pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) Domači goveji golaž. :grim :OK: sem ugotovil, da se mi kljub 10-urnemu prisilnemu postu buši ni nič skrčil :grrr in sem posledično maznil due porcjoni. :grim Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil pirrulz
chris Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Špageti s baziliko pa paradajzovo pa tunino omako. Z velik parmezana :kva2: Pa zelena solata s paradajzom :wub: Mljask :D
Ćardak Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Večerja.............Nek namaz pa še coca-cola :slap:
Špilferderber Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 sendvič Franci in modra Minuta :doze:
Pervy Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 babica danes dela vampe na zalogo. za zajterk so bli vampi, za kosilo bojo vampi, za večerjo še malo vampov, ostalo pa zamrznit za čase ko gre babica nazaj na pohorje :OK:
Jurij Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Za 405 SIT danes snedel: Hors-burger z: majoneza, ajvar, kečap,zenf,načosir,jalapenas paprika, kisu zele, paradižnik, zelena solata zraven pol kubika mešane solate: zelena solata, paradižnik, koruza, riban sir, jogurtov preliv za a-je-to pa še biskvitno pecivo... pa pravjo, da je vse drago ratalo... :P P.S. --> jedu na študentski bon... :krneki:
Rude Boy Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 danes bo makaronflajš :closedeyes: je že bil ! + parmezan + peteršilj ! župa inu salata zelena ! .)
pirrulz Objavljeno Marec 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 (popravljeno) tri jajca (pravzaprav jajčka) na oko + tabasco + kruh + šnita šunke spodaj. Za kosilo pa se imajo zgoditi 16.30. :grim Popravljeno Marec 8, 2006. Popravil pirrulz
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Pizza pa potem še 2 cappucina na Bledu :OK:
motoristek Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 še nič... :cry: bo pa čez nekaj časa sadje :doze:
Pervy Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 vampi za zajterk, pivo za malco, vampi za kosilo, 2 piva za popoldansko malco, zdaj grem na pivo ali štiri pol pa še ene vampe za lahko noč! :OK:
PERO58 Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Skoraj prava Leskovačka pleskavica,poplaknjena z pivom :OK:
Gregc Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 (popravljeno) Rižota <_< (sej jz mam rad rižoto, sam dons ni bil pravi dan zanjo :P ) Popravljeno Marec 8, 2006. Popravil GregorT
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 - pršut, ovčji sir, olive, vloženi melancani - ombolo v testu s sirom, ombolo v testu s pršutom, ombolo v testu s špinačo in sirom - kalamari na žaru - kalamari po tržaško - radič s fižolom - vložena paprika, vloženi melancani - pol litra refoška - kapučino - orehove palačinke MISLIM, DA BOM EKSPLODIRALA :grim
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Meso za večerjo :angry2: ...Poslastica pa kivi :whistle:
Manu Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Domači ravioli s sirom, v gobovi omaki.... mmmmmmmmmmmmmmmm :blush: Je blo tako lepo gledat, ko so se delali...... :grim
Ćardak Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Sigurn bo kej slabga kšn sendvič :BUA: ...Ker sm pozabu it v šolo oz. zaspav sm :blush:
Pervy Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ko sem šel od doma sem videl nekaj sumljivo podobno zrezkom v hladilniku. se zna zgodit da mi bo babica zrezke spekla :whistle: :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ko sem šel od doma sem videl nekaj sumljivo podobno zrezkom v hladilniku. se zna zgodit da mi bo babica zrezke spekla :whistle: :OK: daj stari posodi ti to tvojo babico še malo bolj vzhodno od SB. :grim
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) - pršut, ovčji sir, olive, vloženi melancani - ombolo v testu s sirom, ombolo v testu s pršutom, ombolo v testu s špinačo in sirom - kalamari na žaru - kalamari po tržaško - radič s fižolom - vložena paprika, vloženi melancani - pol litra refoška - kapučino - orehove palačinke MISLIM, DA BOM EKSPLODIRALA :grim u pizdo lukovo :eek: ok, sej vem, da je blo v usta ;) :devil: :OK: Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil SymRu
Vale Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 u pizdo lukovo :eek: ok, sej vem, da je blo v usta ;) :devil: :OK: Jep ... sledi 2 dni posta ... je bilo res too much :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se