Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Predjed: domača jetrna pašteta, polnoznati kruh, bučno olje, bučna semena, mlada čebula, paradižnik,

Juha: Špargljeva kremna juha z rakci,

Solata: zelje, fižol (klasika),

Glavna jed: Tornedo Rossini z zelenimi šparglji v divjačinski omaki,

Sladica: Gratinirani šparglji s sladoledom, prelito z vročimi jagodami,

Pijača: 4 piri (saj vem, da nekak ne paše ampak.....).

Skupna ocena: Za popizdit dobro!!!!!!!!!!! :grim :grim :grim

Objavljeno

Predjed: domača jetrna pašteta, polnoznati kruh, bučno olje, bučna semena, mlada čebula, paradižnik,

Juha: Špargljeva kremna juha z rakci,

Solata: zelje, fižol (klasika),

Glavna jed: Tornedo Rossini z zelenimi šparglji v divjačinski omaki,

Sladica: Gratinirani šparglji s sladoledom, prelito z vročimi jagodami,

Pijača: 4 piri (saj vem, da nekak ne paše ampak.....).

Skupna ocena: Za popizdit dobro!!!!!!!!!!! :grim :grim :grim

Baročno B)

Pravkar en sendvič z domačo salamo, masdamerjem in tabascom. :grim

Objavljeno

Včeraj za večerjo rolada z lešnikovo kremo (cela), tri breskve, pet žlic čokoladnega namaza, dva deci radenske in pir. :P

Za zajtrk lonček zelenega čaja. :doze:

Objavljeno

Žganci pa kruh

:eek:

Tole je moglo it pa težko dol po grlu :wacko:

Objavljeno

Puranji zrezek v smetanovi omaki z rezanci in velika solata.

Objavljeno

Govedina po lovsko, krompirjevi ocvrtki :OK:

Pa še "sladica" :D

Objavljeno

goveja župa z palačimkami, govedina, pire, špinača - klasika ala grandma' :OK:

na pivo sem pa pol šel, ga ni nič doma :grim

Objavljeno

sahar tortico, katero sta mi spekle hčere za rojstni dan :yea1: :yea1: :yea1:

janih

Objavljeno (popravljeno)

Krompr-pa-fožn. :fredy:

By Baab-itza.

P.s.: Mislim ,da mi je rahlo slabo. Zadnje meso sem jedel že davnega današnjega jutra. :krneki: :hmm:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

A morm povedat? Odojka, pa plesko, pa čebulco, pa prebija...pa pečen mald krompirček...pa solatko...pa vsega je blo, da mam še zdele dost....čez pa....ja koprski refošk, a kej bolj paše?

Objavljeno

A morm povedat? Odojka, pa plesko, pa čebulco, pa prebija...pa pečen mald krompirček...pa solatko...pa vsega je blo, da mam še zdele dost....čez pa....ja koprski refošk, a kej bolj paše?

Hm... :hmm: .. naj pomislim. Odojek, pleska, prebranac ... hmmm :hmm: .... PIVO?

Objavljeno

Včeraj ob 23.30 pri Viliju v Slovenj Gradcu ...

... restan krompir, riž z zelenjavo, pohan puranji zrezek, pečenka ... 2x ... ne vem kam sem stlačla ...

... zato pa danes liter jogurta ... pa nič več ... aja pa hrenovko ... točno ...

Objavljeno

Želodčkova župa! Mater je bla dobra!!!! :OK: :grim :wub:

Objavljeno

Danes za večerjo:tartarec, rudeča rotkvica,prepečenec in par belih špricerjev,čakam pri računalniku še sladico -Ananas že prihaja ,čaUUUUUUUUU !! :OK:

Objavljeno

Nemarno dober kebab v nemarno dobri družbi, če zanemarim, da je bil eden mal razpi*** .)

Objavljeno

Me je kr mal sram napisat...za nedeljsko kosilo sem imel horsburger :blush:

Objavljeno

Za kosilo:

Pečen mlad krompirček, popečene bučke z veliko česna, paradižnikova solata s srebrno mlado čebulico, olivnim oljem in balzamičnim kisom.

Za večerjo kitajska:

Govedna na mongolski način pekoče a la Icy :P , pir.

Objavljeno

Za kosilo:

Pečen mlad krompirček, popečene bučke z veliko česna, paradižnikova solata s srebrno mlado čebulico, olivnim oljem in balzamičnim kisom.

Za večerjo kitajska:

Govedna na mongolski način pekoče a la Icy :P , pir.

Laaaaaaaaačn!!! :doze: :bounce:

Objavljeno

Laaaaaaaaačn!!! :doze: :bounce:

Bogi.

Ta drugi Turčin bo kmalu pod streho. Zraven bi sicer pasale baklave, pa bo moral bit dober čokoladni lešnikov namaz. Baklave pa jutri in to domače.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!