Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 purek po grčko, zeleni rezanci, mešan soljat :)
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 kitajski špageti pozitivno.. :OK:
xr800 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Zaenkrat nič........ :naughty: mam post..... :whistle:
pirrulz Objavljeno Junij 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 AHAHAHAHAHAHAHAHHHHAAHAHAHAAAAAAA po štirih pirih z Vapotekom v MB se zdaj obeta gril pri Maam-ah (Icy, I'M BACK :yea2: ) :grim , pol pa še kolega zvečer 30-ko praznuje. AUA AUA AUA kak se sam sebi smilim jutri zjutraj :krneki: :kva2: :kva2: :yea2:
Furioso Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Maxi svinjski dunajski, puranji dunajski, pomfri, riž, velika solata, sladoled - in da je bilo vse skupaj še 2x boljše, Coca-Cola! :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 kos kruha z evrokremom za fruštek sendvič s prešano slanino za kosilo za večerjo pol pice dodatek brsekva in sladoled ježek
Manu Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 kos kruha z evrokremom za fruštek sendvič s prešano slanino za kosilo za večerjo pol pice dodatek brsekva in sladoled ježek Sanda, skrbi me za tvoje zdravje... :blink: A kakaš pa vredu? :) p.s. Moj njam njam - melona, lubenica - na koščke, hladnooooooooo .. in kar je še blj bistveno - shujševalno :D :OK:
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 p.s. Moj njam njam - melona, lubenica - na koščke, hladnooooooooo .. in kar je še blj bistveno - shujševalno :D :OK: mene pa za tvoje zdravje skrbi :hmm:
Špilferderber Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 danes ob 16h zalaufam kotel in štiriurni golaž.. :whistle:
Manu Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 mene pa za tvoje zdravje skrbi :hmm: :fight1: ma dej no.... poglej si moj nov posnetek v profilu - posledica melon :xx: p.s. Za kosilo bom pa seveda šnicl :blush:
klimbra Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Hihihihiiiii.....Manu......tele melone ti pa preveč rdeče lase delajo......zamenjaj za kaj temnejšega......naprimer......črno redkvico :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :OK: :OK: :winkiss:
pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 poglej si moj nov posnetek v profilu - posledica melon :xx: Črna z odtenkom rdeče :kva2: aj lajk it :devil: p.s. Za kosilo bom pa seveda šnicl :blush: pohvaljena. B) BTW mislim, da si mi še neko pečenko al nekaj takega dolžna. :hmm: :grim
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 za malco mlečni riž s kakavom :) Probiotični napitek in prepečenec ... :D
klimbra Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Probiotični napitek in prepečenec ... :D Če boš tako nadaljevala......se resno bojim....da te kar naenkrat ne bomo več videli......se boš razblinila :xx: :xx: :xx: :xx: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :devil:
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Če boš tako nadaljevala......se resno bojim....da te kar naenkrat ne bomo več videli......se boš razblinila :xx: :xx: :xx: :xx: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :devil: Ne skrbi Klimbroid ... za kosilo oziroma večerjo bo danes mix leče, čičerike, ječmena in fižola na solati s tuno in bučkami :grim
Anubis Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Ne skrbi Klimbroid ... za kosilo oziroma večerjo bo danes mix leče, čičerike, ječmena in fižola na solati s tuno in bučkami :grim Znano tudi kot "glasbena solata". :) LAČNA!!!! Pujsovi zrezki v grahovi omaki, pire krompir in kitajsko zelje&atributi. Bi šlo? :)
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Znano tudi kot "glasbena solata". :) Ni straha :grrr ... fižola je za odtenek, ostalo pa ni ravno muzikološko ...
Vale Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Evo tole bo še danes (VIR: RTV SLO) Hladna melonina juha z meto Sestavine: 1 kg zrele melone, 1 dl belega vina, sladkor v prahu, limona, nekaj vejic sveže mete. Vino, približno en deciliter vode in dve žlici sladkorja zavremo v kozici ter pokuhavamo nekaj minut. Odstavimo in počakamo, da se sladkorni sirup nekoliko ohladi. Dobro ohlajeno melono očistimo, pečke zavržemo in melonino meso narežemo na kocke. Limono ožamemo. Melono zmeljemo v mešalniku. Prilijemo sladkorni sirup in limonin sok ter še enkrat dobro zmešamo. Dodamo nekaj kock ledu, potresemo z nasekljano meto in postrežemo.
SiR Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 dons jedu eno juho, eno pečenko, en riž ... en sowat ... en Ego...
Medoo Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Danes bo pa pasulj z suhim mesom - spet bo hudič! :devil: :xx:
Fos Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 2 žemlji + mortadela + kuhan pršut + sir + flaša Harmony + Lekadol
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se