maus Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 a si jih dau zmrznt ? ja .. a pol niso užitne pa tok je fajn k jih ješ in zravn trobentaš ... njami njami ... pa bučno olje gor
pajkica Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 ja .. a pol niso užitne pa tok je fajn k jih ješ in zravn trobentaš ... njami njami ... pa bučno olje gor haha....si predstavlam zmrznene trobentice in mausa z zabuhlo faco k piha vanje pa noben zvok ven ne prleze boljš vazelin za ustnce u tem primeru maus 1
I30 Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 haha....si predstavlam zmrznene trobentice in mausa z zabuhlo faco k piha vanje pa noben zvok ven ne prleze boljš vazelin za ustnce u tem primeru Jest Mausu z vazelinom neb nč zaupou! maus 1
maus Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 haha....si predstavlam zmrznene trobentice in mausa z zabuhlo faco k piha vanje pa noben zvok ven ne prleze boljš vazelin za ustnce u tem primeru k se mi smeješ Jest Mausu z vazelinom neb nč zaupou! joj kakšne maš :krneki:
I30 Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 (popravljeno) k se mi smeješ joj kakšne maš :krneki: Kake? Auš reku, de pajkle neb namazu? Popravljeno Julij 16, 2015. Popravil I30
pajkica Objavljeno Julij 16, 2015 Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 k se mi smeješ joj kakšne maš :krneki: ne pa ne
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2015 Opozori Objavljeno Julij 17, 2015 Pica s polento, namesto testa, by Roberto, tako obložena, da je ni treba dati v pekač, ampak kar v hladilnik za kakšno uro ali dve ... Alla 1
bobi1001 Objavljeno Julij 19, 2015 Opozori Objavljeno Julij 19, 2015 MOJA VEČERJA NA MORJU UnionJack, RobiRoberto in Rocky 3
pajkica Objavljeno Julij 19, 2015 Opozori Objavljeno Julij 19, 2015 včer bučkin čips s tzatzikijem, dons pobrat vse ostanke iz hladinika zato kruhov narastek s pijanimi nektarinami
bobi1001 Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 VELIK DELA IN SVINJARIJE POTEM PA ZEEEELO OKUSNO NJAM NJAM Rocky 1
nazo13 Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 VELIK DELA IN SVINJARIJE pop 007.jpg POTEM PA ZEEEELO OKUSNO NJAM NJAM pop 008.jpg Ali si lesen sodček odprl?
bobi1001 Objavljeno Julij 28, 2015 Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 Ali si lesen sodček odprl? Ja pa sem se kr namuču da sem to spedenu ampak je pa super :yes:
nazo13 Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Ja pa sem se kr namuču da sem to spedenu ampak je pa super :yes: Vem kako to zgleda. Čiščenje je živa jeba. Za jest pa majka. Inčuni iz konzerve niso primerljivi.
Bmflar Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Njam - njam , mljassskkkk nazo13, maus in Zivnorc 3
maus Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Njam - njam , mljassskkkk a morš to lept :angry: hujšam I30 1
Zivnorc Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Njam - njam , mljassskkkk ... konjujedan! .... zajebu si temo!!! ... to je za v temo " HUJŠANJE"!!!! Rubrika: Kako stopiti podkožne maščobe in celulitis v parih urah, da si videti sočna in lepo zagorena in da si te vsakdo poželi ali vročo ali tudi ko si malo bolj hladna....
bobi1001 Objavljeno Julij 31, 2015 Opozori Objavljeno Julij 31, 2015 Mal mesa mal zelenjave mal krompirja pa žerjavca in kosilo je tu Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 (popravljeno) ... tole smo populili iz zemlje... popululi perje... populili ščetine... zložili v posodo .... zakurili... ... ... ....in poooojeeeedliiiiiii.. .... sorri Pajkica in Alla... ... nisem imel pri sebi telefona... da bi vaju poklical, da pomažeta posodo... Popravljeno Avgust 1, 2015. Popravil Zivnorc bobi1001, maus in nazo13 3
bobi1001 Objavljeno Avgust 1, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2015 DANES BOLJ SKROMNO nazo13, Zivnorc in Bmflar 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se