Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jep ... sledi 2 dni posta ... je bilo res too much :grim

WTF=ombolo?

Objavljeno

Tooo namesto sendviča sm si naredu jajca na oko :blush:

Objavljeno

WTF=ombolo?

zrezek o svinje ... :D

Objavljeno

Svedri z omako iz groznezole... :010 pa solatka za zravn...

Objavljeno

zrezek o svinje ... :D

Dunajski? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Dunajski? :hmm:

Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ...

Pa ne be spominjat na to svinjsko dobro svinjarijo, ko bom bla lačna postala ... :cry:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Nop, popečen naravno (svinjska ribica po slovenačko) ... moj je pa včeraj bil zavit v pršut, sir in nato še v testo ter pečen v pečici ...

pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm:

Objavljeno

pa se to še s kakim rdečim v pečici prek polije (z vinom, ne s krvjo)? :hmm:

Joj birček ... dol pridi, pa probaj ...

Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure.

Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .)

Objavljeno

Joj birček ... dol pridi, pa probaj ...

Ne, ne polije se z ničemer. Narediš testo za kruh, razvaljaš na cm debelo, svinjsko ribico narežeš na zrezke in popečeš na olivnem olju. Na testo daš rezine pršuta, rezine svinjske ribice, posuješ s sirom in zaviješ ko potico. Premažeš z ražvrkljano jajco in daš v pečico na 180 stopinj za pol ure.

Jaz namesto svinske ribice uporabim klobaso, ker pride bolj sočno in imam raje klobase .)

olrajt. :grim

...pridem...

Objavljeno

olrajt. :grim

...pridem...

kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh:

Objavljeno

kaj pa jaz, ki sem sprožil cel plaz novih znanj in sline v kljunu? :huh:

Hmm :hmm:

Objavljeno

mesne dobrote iz tünke :rolleyes:

Objavljeno

I was SOOOOOOOO right - dunajci so bli :OK: :grim :yea1: za večerjo pa se bom pustil presenetit z domačimi zelhanimi klobasami, ki sem jih odkril na vohunski ekspediciji po kleti :whistle:

Objavljeno

danes pa naravni zrezki :kva2:

Objavljeno

Kuha se rižota z radičem :D

Objavljeno

za pirrulza, pervyja in symruja, pa še koga - tole

mljac

Objavljeno

za pirrulza, pervyja in symruja, pa še koga - tole

mljac

Sym, simpli bjutiful. :yea2:

pa glih danes si me s tem našel, ko nisem mel kosila pa cel dan samo na dveh sendvičih preživel. :doze:

ah .... kruta je usoda nas podeželskih plejbojev :fredy: :grim

Objavljeno

Točno zej kalcijev napitek :OK:

Poba, to ni hrana. :glare:

Razen če si zraven še embalažo od napitka pojedel. :P

Objavljeno

En kuhan jabolk, pa en srov k'mper!

Objavljeno

surov krompir???? pa kaj ni to takop težko prebavljivo, da vročino fašeš pa še kaka :SS se zna zgodit... :?

Objavljeno

Eno postrv in pa kalamare pa pomfri :D

Zdej pa po ribah smrdiš! :o

Ja, kdo te bo pa vohu? :grrr

Objavljeno

Zdej pa po ribah smrdiš! :o

Ja, kdo te bo pa vohu? :grrr

Ne, sej je bla postrv lepo pečena tko da nabo hudga :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!