Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Jep ... sledi 2 dni posta ... je bilo res too much :grim

WTF=ombolo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dunajski? :hmm:

Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ...

Pa ne be spominjat na to svinjsko dobro svinjarijo, ko bom bla lačna postala ... :cry:

Popravljeno . Popravil Vale
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ...

pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm:

Joj birček ... dol pridi, pa probaj ...

Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure.

Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj birček ... dol pridi, pa probaj ...

Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure.

Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .)

olrajt. :grim

...pridem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

olrajt. :grim

...pridem...

kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh:

Hmm :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I was SOOOOOOOO right - dunajci so bli :OK: :grim :yea1: za večerjo pa se bom pustil presenetit z domačimi zelhanimi klobasami, ki sem jih odkril na vohunski ekspediciji po kleti :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za pirrulza, pervyja in symruja, pa še koga - tole

mljac

Sym, simpli bjutiful. :yea2:

pa glih danes si me s tem našel, ko nisem mel kosila pa cel dan samo na dveh sendvičih preživel. :doze:

ah .... kruta je usoda nas podeželskih plejbojev :fredy: :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno zej kalcijev napitek :OK:

Poba, to ni hrana. :glare:

Razen če si zraven še embalažo od napitka pojedel. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

surov krompir???? pa kaj ni to takop težko prebavljivo, da vročino fašeš pa še kaka :SS se zna zgodit... :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!