Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Na pujsku prazen brsticni ohrovt in zelena leča. Na zaru pecene kurje joške. Pa da se ni dovolj zelenjave, sm mela zravn se vlozeno papriko. Za zvecer je ostalo se nekaj lece, sem dodala jogurt in malo gorcice. Da se malo potensta do takrat in bo super solatka. Njami! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 33 minutami, NinaBina pravi:

Na pujsku prazen brsticni ohrovt in zelena leča. Na zaru pecene kurje joške. Pa da se ni dovolj zelenjave, sm mela zravn se vlozeno papriko. Za zvecer je ostalo se nekaj lece, sem dodala jogurt in malo gorcice. Da se malo potensta do takrat in bo super solatka. Njami! :P

As pujska tolk segrela, da sta se ohrout pa leča gor popražla :P

Popravljeno . Popravil VS800
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, VS800 pravi:

As pujska tolk segrela, da sta se ohrout pa leča gor popražla :P

Nimaš pojma :P

Men se zdi, da bi ti rad k men na instrukcije :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, bobi1001 pravi:

Torta mi deluje posebno ampak bom probu20171213_143235.thumb.jpg.cf95fa49e71452b07d861832823002ca.jpg

a to je slikano v normalni sobi, torta nalepljena na zid? R=cca 2,50m? Pridem pomagat :D

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, NinaBina pravi:

Info o sadikah dobrodošle :P

 

FB_IMG_1513315257764.jpg

.

... baje tud "sadja" ne smeš preveč ... :eek:

... cukr "škoduje" vitki liniji :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole bo... in ne, ni meso. Piščančja jetra. Načeloma delam moka-jajc-moka, ampak ker mam drobtine za porabit, bo pač paniran. Pa glaž rdeče pese

 

20171217_144407.jpg

Popravljeno . Popravil NinaBina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, NinaBina pravi:

Tole bo... in ne, ni meso. Piščančja jetra. Načeloma delam moka-jajc-moka, ampak ker mam drobtine za porabit, bo pač paniran. Pa glaž rdeče pese

 

20171217_144407.jpg

Dej pol še uno slikco k se popacaš s peso:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!