Grut Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 1 uro, Ninč. pravi: Nimas dustopa cuskomlati z majonezo,njamiiiiiiiii Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 2 urami, Grut pravi: cuskomlati z majonezo,njamiiiiiiiii Na usak druh prestopn let VS800, Grut in thumper 2 1
Ninč. Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Kvazi šmorn, s pirino in ajdovo moko. Pa domača višnjeva malmelada Grut, Mavti, bajkr88 in 5 others 7 1
Popularna objava Erik99 Objavljeno Februar 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Prvič letos... Spasku, motozajebant, Mavti in 8 others 10 1
motozajebant Objavljeno Februar 26, 2021 Opozori Objavljeno Februar 26, 2021 Rižota z morskimi sadeži Grut, notranc, Mavti in 6 others 8 1
motozajebant Objavljeno Februar 27, 2021 Opozori Objavljeno Februar 27, 2021 Malo ribice, malo maslinovog ulja....a lipote a jubavi ? bajkr88, Grut, Spasku in 6 others 8 1
Popularna objava thumper Objavljeno Februar 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2021 Kruhke je moja spekla ligenjček, DAMI34, Grut in 8 others 10 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Februar 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2021 Pečenka bo RobiRoberto, Grut, Erik99 in 10 others 12 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Februar 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2021 Lačn pa ne moreš na motor ? napolniti sač je bila druga najboljša ideja danes ? thumper, notranc, maus in 10 others 13
izibajker Objavljeno Februar 28, 2021 Opozori Objavljeno Februar 28, 2021 pred eno uro, ligenjček pravi: Na takšni grmadi so svoje cajte tudi kakšno čarovnico skuril... Pa še vprašanje. Kako se ti obnese sač na takem relativno malem kurišču. Podobnega ima tast, ga je uporabljal samo kot roštilj, pa mu je po dolgem počil... Ninč. 1
ligenjček Objavljeno Februar 28, 2021 Opozori Objavljeno Februar 28, 2021 pred 16 minutami, izibajker pravi: Na takšni grmadi so svoje cajte tudi kakšno čarovnico skuril... Pa še vprašanje. Kako se ti obnese sač na takem relativno malem kurišču. Podobnega ima tast, ga je uporabljal samo kot roštilj, pa mu je po dolgem počil... Čarovnico bi pa jaz že drugače "skuril" Kar se tiče sača, je kurišče ravno pravšnje, nikoli nisem imel težav, da ne bi dosegel želenih temperatur, je pa res, da ne uporabljam kupljenega oglja ampak si ga vedno delam sam. Ena takšna "grmada" je ponavadi dovolj, če je res velik kos mesa pa si dodatno žerjavico delam posebej zraven na "mobilnem" kurišču, in jo po potrebi dodajam zraven... Kar se pa tiče tegale kaminčka, tudi jaz precej roštiljam na njem, in je zaradi visokih temperatur pri pripravi oglja tudi meni počil, imam v prihodnosti plan izdelati novega, večjega, iz "klinker" opeke, ampak dokler bo pa moral še zdržati Ninč., VS800, thumper in 4 others 7
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Marec 2, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2021 Ob 28. 2. 2021 ob 20:28, ligenjček pravi: Čarovnico bi pa jaz že drugače "skuril" Kar se tiče sača, je kurišče ravno pravšnje, nikoli nisem imel težav, da ne bi dosegel želenih temperatur, je pa res, da ne uporabljam kupljenega oglja ampak si ga vedno delam sam. Ena takšna "grmada" je ponavadi dovolj, če je res velik kos mesa pa si dodatno žerjavico delam posebej zraven na "mobilnem" kurišču, in jo po potrebi dodajam zraven... Kar se pa tiče tegale kaminčka, tudi jaz precej roštiljam na njem, in je zaradi visokih temperatur pri pripravi oglja tudi meni počil, imam v prihodnosti plan izdelati novega, večjega, iz "klinker" opeke, ampak dokler bo pa moral še zdržati Jaz to vedno delam na tleh v gmajni ob parceli. Mam precej večji kamin, a se mi zdi še vedno premajhen, ker rabiš še kurit za zamenjavo žerjavice. ligenjček, thumper, Spasku in 10 others 12 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno Marec 2, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2021 Prvi letošnji ? Grut, RobiRoberto, thumper in 9 others 11 1
