dr.looney Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 pred 10 urami, GoBobi pravi: Dohtarca živ! Zaradi splošne razgledanosti mi prosim povej, koliko tako remek delo košta in še po občutku oceni z 1 do 10 osebno zadovoljstvo z okusi. Vizualno je lepo, ampak sam sem se vsaj ene trikrat od ene petkrat, šestkrat znašel v položaju, ko sem se vprašal, kdo je tukaj bedak. Kuhar visoke kuhinje in njega pevci slavospevov ali jaz in moj občutek in okus za to, kaj naj bi bilo dobro. Ker tisto kar sem okušal je bilo pod nivojem česarkoli... in to na več različnih nivojih. Največja zmeda pri vsem skupaj pa je bila, ker je bilo to z okusi pri enem in istem mojstru -> popoln zadetek (glavna jed) in popolna katastrofa (hladna predjed in sladica). V bistvu je bilo podobna izkušnja pri vseh treh "mojstrih". Nekaj zelo dobro, nekaj pa... imate skrito kamero?!? mamicu vam jebem zafnanci nesposobni. Kaj je bilo že vprašanje? Aja, kako so se ti po pravici in kritično s strani normalnega človeka, zdeli okusi in njih miksanje? Ajd! Tole stane 3.60 €. Okus je podoben kot pri originalu s tem, da je v sredini tortice malinova omaka, ki se lepo ujame z ostalimi okusi. Torej dam oceno 9. notranc, 3nity in GoBobi 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Tele so kar iz Spara, ne vem kaj se ti zdi tko posebno. Debelina nanosa mišičnih vlaken na kosti mi je všeč. Probaval sem že v Šparu, Mecatorju in Tušu, a "debelih" reber ne dobim. Povsod imajo samo tisti spodnji del s 4 centimetri zašpehanega mesa. Na tvoji sliki pa se mi zdi, da ga je kar malo več. Me je pa včeraj poklical prijatelj, ki je tudi prebral mojo tožbo o rebrih in mi, ob obveznem "pametovanju", ker ga nisem že kdaj prej vprašal, povedal, da rebra z več mesa imajo vedno v Leklerku ... kjer imajo res vse zelo dobro založeno. Mi je edino malo s poti in se tam bolj poredko naslikam. Bom preveril, ampak mislim, da bo to kar to. Ajd! Yoghurt in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 (popravljeno) Dobrote z Oktoberfesta... Popravljeno September 30, 2017. Popravil Dark MMF, gretzky, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2017 DAMI34, Dark, MMF in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno September 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2017 evo...spet je pšanc padu... mladench, dr.looney, MMF in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno September 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2017 Grut, VS800, dr.looney in 8 others 9 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 Ne štekam...prazna miza... Bmflar, GO_Tomi in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 To je vlečeno testo, ki se je danes tako vleklo, da je blo skoraj do tal. Bo pa to štrudelj iz domačih jabolk. Super njama Grut, Bmflar, Akito in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 16 minutes ago, GO_Tomi said: To je vlečeno testo, ki se je danes tako vleklo, da je blo skoraj do tal. Bo pa to štrudelj iz domačih jabolk. Super njama Pa z veliko cimeta ane. Kdaj lahko pridem na pokušnjo? Bmflar, bobi1001, Akito in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 pred 57 minutami, GO_Tomi pravi: To je vlečeno testo, ki se je danes tako vleklo, da je blo skoraj do tal. Bo pa to štrudelj iz domačih jabolk. Super njama Aha...se vid,da sm brez leč gledou...sam je pa profesionalno raztegnjen... notranc, GO_Tomi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno September 30, 2017 Deli Objavljeno September 30, 2017 2 hours ago, Yoghurt said: Kdaj lahko pridem na pokušnjo? Ju3 gremo na Gurensko, nesemo obiskom za zamenjavo za župco 1 hour ago, maiden said: .sam je pa profesionalno raztegnjen To moja žena vleče. Ona to zna ... GoBobi, Frenk 67, Grut in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 Jest se pa dons mal švecam. Ampak je odlična MMF, notranc, Yoghurt in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dark Objavljeno Oktober 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 (popravljeno) Moje dobrote... Popravljeno Oktober 1, 2017. Popravil Dark GO_Tomi, notranc, Bmflar in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 The best of them all župa goveja notranc, DAMI34, MMF in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 Ke paj kureje pa guvedna??? bobi1001, notranc in Bmflar 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 37 minutes ago, maiden said: Ke paj kureje pa guvedna??? Jebeš mi sve ... to pa ne zastopim, kaj si napisal bobi1001, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 2 hours ago, maiden said: Ke paj kureje pa guvedna??? 1 hour ago, GO_Tomi said: Jebeš mi sve ... to pa ne zastopim, kaj si napisal Se mi zdi, da bi se tako nekako lahko slovnično izražali čez ene 500 let.... Današnji prevod pa bi se glasil: Kje pa je korenje pa govedina??? notranc, GO_Tomi, Grut in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 59 minutes ago, izibajker said: Se mi zdi, da bi se tako nekako lahko slovnično izražali čez ene 500 let.... Današnji prevod pa bi se glasil: Kje pa je korenje pa govedina??? Aha. Torej: korenje je blo pr svinski pečenki, govedno je pa tašča pomlatla bobi1001, GoBobi, Akito in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 4 urami, GO_Tomi pravi: Jebeš mi sve ... to pa ne zastopim, kaj si napisal Prid mal v Kamniški konc al pa v okolico ko še ženske na moškega govorijo pol pa sploh ne boš zastopu notranc, Akito, izibajker in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 57 minutami, bobi1001 pravi: Prid mal v Kamniški konc al pa v okolico ko še ženske na moškega govorijo pol pa sploh ne boš zastopu Bravo in hvala prjatu...srbsko,šiptarsk,slonokoščenščino znajo...pu kamnšk pa ne.... GO_Tomi, Akito, bobi1001 in 2 others 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: Bravo in hvala prjatu...srbsko,šiptarsk,slonokoščenščino znajo...pu kamnšk pa ne.... Mau se nej še po hribh zapelejo ne pa sam po morju Yoghurt, notranc in Grut 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 Pravkar, bobi1001 pravi: Mau se nej še po hribh zapelejo ne pa sam po morju Tooooo...bravo....pizda sam uno jadranko pa dinkota puznajo...jebo jih šobl... izibajker, notranc, bobi1001 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 2 minutami, maiden pravi: Tooooo...bravo....pizda sam uno jadranko pa dinkota puznajo...jebo jih šobl... Ja pa tiste ribe namest ocvirkov pa kakšne kožnate pa kiblo zela Grut in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 1 minuto, bobi1001 pravi: Ja pa tiste ribe namest ocvirkov pa kakšne kožnate pa kiblo zela Ufffff ptjatu kes zdela kožarco najduuuuu....takoj jutr jo grem na Blagouco iskat... thumper, notranc in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 Prjatu vačn sm ratu pa grem mau malcat maus, Grut, Bmflar in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se