Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Jep ... sledi 2 dni posta ... je bilo res too much :grim WTF=ombolo?
Ćardak Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Tooo namesto sendviča sm si naredu jajca na oko :blush:
Jurij Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Svedri z omako iz groznezole... :010 pa solatka za zravn...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 zrezek o svinje ... :D Dunajski? :hmm:
Vale Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) Dunajski? :hmm: Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ... Pa ne be spominjat na to svinjsko dobro svinjarijo, ko bom bla lačna postala ... :cry: Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil Vale
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ... pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm:
Vale Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm: Joj birček ... dol pridi, pa probaj ... Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure. Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .)
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Joj birček ... dol pridi, pa probaj ... Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure. Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .) olrajt. :grim ...pridem...
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 olrajt. :grim ...pridem... kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh:
Vale Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh: Hmm :hmm:
Pervy Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 I was SOOOOOOOO right - dunajci so bli :OK: :grim :yea1: za večerjo pa se bom pustil presenetit z domačimi zelhanimi klobasami, ki sem jih odkril na vohunski ekspediciji po kleti :whistle:
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 za pirrulza, pervyja in symruja, pa še koga - tole mljac
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 za pirrulza, pervyja in symruja, pa še koga - tole mljac Sym, simpli bjutiful. :yea2: pa glih danes si me s tem našel, ko nisem mel kosila pa cel dan samo na dveh sendvičih preživel. :doze: ah .... kruta je usoda nas podeželskih plejbojev :fredy: :grim
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Točno zej kalcijev napitek :OK: Poba, to ni hrana. :glare: Razen če si zraven še embalažo od napitka pojedel. :P
moto rider Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 En kuhan jabolk, pa en srov k'mper!
_THUNDER_ Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 surov krompir???? pa kaj ni to takop težko prebavljivo, da vročino fašeš pa še kaka :SS se zna zgodit... :?
Gregc Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Eno postrv in pa kalamare pa pomfri :D
moto rider Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Eno postrv in pa kalamare pa pomfri :D Zdej pa po ribah smrdiš! :o Ja, kdo te bo pa vohu? :grrr
Gregc Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Zdej pa po ribah smrdiš! :o Ja, kdo te bo pa vohu? :grrr Ne, sej je bla postrv lepo pečena tko da nabo hudga :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se