... ahhhhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 pr nas je klobasa za fruštk pol pa lisičke, pa piška, pa juhca - gobova /mešane gobe..... ahhhhh Pr nas je zjutraj "ciganski" fruštk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 a pr sosed ? jaz se ne upam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 piščančji paprikaš, nokedli (pravilno slovensko ne znam napisat, približno kot žličniki), solata paprika in paradajz desert... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Goveji na omaki, popečen drobni krompir, paradižnikova solata s čebulo in feferoni. Čupavci za povrh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 sataraš (brez jajc ) in kuskus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 segedin, pa pomarančni tiramisu, pa še par piškotov.... aja hujšam :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 ker se je hujšanje obrestovalo (preskok ene luknje na pasu) , sem si privoščila danes končno sladico..... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 28, 2014 Deli Objavljeno December 28, 2014 piškoti, pršut, piškoti, pršut.... pa mal pauze do jutri k bo župca ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 1, 2015 Deli Objavljeno Januar 1, 2015 nč več...hujšam...spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 vampi učer ... njam njam mogoče je še za dons kj ostal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 solata... vampe mi je pa maus požru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 solata... vampe mi je pa maus požru o lagauka lagaukasta :glare: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 a pol so pa še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 nč več...hujšam...spet kam pa ti še lohk hujšaš k si že zdej k ublečn svinčnik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 drugič bolj poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 a pol so pa še ni jih več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 TAJSKA ... njami njami Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 učeri KRANJSKA, poplaknjena z Refoškom fajn je blo grešit Bmflar, bobi1001 in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se