Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

UHAHA :OK: sendvič s kibelflajšom, salamo, zaseko, ementalerjem in tabascom. :yea2:

Mučenik sem, saj vem. B)

Objavljeno

... in tabascom. :yea2:

A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :?

Objavljeno

A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :?

za dokazovanje moškosti.. :kva2:

Objavljeno

A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :?

Če je v pudingu mes, tudi tja, ja. B)

Razlaga, zakaj, pa se bojim, seńor Pepe, se ustavi pri stavku: ker ga imam rad. :grim

za dokazovanje moškosti.. :kva2:

Šit. Razkrinkal si me. :unsure:

Give the man a Nobel prize. :fredy:

Objavljeno

Qualla, sem zapopadel B) (damn, am I smart!)

A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr

Objavljeno

A lahko Onkelnu PEPEtu nekdo na poljuden način raztolmači, zakaj je treba tlačit tabasco glih v vsak puding? :?

za prijetno srbečo-pekoč užitek pri sranju .) in pa ker je dober seveda :OK:

za zajterk gavrilovič pašteta na maslu z tabascom seveda :grim za kosilo pa se obeta golaž, ki ga bom ojačal z tabascom seveda :grim

Objavljeno

jutranje jabolko ! brez tabasca seveda ! .)

Objavljeno

Čokolešnik za zajtrk, sem ga preveč tamalemu naredil... :OK:

Objavljeno

Qualla, sem zapopadel B) (damn, am I smart!)

A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr

Dobiš odpustek. B) Pravzaprav še bolje, da ga nimaš rad. Več za mene ostane (pa za pervyja, kakopak). :OK: Ergo: qualya, seńor Pepe, da nimaš rad tabasca. :grim :OK:

Objavljeno

Za malico danes Savinjski želodec,domača pašteta,kruh iz krušne peči vzet ob 7h :OK: Kaj še zraven paše :beer1:

Objavljeno

A je meni kot PEPEtu odpuščeno, če tabasba ne tlačim w puding? Ga namreč nimam rad. Oziroma: ne maram ga. :grrr

Meni je pa všeč, približno ena kapljica na grižljaj. Nekoč sem s tem pretiraval in sumim, da mi je takrat že malce naluknjalo želoc.

Mimogrede - tudi dunajski so boljši, če jih pred paniranjem po eni strani dobro popopramo.

Objavljeno

na oko...na tri očesa pravzaprav :)

Objavljeno

carica me je obvestila, da me doma čakajo carski špageti s carsko bolonjezarico..

jap, tako malo je potrebno, da osrečiš Špilferderberja.. :grim

Objavljeno

Kislo župo si bom skuhala, v nedeljo bo še posebej prav prišla :grim

Objavljeno

Rustika čokoladne kroglice

+ marketingarca je prinesla še Rustika čokolado s sivko - jo bom dal naprej; preferiram tisto s čilijem ;-)

Objavljeno

Musaka iz zelja, riža in faširanega mesa...

Objavljeno

Js sm pa mew tortaline z mesom in omako :D Pa še neki posebnega zraven....SOK :devil:

Objavljeno

svež kruhek iz najboljšega soseda in palačinke :)

Objavljeno
palačinke :)

Že dosti cejta jih nism jev :cry: .............Ampak upam da bo to ju3 :OK:

Objavljeno

ju3 kosilo v Trti :)

pica hir aj kam :)

Objavljeno

ju3 kosilo v Trti :)

pica hir aj kam :)

Oh. Kaj lahka pridem zravn. Primadona iz Trte je moja najljubša pizza :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!