maus Objavljeno Marec 3, 2021 Opozori Objavljeno Marec 3, 2021 prvi današnji kitajc VS800, bajkr88, Frenk 67 in 8 others 7 1 1 2
motozajebant Objavljeno Marec 3, 2021 Opozori Objavljeno Marec 3, 2021 pred 7 urami, maus pravi: prvi današnji kitajc Ti tolk kitajca poješ, da te zato zanč v avtu nisem prepoznal... si že pravi kinez ? RobiRoberto, Grut, Mavti in 5 others 2 6
ligenjček Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Ob 2. 3. 2021 ob 7:50, Frenk 67 pravi: Jaz to vedno delam na tleh v gmajni ob parceli. Mam precej večji kamin, a se mi zdi še vedno premajhen, ker rabiš še kurit za zamenjavo žerjavice. kuriš lahko posebej za žerjavico.. aja pa če meso pustiš v enem kosu ostane bolj sočno, res traja dlje da se speče ampak se splača Spasku, nejc74, Ninč. in 1 other 3 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 pred 6 urami, ligenjček pravi: kuriš lahko posebej za žerjavico.. aja pa če meso pustiš v enem kosu ostane bolj sočno, res traja dlje da se speče ampak se splača Tukaj je kakšnih 4, 5 kil mesa, težko to spečeš v kosu. Že tako sem pekel več kot 3 ure. Dvanajst ljudi ni moglo vsega pojest. Grut, ligenjček in thumper 3
Ninč. Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 pred 5 urami, Frenk 67 pravi: Tukaj je kakšnih 4, 5 kil mesa, težko to spečeš v kosu. Že tako sem pekel več kot 3 ure. Dvanajst ljudi ni moglo vsega pojest. Seveda ne, k si nas pozabu.... Bi blo še premal Prou ti je, dej boš pa še 3dni to žulu Frenk 67, DAMI34, Grut in 1 other 1 3
Popularna objava motozajebant Objavljeno Marec 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Včeraj za kosilo pizze... danes za fruštk pa en kos mesa ?? Grut, Mavti, Frenk 67 in 7 others 9 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Za nekoga, ki včasih tudi objavi v tej temi: današnje kosilo, njam njam (by Chinesse recept), iz domače pečice, by moja draga, v družbi z mojo hčerko, njenim možem in njuno hčerkico ... ? Ninč., notranc, Mavti in 8 others 11
motozajebant Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 Sicer sem bolj zaspane sorte, a za tole se splača vstati bolj zgodaj ? thumper, Mavti, Frenk 67 in 6 others 8 1
Mavti Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 Restan krompir bo ziher Spasku, notranc in RobiRoberto 2 1
thumper Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 pred 10 minutami, Mavti pravi: Restan krompir bo ziher pri nas ne dajemo vegete.. ocvirki malce bolj pašejo.. nejc74, bobi1001, Ninč. in 1 other 3 1
Mavti Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, thumper pravi: pri nas ne dajemo vegete.. ocvirki malce bolj pašejo.. Pri nas pa enkrat tako drugič drugače v tretje spet kaj spremenimo v glavnem vse smo pojedli ,sedaj pokam na kavču boh ne de me motit, za našega petelina in kokoške pa nič ,spet bodo protestirale Popravljeno Marec 7, 2021. Popravil Mavti Spasku in thumper 2
GoBobi Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 pred 4 urami, motozajebant pravi: Sicer sem bolj zaspane sorte, a za tole se splača vstati bolj zgodaj ? @motozajebant, dej mi prosim povej, kje dobiš tako mesnate in velike kose. Pa poduči me prosim še, kako se jih lotiš pečt. Baby-back ribs sem speku v pečici (v foliji) že vsaj ene 15 krat, a ne najdem variante, da bi bili res mehki, da bi odstopali od kosti kot na videih iz youtuba. Včasih so blizu, potem pa naslednjič na enak čas in temperature, trdi kot kotleti?. Vsakič poberem mreno stran in "kuham" jih na mesno stran dol. Sem probal tudi na kosti dol, pa se mi je zdelo, da je bolje, če je obratno. Pomagaj, prosim?... motozajebant 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se