bobi1001 Objavljeno September 27, 2017 Deli Objavljeno September 27, 2017 pred 1 uro, Akito pravi: To je zdrava hrana! Mal meska in veeeeelĺllliiiikkk sveže zenjave... VEEEEELLLLĹIIIIIKKKKK MESA PA mal zelenjavce Akito, maus, dr.looney in 4 others 3 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 12 urami, dr.looney pravi: ..... malo dietne hrane..... A to niso mel frej mize pa sta mogla kr na tleh? Spelca123, gretzky, dr.looney in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 15 minutami, VS800 pravi: A to niso mel frej mize pa sta mogla kr na tleh? ....kok si vedu ? ...... Ninč., maus, Bmflar in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ....kok si vedu ? ...... Vidm,k majo bl slab pokošen Grut, Bmflar, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 12 urami, Akito pravi: To je zdrava hrana! Mal meska in veeeeelĺllliiiikkk sveže zenjave... . ... lahko je tud "mal več" meska ... ob zeloooooo velik zelenjave ... Grut, Akito in Bmflar 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 13 minutami, pik1 pravi: . ... lahko je tud "mal več" meska ... ob zeloooooo velik zelenjave ... sj, pećeno meso je prej pojedlo veliko zelenjave ... mar ne Akito, Ninč., pik1 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 37 minutami, pik1 pravi: . ... lahko je tud "mal več" meska ... ob zeloooooo velik zelenjave ... ...no ja, zate 'k si mal večji pubec... maus, pik1, Bmflar in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 2 urami, maus pravi: sj, pećeno meso je prej pojedlo veliko zelenjave ... mar ne Nope, pečeno meso poješ, zelenjava pa ostane Ninč., Grut, Akito in 2 others 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2017 ..... besede niso potrebne...... notranc, VS800, bajkr88 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ..... besede niso potrebne...... So so...kuga je ta plastika? gretzky, Bmflar, Ninč. in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 2 urami, VS800 pravi: So so...kuga je ta plastika? Locata panonia ...... prekmurska gibanica v moderni izvedbi..... Yoghurt, Ninč., VS800 in 3 others 1 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 4 urami, dr.looney pravi: ..... besede niso potrebne...... Kva maš to???pugrebno svečko??? gretzky, dr.looney, VS800 in 3 others 1 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2017 Mal smo zapekl .... mladench, notranc, Grut in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 34 minutami, maiden pravi: Kva maš to???pugrebno svečko??? Jep.... za tvoj grob..... Grut, notranc, Bmflar in 3 others 1 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Jep.... za tvoj grob..... Žlehtnoba,sej te bo krč u jezik pa v desno trepavo... Ninč., dr.looney, VS800 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: Žlehtnoba,sej te bo krč u jezik pa v desno trepavo... .... kva jokaš..... ne izzivej pa bo vse ok...... notranc, Bmflar, maus in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 13 urami, dr.looney pravi: prekmurska gibanica v moderni izvedbi..... Ah, še to so zjebal... Bmflar, notranc, Grut in 5 others 1 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 11 urami, dr.looney pravi: .... kva jokaš..... ne izzivej pa bo vse ok...... Topolov kou+česen+posvečeno vodo mam že prprauleno...zate..drakulouka... Ninč., maus, dr.looney in 4 others 1 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 2 urami, maiden pravi: Topolov kou+česen+posvečeno vodo mam že prprauleno...zate..drakulouka... Glede na to kolk si živcn..... bos zegnano vodo razlil, cesen bos pojedu..... za kole sem pa jest ekspert tak da ti nc ne nuca...... VS800, maxxa, Ninč. in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Glede na to kolk si živcn..... bos zegnano vodo razlil, cesen bos pojedu..... za kole sem pa jest ekspert tak da ti nc ne nuca...... Ja,ja..kr tulaž se.. VS800, Ninč., notranc in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno September 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2017 Končno malca Lp,n Grut, Ninč., maus in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 Ob 24. 9. 2017 ob 13:48, Frenk 67 pravi: Keto Kamerad, dej mi prosim povej, kje dobiš taka rebrca za kupit. Jih iščem že leta ... Enkrat na let dobim domača ((pre)majhen kos), to je pa to. Vmes sem seveda že obupal in se "zdravim" s potrebuševino, sam to ni čist isto ... Daj povej, daj povej... pliz . Ajd! Akito in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 Ob 28. 9. 2017 ob 15:43, dr.looney pravi: ..... besede niso potrebne...... Dohtarca živ! Zaradi splošne razgledanosti mi prosim povej, koliko tako remek delo košta in še po občutku oceni z 1 do 10 osebno zadovoljstvo z okusi. Vizualno je lepo, ampak sam sem se vsaj ene trikrat od ene petkrat, šestkrat znašel v položaju, ko sem se vprašal, kdo je tukaj bedak. Kuhar visoke kuhinje in njega pevci slavospevov ali jaz in moj občutek in okus za to, kaj naj bi bilo dobro. Ker tisto kar sem okušal je bilo pod nivojem česarkoli... in to na več različnih nivojih. Največja zmeda pri vsem skupaj pa je bila, ker je bilo to z okusi pri enem in istem mojstru -> popoln zadetek (glavna jed) in popolna katastrofa (hladna predjed in sladica). V bistvu je bilo podobna izkušnja pri vseh treh "mojstrih". Nekaj zelo dobro, nekaj pa... imate skrito kamero?!? mamicu vam jebem zafnanci nesposobni. Kaj je bilo že vprašanje? Aja, kako so se ti po pravici in kritično s strani normalnega človeka, zdeli okusi in njih miksanje? Ajd! gretzky, maxxa, Akito in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 pred 8 urami, GoBobi pravi: Kamerad, dej mi prosim povej, kje dobiš taka rebrca za kupit. Jih iščem že leta ... Enkrat na let dobim domača ((pre)majhen kos), to je pa to. Vmes sem seveda že obupal in se "zdravim" s potrebuševino, sam to ni čist isto ... Daj povej, daj povej... pliz . Ajd! Tele so kar iz Spara, ne vem kaj se ti zdi tko posebno. Bmflar in GoBobi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 pred 48 minutami, Frenk 67 pravi: Tele so kar iz Spara, ne vem kaj se ti zdi tko posebno. Člowk je bil lačen, pa je imel velke oči Frenk 67, GoBobi in 3nity 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se