Lokos Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 (popravljeno) Ni ga čez soseda ki je kmet in mesar. Vse dobrote se dobijo pri njem ... Popravljeno April 1, 2015. Popravil Lokos mladench in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Zajtrk nič, kosilo 2 kosa nuteline torte z banano, večerja? Po vse verjetnosti 1 ura švicanja v telovadnici in na koncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 V današnji petletki predviden dunajc XXXXXXXXXXL. Pa pomfri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 Velik šnicl iz svinjske vratovine in še večja skleda domače solate. Pa kaj si lahko človek boljšega zaželi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno April 25, 2015 Deli Objavljeno April 25, 2015 (popravljeno) Velik šnicl iz svinjske vratovine in še večja skleda domače solate. Pa kaj si lahko človek boljšega zaželi Dva šnicla :-) , solatka, pa pirček, mogoče? Pa pol ležat na vrt v senčko... Čez ene 4 ure pa na motor.... Popravljeno April 25, 2015. Popravil Robson Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 ne bom zgubljal besed skalar36, RobiRoberto in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 ne bom zgubljal besed Vidm ,da prihaja sezona ,ampak pru piknik je pa zakon builder in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 pasji smrčk ilih kar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 En kos sem pojedla preden sem fotkala, pa enega sem še naknadno dobila. Pljučna pačenka od Cvetke, samo na hitro popečen (rare). Sem bila res v Raju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 En kos sem pojedla preden sem fotkala, pa enega sem še naknadno dobila. Pljučna pačenka od Cvetke, samo na hitro popečen (rare). Sem bila res v Raju da bi pa povabla, to pa ne :glare: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Si nor?! To je samo zame!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Si nor?! To je samo zame!!!! sj bi sam kruh v omako namaku :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Nema. Še pesu nisem nič odstopila Mesa nikol ne delim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2015 Deli Objavljeno Maj 18, 2015 (popravljeno) žeprou :krneki: Popravljeno Maj 18, 2015. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2015 Deli Objavljeno Maj 25, 2015 je treba not prnest.... špinačni njoki z lisičkam v smetanovi omaki, pa mau letečmana..... pa tzatziki za povrh pa čokoladni kolač s hruško pa mau kasnej še štrudl bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 je treba not prnest.... špinačni njoki z lisičkam v smetanovi omaki, pa mau letečmana..... pa tzatziki za povrh pa čokoladni kolač s hruško pa mau kasnej še štrudl Ti moraš imeti cel harem dedov. Enega zažereš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Ti moraš imeti cel harem dedov. Enega zažereš. če bi bil iz čokolade bi ga zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 če bi bil iz čokolade bi ga zihr najprej ga da v čokoladno oko ... pol pa ti poješ ... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 najprej ga da v čokoladno oko ... pol pa ti poješ ... :krneki: sladki greh a ne veš? I30 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 sladki greh a ne veš? kindersuprise I30 in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 (popravljeno) En kos sem pojedla preden sem fotkala, pa enega sem še naknadno dobila. Pljučna pačenka od Cvetke, samo na hitro popečen (rare). Sem bila res v Raju Ti, ta Valina Cvetka je mogla bit pa orng žwau, k je že tokrat bla na talarju. Al maš pa ti protekcijo, pa te je kos u skrin čakow? Popravljeno Maj 26, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Ti, ta Valina Cvetka je mogla bit pa orng žwau, k je že tokrat bla na talarju. Al maš pa ti protekcijo, pa te je kos u skrin čakow? Priznam, mal mam protekcije, da se kak kos Cvetke skriva samo zame. Ampak, da ne bo nesporazumov.... Cvetka je bla res ornk žvau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 Stari, drugič lohka kr direkt poveš če te kej boli :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2015 Deli Objavljeno Maj 26, 2015 A to je bla Cvetka? Matr, dejte no mal na holesterol ahtat, pa ne vse požrt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se