vapotek Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Predjed: domača jetrna pašteta, polnoznati kruh, bučno olje, bučna semena, mlada čebula, paradižnik, Juha: Špargljeva kremna juha z rakci, Solata: zelje, fižol (klasika), Glavna jed: Tornedo Rossini z zelenimi šparglji v divjačinski omaki, Sladica: Gratinirani šparglji s sladoledom, prelito z vročimi jagodami, Pijača: 4 piri (saj vem, da nekak ne paše ampak.....). Skupna ocena: Za popizdit dobro!!!!!!!!!!! :grim :grim :grim
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Predjed: domača jetrna pašteta, polnoznati kruh, bučno olje, bučna semena, mlada čebula, paradižnik, Juha: Špargljeva kremna juha z rakci, Solata: zelje, fižol (klasika), Glavna jed: Tornedo Rossini z zelenimi šparglji v divjačinski omaki, Sladica: Gratinirani šparglji s sladoledom, prelito z vročimi jagodami, Pijača: 4 piri (saj vem, da nekak ne paše ampak.....). Skupna ocena: Za popizdit dobro!!!!!!!!!!! :grim :grim :grim Baročno B) Pravkar en sendvič z domačo salamo, masdamerjem in tabascom. :grim
Lobo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Včeraj za večerjo rolada z lešnikovo kremo (cela), tri breskve, pet žlic čokoladnega namaza, dva deci radenske in pir. :P Za zajtrk lonček zelenega čaja. :doze:
Zdrawc Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Žganci pa kruh :eek: Tole je moglo it pa težko dol po grlu :wacko:
ton Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Puranji zrezek v smetanovi omaki z rezanci in velika solata.
KeC Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Govedina po lovsko, krompirjevi ocvrtki :OK: Pa še "sladica" :D
Pervy Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 goveja župa z palačimkami, govedina, pire, špinača - klasika ala grandma' :OK: na pivo sem pa pol šel, ga ni nič doma :grim
Manu Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Polenta z mlekom. :blink: :eek: Golaža ne smem. :cry:
janih Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 sahar tortico, katero sta mi spekle hčere za rojstni dan :yea1: :yea1: :yea1: janih
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Krompr-pa-fožn. :fredy: By Baab-itza. P.s.: Mislim ,da mi je rahlo slabo. Zadnje meso sem jedel že davnega današnjega jutra. :krneki: :hmm: Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil pirrulz
lojzi Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 A morm povedat? Odojka, pa plesko, pa čebulco, pa prebija...pa pečen mald krompirček...pa solatko...pa vsega je blo, da mam še zdele dost....čez pa....ja koprski refošk, a kej bolj paše?
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 A morm povedat? Odojka, pa plesko, pa čebulco, pa prebija...pa pečen mald krompirček...pa solatko...pa vsega je blo, da mam še zdele dost....čez pa....ja koprski refošk, a kej bolj paše? Hm... :hmm: .. naj pomislim. Odojek, pleska, prebranac ... hmmm :hmm: .... PIVO?
Vale Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Včeraj ob 23.30 pri Viliju v Slovenj Gradcu ... ... restan krompir, riž z zelenjavo, pohan puranji zrezek, pečenka ... 2x ... ne vem kam sem stlačla ... ... zato pa danes liter jogurta ... pa nič več ... aja pa hrenovko ... točno ...
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Želodčkova župa! Mater je bla dobra!!!! :OK: :grim :wub:
Guest Brumer Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Danes za večerjo:tartarec, rudeča rotkvica,prepečenec in par belih špricerjev,čakam pri računalniku še sladico -Ananas že prihaja ,čaUUUUUUUUU !! :OK:
Vale Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Nemarno dober kebab v nemarno dobri družbi, če zanemarim, da je bil eden mal razpi*** .)
Black Knight Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Me je kr mal sram napisat...za nedeljsko kosilo sem imel horsburger :blush:
Icy Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Za kosilo: Pečen mlad krompirček, popečene bučke z veliko česna, paradižnikova solata s srebrno mlado čebulico, olivnim oljem in balzamičnim kisom. Za večerjo kitajska: Govedna na mongolski način pekoče a la Icy :P , pir.
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Za kosilo: Pečen mlad krompirček, popečene bučke z veliko česna, paradižnikova solata s srebrno mlado čebulico, olivnim oljem in balzamičnim kisom. Za večerjo kitajska: Govedna na mongolski način pekoče a la Icy :P , pir. Laaaaaaaaačn!!! :doze: :bounce:
Lobo Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Laaaaaaaaačn!!! :doze: :bounce: Bogi. Ta drugi Turčin bo kmalu pod streho. Zraven bi sicer pasale baklave, pa bo moral bit dober čokoladni lešnikov namaz. Baklave pa jutri in to domače.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se