Ninč. Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 pred 2 urami, nazo13 pravi: Če pride več potrošnikov na obisk, skuham en čokoladni in en vanilijev, potem pa najprej nalijem v posodice do polovice eno vrsto, nato pa v sredino dolijem še drugega ter s špilo malo premiksam v različne vzorce. Js ti povem, da si ti direkt za ozent srecna tvoja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 Jutri zacnemo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno November 30, 2015 Deli Objavljeno November 30, 2015 Miklavževa pomočnica že peče oziroma mesi za piškote Bmflar in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 17 urami, NinaBina pravi: Js ti povem, da si ti direkt za ozent srecna tvoja Kot da tebi kaj manjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred eno uro, nazo13 pravi: Kot da tebi kaj manjka. Ma sej mi res nic ne... nazo13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 zdele sm pa s palčkam mongolsko meso zgoutau ... njami njami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 ...pa nee palčke .... .. se ti lohka napočez u riti postavjo, pa zapičjo.... ... to ni za jest... bobi1001, Bmflar, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 Maus, pust palčke, če ti prjatu tko svetuje .... Zivnorc, pik1, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 js s palčkam jem, ne pa se sablam no ja .. mau u nos porinem, sem pa ke u uč zataknem, ampak, nekaj mesa in riža pa le pristane v moja usteca ninđa se ne ustau pri sem pa ke kakšni bolećini ... kapišiš pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Maus, pust palčke, če ti prjatu tko svetuje .... sj tole na palčki mam tut rat Ferrarist, bobi1001, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 2 urami, NinaBina pravi: Ma sej mi res nic ne... Pol si ti tud kar za ožent. A bova žrebala kdo bo kuhal in kdo skuhano pojedel? Lahko pa jaz prispevam kuhaunco, ti pa mešaš. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 2 urami, nazo13 pravi: Pol si ti tud kar za ožent. A bova žrebala kdo bo kuhal in kdo skuhano pojedel? Lahko pa jaz prispevam kuhaunco, ti pa mešaš. Da ne bos ti s taisto kuhovnco po nagi riti dobu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 2, 2015 Deli Objavljeno December 2, 2015 pred 17 urami, NinaBina pravi: Da ne bos ti s taisto kuhovnco po nagi riti dobu Problem je, da bi kuhalnica otrdela, če bi jo prijela. Se bojim, da nisi dovolj močna, da bi jo tako daleč nazaj upognila. Danes malico pripravila sodelavka. Počutim se kot jabolčni zavijač. Dve banani, pol ogromnega kakija, tri mandarine in košček čokolade. Ni čudno, da je Adam pobegnil iz raja, ko ga je Eva začela hraniti z jabolki. Predvidevam, da bom kakšno uro dve prej pobegnil iz službe na dunajca in pomfri. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 Jutri nekaj zelo podobnega Ninč., Bmflar, Ferrarist in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 Nč, jutr sobota, teran od Šerjakovih doma, spet bo kraška žehta : Ninč., mladench, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno December 4, 2015 Deli Objavljeno December 4, 2015 pred 10 urami, HD-Dyna pravi: Nč, jutr sobota, teran od Šerjakovih doma, spet bo kraška žehta : Za tale aranzma pa zasluzis od mene kr par lajkov Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knavs84 Objavljeno December 5, 2015 Deli Objavljeno December 5, 2015 dober tek Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2015 Deli Objavljeno December 6, 2015 Na žalost samo slika z interneta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 6, 2015 Deli Objavljeno December 6, 2015 fejk tufahije... se pravi, da sem recept malo "posvojila"... jabolka olupila, prerezala na 4dele, malo pokuhala in dala v namaščen pekač... prelila z mešanico mletih lešnikov in navadnega mrzlega mleka... pekla ene 20min na 180st se mi zdi, da niso nič "slabši" od originalnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno December 6, 2015 Deli Objavljeno December 6, 2015 Čao Ninči, so tebi začeli kakšni zvončki zvonit? Zadnje čase sam kuhaš, pospravljaš, se friziraš in lišpaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 Sej moram zase poskrbet, ce od vs užigaucev ni nič nazo13, UnionJack, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 (popravljeno) Sicer ga nista spekli moja draga in najina hčerka, toda tudi od "najboljšega soseda" je zelooo popestril moj današnji zajtrk ... Popravljeno December 7, 2015. Popravil RobiRoberto bobi1001, Ninč., Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 Hvala bogu za kokosovo mascobo... zadnjic cvrla kanelone v soncnicnem olju. sm misla da popizditis fasem... in se zazgal so se, ker je vsa voda pristala v olju... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 Kokosova mast WTF, čez dve leti bodo o njej govorili da je karcinogena, daj ne nasedajte reklamam o zdravi prehrani ker to je samo davek na budale, zemlja je zastrupljena in iz nje ne moreš dobit ništa BIO !!! P.S. pred leti sem v Srbiji jedu morske ribe pečene na svinski masti, ZAKON nazo13 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 Ne, sej ne rabi bit bio... sam tolk da je to to.. ker si res ne predstavljam vec pect na cem koli drugem... je pa dejstvo da je pujsek zakon!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 pred eno uro, sayo pravi: Kokosova mast WTF, čez dve leti bodo o njej govorili da je karcinogena, daj ne nasedajte reklamam o zdravi prehrani ker to je samo davek na budale, zemlja je zastrupljena in iz nje ne moreš dobit ništa BIO !!! P.S. pred leti sem v Srbiji jedu morske ribe pečene na svinski masti, ZAKON . ... a si to jedu morsko ribco al svinjsko ribco ??? Ninč. in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se