pajkica Objavljeno December 30, 2015 Deli Objavljeno December 30, 2015 Ninč., maus, UnionJack in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 Solata z leco Po parih urah namakanja jo sperem in dam kuhat v frisno vodo. Ko se je skuhala, jo sperem z mrzlo vodo in jo dam v posodo. Dodam grski jogurt, malo kisle smetane, gorcico ter nasekljano cebulo in sol po okusu. Fajn je, ce vse to lahko nardite par ur prej, da se vsi okusi prepojijo... originalen recept vsebuje se majonezo (nimam, ker je ne konzumiram) in koscke slanine (tega spet ni, ker sem mela zraven fasirane polpetke). Moja verzija je super, tko da je nisem zadnjic delala... pik1, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 3, 2016 Deli Objavljeno Januar 3, 2016 Sporočam...da je zaradi izrednih razmer do nadaljnega zaprto... ...aaaammmpaaaaaakk!! ...povem pa, da imam tri nove vajence, ki se urijo v ringu in nabirajo moči za novo sezono resničnostnega šova... KDO SE BO NAJBOLJE OBNESEL V PODPEKI PRI ŠEFU ŽIVNORCU. bobi1001, Ninč., UnionJack in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 (popravljeno) Bogi pajceki ... Popravljeno Januar 19, 2016. Popravil HD-Dyna Zivnorc, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Bogi pajceki ... Men se pa Zivnorc smili k mora vsak dan pol base jest Bmflar, Zivnorc, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Men se pa Zivnorc smili k mora vsak dan pol base jest maus, Zivnorc, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 Jz sem pa na piščancu ........ pik1, Bmflar, Natty in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 kaki jedu kaki kakou Natty in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Deli Objavljeno Januar 20, 2016 zdele enga kitajca zlomu ... njami njami ... pa še s palčkam se nism u uć ruknu ... Kmet2, Bmflar, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Januar 23, 2016 Deli Objavljeno Januar 23, 2016 Tole bi zdele... nazo13, Ninč., Knavs84 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 24, 2016 Deli Objavljeno Januar 24, 2016 Domače pečenice, domače zelje, domači ocvirki.... Pa, ni boljšega! Mastno je slastno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 25, 2016 Deli Objavljeno Januar 25, 2016 Zivnorc, bobi1001, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Krofi onlajn bobi1001, Zivnorc, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: Krofi onlajn Sočustvujem s tabo .... Zivnorc, Kmet2, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 (popravljeno) pred 26 minutami, HD-Dyna pravi: Sočustvujem s tabo .... sj vem še zdj mi nosjo krpo k praujo da sm okol ust beu ... pa drgnem in sem še vedno beu Popravljeno Februar 4, 2016. Popravil maus nazo13, Zivnorc, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 3 urami, maus pravi: sj vem še zdj mi nosjo krpo k praujo da sm okol ust beu ... pa drgnem in sem še vedno beu Nehaj jest ,tisto se njuha maus, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Nehaj jest ,tisto se njuha sj sm Bmflar, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: sj sm bobi1001, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 6 urami, maus pravi: sj vem še zdj mi nosjo krpo k praujo da sm okol ust beu ... pa drgnem in sem še vedno beu . ... po mojem ti mal premal drgneš ... maus, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 take uće sm storu pik1, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 (popravljeno) Moj današnji zajtrk ali kosilo ??? Kosilo, ker sta "naša odrasla otroka" šla na kosilo k njegovim staršem, sem si namesto krofa, katerega sem jedel že za zajtrk, za kosilo privoščil krhke flancate by my dother, s toplim mlekom in ker si za zajtrk nisem privoščil še treh krofov za posladek, sem to nadoknadil pri kosilu s še tremi flancati ... Kaj bom večerjal ??? Popravljeno Februar 7, 2016. Popravil RobiRoberto Zivnorc, bobi1001 in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 Nč njam - njam, hujšat je treba.... base skrit ! Kmet2, Zivnorc in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 10, 2016 Deli Objavljeno Februar 10, 2016 pred 15 minutami, HD-Dyna pravi: Nč njam - njam, hujšat je treba.... base skrit ! pridm js po base .. u gajbico jih dj bobi1001, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 16, 2016 Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Ninč., DAMI34, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 Hrana in sport gresta skupaj DAMI34, Kmet2, cikadina in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se