SiR Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 zdajle bo jezikova župa novega odgovornega urednika, monsigor Jančiča
Manu Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 a to je to ko v govejo župo not vliješ? :hmm: pol temu normalni ljudje rečemo vliti nudli. :grim :P Ne vliješ jih samo v župo :doze: . Lahko narediš malo debelejše ( al pa ne) pa jih (izven župe, ker jih skuhaš samo v kropu) odcediš, pa zraven pečenke ješ ( seveda polite z omakco...njami) . Ali pa jih na putrčku z drobtinicami prepražiš, pa parmezanček gor daš, pa spet kak kos mesa zraven.... :) p.s. Priznam, tole z mesom je čista manipulacija, ker vem, da bi drugače obupal nad branjem "zlevanskih" receptov... :naughty: :P :devil: p.p.s. Vpraši Joseta, kako jih njegova mati nardijo. :) :D :OK: zdajle bo jezikova župa novega odgovornega urednika, monsigor Jančiča Prav lepo ga pozdravi. :)
klimbra Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Manu......dala si mi idejo...... A je notr fina....al ostra mokca........?????
Pervy Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 moja babica jim pravi nudli, meni jih streže seveda samo k pečenki in omakici :OK: včasih pa jih sama vrže na drobtine in sladka - to še nisem probal <_< dobra stvar ja, sicer pa k pačenki skoraj vse paše :grim spet morem it si kuhat, mi zmanjkuje idej - pomoje bo kar steak, krompir in pir :blush:
Manu Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Manu......dala si mi idejo...... A je notr fina....al ostra mokca........????? Ostra. :rolleyes: :winkiss:
klimbra Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Ostra. :rolleyes: :winkiss: kulllllllllllllllllllll.....hvala bogu, da sem jo zanč nabavu...... Sporočim, če mi bo uspelo.....sam mislim še mal kisle smetance notr vmešat.....upam, da se ne bodo preveč razkuhal!!!!!! Sem že lačen
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 p.s. Priznam, tole z mesom je čista manipulacija, ker vem, da bi drugače obupal nad branjem "zlevanskih" receptov... :naughty: :P :devil: :o Zgrožen sem. p.p.s. Vpraši Joseta, kako jih njegova mati nardijo. :) :D :OK: Prav lepo ga pozdravi. :) Jose, kako jih tvoja mati pripravijo? :hmm: pa lep pozdrav. B)
Nagaya Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 spet je nekdo pojedel vse čokoladne koščke v mojem mafinu :angry:
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) sardoni + kisel krompir + kozarček belega :) Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil Thundercat
NoFear Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 pica, pica, pica, pica mmmmmm :D :D :D
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) pica(mehiška+poper+tabasco)-pir-pir-pir. Plačilo: el grande hefe. :grim :OK: Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil pirrulz
dr.looney Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 big ekstra v mcdonaldu..... dr.looney :devil:
Furioso Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Neka dobra juha, kotlet, pomfri, riž, mešana solata, sadna kupa... :OK:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 v Frescu na Bavarskem..... kremna juha s čečeriko, telečja pečenka v smetanovi omaki, za prilogo pohani šampinjoni, mešana solata, kos torte in višnjevec za prebavo...... komaj diham
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 petrol mini-pica, dve minutki in toast..mora držat do jutri :angry:
Vale Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Zjutraj krispiji z mlekom. potem pizza s pršutom v Trstu in čez nekaj uric še sladoled => stračatela + profiterol ... naaaaaaaaaaaaaaaaaaajboooooooooooooooooooooooljšiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sladoled v mestu :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 AAAAAAAAA. Tako je prav. :grim goveja župa z rezanci, krompir + dunajski šnicli! :yea2:
Sanda7 Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 špagete s kislo smetano in šampinjoni
Alla Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Domača goveja juha z zdrobovimi knedli, filana raca, dunajski šnicli, ajdova kaša z jurčki, zelena solata s česnom in bučnim oljem (manjkal balsamični kis) in sadna torta s čokoladnim prelivom. Njami, je bilo dobro! :OK: Alla B)
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Domača goveja juha z zdrobovimi knedli, filana raca, dunajski šnicli, ajdova kaša z jurčki, zelena solata s česnom in bučnim oljem (manjkal balsamični kis) in sadna torta s čokoladnim prelivom. Njami, je bilo dobro! :OK: Alla B) Precej dobro, razen kure. Pohvaljena. B)
era Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Zajtrk: eno skledo tuševih hrustljavih čokoladnih mueslijev (10% čukulade :) ) z mlekom (ovsenga mi je zmanjkal, sm mogla navadnga vzet :closedeyes: ), kosilo/večerja: pečen purančk, graham makarončki, (spet :slap: ) in radič z belim fržolom :grim .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se