Bmflar Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 31 minutami, maus pravi: a nisi nikol kresničko pojedu k si biu majhn smo hotl vidt, če se ponoč vidjo notranji organi ... smo ugotovili, da se ne, nismo pa niti vidl, da bi blo not svetlo Ni bilo treba, so ble zmeri kake base pr bajt Grut, maus, Zivnorc in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2017 Deli Objavljeno September 11, 2017 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: Ni bilo treba, so ble zmeri kake base pr bajt sj ni zarad lakote ... lohka si pogledu, kok je še placa za base not utaknt ... al pa preveru pr komu, da si ni base u žepe daju ampak vse pojedu sploh nisi za napredek sploh nisi za delit base okol Bmflar, Grut, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 12, 2017 Deli Objavljeno September 12, 2017 grem jst polento kuhat.. Grut, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2017 Spet težila v restavraciji, ker samo meso pa riž pa res ne bi jedla Ampak so se pol potrudli, nč ne rečem Zivnorc, mladench, Akito in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2017 . ... včerajšnji ogled tekme v "hribih" ... pred in po tekmi ... ... še dobr, da sem imel včeraj "off obrok" ker smo po tekmi itak vse popil Erik99, C eagle, Rey in 15 others 14 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 13, 2017 Deli Objavljeno September 13, 2017 pred 10 minutami, pik1 pravi: . ... včerajšnji ogled tekme v "hribih" ... pred in po tekmi ... ... še dobr, da sem imel včeraj "off obrok" ker smo po tekmi itak vse popil Men zgleda tole čist keto apruft. Ke maš kakšen off? maus, Zivnorc, Akito in 5 others 2 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 13, 2017 Deli Objavljeno September 13, 2017 pred 22 minutami, Frenk 67 pravi: Men zgleda tole čist keto apruft. Ke maš kakšen off? . ... "off" se skriva izven objektiva ... prebranček, sveži kmečki kruhek in na koncu še sadna torta in pehtranova potička ... tko da ... ... ja, sej jest sem tud najprej mislu da bo "keto" večer .... ampak na koncu nas je Dončić potegnu v "off" Yoghurt, maus, Ninč. in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 13, 2017 Deli Objavljeno September 13, 2017 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... včerajšnji ogled tekme v "hribih" ... pred in po tekmi ... ... še dobr, da sem imel včeraj "off obrok" ker smo po tekmi itak vse popil Ja res ti hvala a ne..zdela k sm sam na brokoliju,cvetači,korenju...mi ti lepiš tole... Ninč., Zivnorc, notranc in 2 others 1 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 13, 2017 Deli Objavljeno September 13, 2017 pred 5 urami, pik1 pravi: . ... včerajšnji ogled tekme v "hribih" ... pred in po tekmi ... ... še dobr, da sem imel včeraj "off obrok" ker smo po tekmi itak vse popil A ti mene v kilah loviš al ..... pik1, Grut, Zivnorc in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno September 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2017 Kosilo boooooooooo ... maus, VS800, Zivnorc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno September 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2017 Sem si zamislu večerjo, k sem povabu eno hudo bejbo, pa rabim nasvet: ... a ima kdo izkušnje, kako spečt tole kračo... ... ker surova pomoje nau dobra... GO_Tomi, maus, notranc in 11 others 2 1 9 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno September 14, 2017 Deli Objavljeno September 14, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Zivnorc pravi: Sem si zamislu večerjo, k sem povabu eno hudo bejbo, pa rabim nasvet: ... a ima kdo izkušnje, kako spečt tole kračo... ... ker surova pomoje nau dobra... Flintstonse poglej, boš hit dobu idejo. Popravljeno September 14, 2017. Popravil Xebec bobi1001, Bmflar, Grut in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 14, 2017 Deli Objavljeno September 14, 2017 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: Sem si zamislu večerjo, k sem povabu eno hudo bejbo, pa rabim nasvet: ... a ima kdo izkušnje, kako spečt tole kračo... ... ker surova pomoje nau dobra... To se je samo surovo...... notranc, Bmflar, maus in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 14, 2017 Deli Objavljeno September 14, 2017 pred 8 urami, Zivnorc pravi: Sem si zamislu večerjo, k sem povabu eno hudo bejbo, pa rabim nasvet: ... a ima kdo izkušnje, kako spečt tole kračo... ... ker surova pomoje nau dobra... če maš to noja - al vpraš avstralca (tud če živi v angliji) al pa po domače 2 dni v srednjo paco pa pol alu folijo čez pekač za 45 min pa 13 min na ventilator z grillom.. Frenk 67, lucif3rka, notranc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 15, 2017 Deli Objavljeno September 15, 2017 pred 8 urami, thumper pravi: če maš to noja - ... ... ni bil noj.... ni blo perja. ... pa sej piše na etiketi.. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 15, 2017 Deli Objavljeno September 15, 2017 pred 17 urami, Zivnorc pravi: Sem si zamislu večerjo, k sem povabu eno hudo bejbo, pa rabim nasvet: ... a ima kdo izkušnje, kako spečt tole kračo... ... ker surova pomoje nau dobra... če neveš kako bi tole pripravil, poklič proizvajalca notranc, Zivnorc, dr.looney in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno September 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2017 Večerja boooooo mladench, notranc, bobi1001 in 10 others 10 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno September 15, 2017 Deli Objavljeno September 15, 2017 Grut, dr.looney, DAMI34 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno September 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2017 Frenk 67, mladench, dr.looney in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 16, 2017 Deli Objavljeno September 16, 2017 Ker sem biu priden s fitnesom in hrano med tednom, danes low and slow... bobi1001, DAMI34, Ninč. in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 16, 2017 Deli Objavljeno September 16, 2017 A si bil s Kolumbijci kej skupi mladench, pik1, Grut in 4 others 2 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 16, 2017 Deli Objavljeno September 16, 2017 (popravljeno) Kolumbijska svinja zamotana na njihov način ja Popravljeno September 16, 2017. Popravil mladench Bmflar, Grut in notranc 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 16, 2017 Deli Objavljeno September 16, 2017 bobi1001, Frenk 67, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno September 17, 2017 Deli Objavljeno September 17, 2017 CUKR dr.looney, Akito, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2017 marele prvic letos dobre DAMI34, 3nity, Igi Pop in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se