Furioso Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Hmmm... Krof, ki sem ga maznil pri kosilu, je bil polnjen z marelično marmelado, ki je bila začinjena z rumom... Mljask... Sem malo pijan. :OK:
Thundercat Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 N'č :blink: same here :eek:
Manu Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) Jaz zato pršut popečem, zraven pašejo še pinjole, kak špargelj in naribana trdokuvana jajčka + kozartz terana. Kaj praviš na to varianto, Manu? ;) Jest pravm vredu, olrajt, če ti tejči popeče. :P :OK: p.s. Aja, drgač sm bla pa res pr Kitajcih, psa ni blo svežga, sem pa ocvrto cvetačo. :) Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil Manu
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Zdrawc : krofi 7 : 0 očitno bodo krofi doživeli danes hud poraz :grim
Fire Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Zdrawc, da ne bo ponoc POVRATna tekma... Drugac pa ravnokar blosko salamo domace bovski sir domace kruh ljubljanske gospodinje jasno domace zalito z malinovcem domacim ni nevem kaj ampak se vseeno boljs kot kamen v hrbet :)
Pervy Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 mesni tortelini (pilani in okoli) ala pervy + 3 piri :OK: :grim
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 3 piri :slap: Uuuuuu, mater, na to sm pa jaz čist pozabu, že šibam :beer1:
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) :slap: Uuuuuu, mater, na to sm pa jaz čist pozabu, že šibam :beer1: Sram te bodi. :nono: Moram priznat, da sem tistega segedinarja mel v načrtu malo prej maznit. Ampak okej, tudi zdaj bo gut. :grim :OK: Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil pirrulz
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Sram te bodi. :nono: sem zvečer nadoknadil, sem odigral 3X3 in zmagal :D
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 sem zvečer nadoknadil, sem odigral 3X3 in zmagal :D Ne ne ne :grrr . Pri piru nikoli ne zmagaš ti, pir pa zgubi. S pirom zmagata skupaj. :grim :OK:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 S pirom zmagata skupaj. :grim :OK: :blush:
Špilferderber Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 danes na pepelnico pa mesa v neomejenih količinah Ne ne ne :grrr . Pri piru nikoli ne zmagaš ti, pir pa zgubi. S pirom zmagata skupaj. :grim :OK: že dlje časa opažam, da ima tale pirrulz izjemno všečno, lahko prebavljivo, nedvoumno in posvojljivo filozofijo Vsega.. :grim
Pervy Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 zjutraj sem bil opozoren, da je baje post in v grozi ker sem nevede imel brezmesni zajtrk (krofi :OK: ), sem obisk prestolnice zaključil z obiskom gostilne pod rožnikom in mazanjem konkretne porcije čevapov in klobas z prebrancem :grim za večerjo bom pojedel še ostanke kuhane krače, da se slučajno ne okužim z kakim postnim virusom .) :grrr
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Našel v naši trgovini neki čudni mehiški fižol......s piščančjim mesom.....in....kao krvavico.....noro dobro......mal je sicer treba dodat začimbic, kot so čen, pa obvezni tabasko.....potem pa pogreti v pečici.....zadevica, ki je pripravljena v 20 minutah.....pa še zavidljivo okusna je. Seveda, poleg še ostanek solatke od.....ve kdo....pa hvala, ker je ves že očiščen.......z veliko bučnega olja....spet od iste persone......pa balzamični kis, pa navadni.....pa česnček. Madona....sam še na popoldansko siesto mislim!!!!
Fire Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 kos kruha z blagim priokusom mortadele :angry: a to naj bi bil sendvic :angry: :angry: :angry: Zakaj v tej dezelici opravljajo neka dela ljudje kateri niso kos svoji nalogi :hmm: ah saj niso samo sendvici u kurcu :BUA:
Ćardak Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Dans je bla pizza :naughty: glih k so počitnice pa je mama na bolovanju pa je nardila :OK:
Manu Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Dans je bla pizza :naughty: glih k so počitnice pa je mama na bolovanju pa je nardila :OK: Ful sem vesela zate! :OK: vem, kako je. če so otroc veseli, ko mami piso nardi! :) Sam moje pogledam :D Pri nas danes : BOGRAČ :) Pa še ful lepe skledce so mi fantje prinesli.... :K :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se