pirrulz Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 UHAHA :OK: sendvič s kibelflajšom, salamo, zaseko, ementalerjem in tabascom. :yea2: Mučenik sem, saj vem. B)
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ... in tabascom. :yea2: A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :?
Cegi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :? za dokazovanje moškosti.. :kva2:
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :? Če je v pudingu mes, tudi tja, ja. B) Razlaga, zakaj, pa se bojim, seńor Pepe, se ustavi pri stavku: ker ga imam rad. :grim za dokazovanje moškosti.. :kva2: Šit. Razkrinkal si me. :unsure: Give the man a Nobel prize. :fredy:
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Qualla, sem zapopadel B) (damn, am I smart!) A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr
Pervy Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :? za prijetno srbečo-pekoč užitek pri sranju .) in pa ker je dober seveda :OK: za zajterk gavrilovič pašteta na maslu z tabascom seveda :grim za kosilo pa se obeta golaž, ki ga bom ojačal z tabascom seveda :grim
Rude Boy Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 jutranje jabolko ! brez tabasca seveda ! .)
Furioso Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Čokolešnik za zajtrk, sem ga preveč tamalemu naredil... :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Qualla, sem zapopadel B) (damn, am I smart!) A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr Dobiš odpustek. B) Pravzaprav še bolje, da ga nimaš rad. Več za mene ostane (pa za pervyja, kakopak). :OK: Ergo: qualya, seńor Pepe, da nimaš rad tabasca. :grim :OK:
PERO58 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Za malico danes Savinjski želodec,domača pašteta,kruh iz krušne peči vzet ob 7h :OK: Kaj še zraven paše :beer1:
SiR Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr Meni je pa všeč, približno ena kapljica na grižljaj. Nekoč sem s tem pretiraval in sumim, da mi je takrat že malce naluknjalo želoc. Mimogrede - tudi dunajski so boljši, če jih pred paniranjem po eni strani dobro popopramo.
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 na oko...na tri očesa pravzaprav :)
Gregc Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Mhm... dons je bla za kosilo Jota :OK: :OK: :OK: mnjam
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 carica me je obvestila, da me doma čakajo carski špageti s carsko bolonjezarico.. jap, tako malo je potrebno, da osrečiš Špilferderberja.. :grim
Vale Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Kislo župo si bom skuhala, v nedeljo bo še posebej prav prišla :grim
SiR Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Rustika čokoladne kroglice + marketingarca je prinesla še Rustika čokolado s sivko - jo bom dal naprej; preferiram tisto s čilijem ;-)
Black Knight Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Musaka iz zelja, riža in faširanega mesa...
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Musaka iz zelja, riža in faširanega mesa... Nič tabasca? :huh:
Ćardak Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Js sm pa mew tortaline z mesom in omako :D Pa še neki posebnega zraven....SOK :devil:
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 svež kruhek iz najboljšega soseda in palačinke :)
Ćardak Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 palačinke :) Že dosti cejta jih nism jev :cry: .............Ampak upam da bo to ju3 :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ju3 kosilo v Trti :) pica hir aj kam :)
Brihta Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 ju3 kosilo v Trti :) pica hir aj kam :) Oh. Kaj lahka pridem zravn. Primadona iz Trte je moja najljubša pizza :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se