alko1 Objavljeno Oktober 7, 2014 Deli Objavljeno Oktober 7, 2014 .... da nadaljujem humoristično nanizanko ali kako je že nekdo rekel ..... danes je očitno dobil iz zavarovalnice v podpis za škodo.... klical me je kar sem tudi pričakoval.... modela sem snemal, sicer on ne ve, vem da to ne smem ampk ..... skratka po enem prekinjenem klicu on na vsak način hoče da mu popravim avto, oz. da take škode ni mogel naredit. Poleg vsega ga najbolj boli da mu "lažem" ker me je danes videl z avtom ko sem se vozil čez vas...ker sem mu zadnjič rekel da je na popravilu... ga je še to bolj požgalo da kao lažem.... pa sem hotel povedat da nemorem popravt dokler pač na zav. ne odobrijo in da sem imel nadomestni avto dokler mi ga ni mehankar tok zrihtov da lahko vrata odpiram in sem danes zamenjal za svojega in me je opazu, niti ne vem kaj ga to moti, pač nima veze.... skratka povedal sem da sem nesrečo prijavil policiji, da je avto bil na cenitvi, in da mam velike dokaze da avto prej ni bil pooškodovan...(sicer mi lahko priča samo žena ker je 1 uro pred nesrečo prišla domov iz službe z nepoškodovanim avtom) .... sploh mi ne pusti do besede, sicer sem mu svoje povedal kar sem imel.... skratka sedaj je prišlo do tega da očitno ne bo podpisal papirje za zavarovalnico oz bo zavrnil.... zanima me v kolikšnem času mora zavarovalnici odpisat? ter kako naj sedaj postopam.... na vsak način hoče tudi da se naj bi kao nekaj lepo zmenila in da mu jaz popravim njegov odbijač jaz pa nej pokoristim njegov kartonček....pač seveda ne pristajam, ker vem da imam prav.... takle mamo Ne kompliciri. Zavarovalnica obravnava škodo in jo oceni. Napisal si, da je že na poročilu priznal krivdo. V kolikor krivda ni tvoja ne vem kaj se repenč. Vseno je ali je škoda 50 al pa 10.000 EUR tip zgubi del bonitete ti imaš pa popravljen avto. Zavarovalnico obvesti, da ti grozi po tel. in da si slišal namige, da bo priredil izjavo - kontakt cenilec (ti bo svetoval ali pisno ali..). Ko naslednjič pokliče ga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 vsako jutro zadnji teden vzamem slovenske novice v roke in čakam naslov: Obračunala s krampom. DXR16, bajkr88, trebor in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 vsako jutro zadnji teden vzamem slovenske novice v roke in čakam naslov: Obračunala s krampom. duhovit to pa a? glih norčevat se pa res ni treba.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2014 Deli Objavljeno Oktober 8, 2014 Shibby ti pa ravno nisi za hece a,sem te že jaz mal pohecal ko si zvrnil motor pa nisi razumel štosa,sej se tud jaz vžgem toda ko gre za žalitev na osebnem nivoju............Shibby eni so pač popolni in cinični Želim ti ,da čim prej rešiš zaplet,nekoč se boš temu še sam nasmejal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Primer moje žene: Se pelje v šolo iskat starejšo hčero (tamala hčerka je bila zadaj v avtu).... pelje v koloni proti šoli, nakar zavije levo (pravilno), dva mulca pa sta se ravno na Tomos Avtomatiku spravila prehitevat ženo v križišču. Usekata v prednji blatnik in poletita čez haubo.... se hitro pobereta, zakurblata avtomatika in hočeta spizdit. Moja žena pa ven iz avta, v štiklah zalaufa za njima in ko se že peljeta, ju ujame in tazadnjega iz zica za kravateljc potegne dol, da se še enkrat zložita po tleh.... medtem tamala začne jokat v avtu in si odpenjat pas, da bo šla ven iz avta... žena se je ustrašila, da tamale kdo ne zbije...mulca spusti...in onedva nebodi lena spet spizdita. .... čez 2 meseca moja žena (na osnovi fotografskega spomina) najde enega od mulcev na avtobusni postaji... ga hoče legetimirat, mulc se pa jasno da ni pustu, ker je tudi prepoznal ženo. Žena mu sname torbo, da prebere iz zvezkov, kdo je, si zapiše in gre na policijo. Naslednji dan poziv odvetnika...in tožba Oče mulca Odvetnik. Mama mulca "ugledna" učiteljica. Kaj je point tega... oz. kaj sem hotu povedat! NE SE ZAJEBAVAT Z MOJO ŽENO, ker lahko fašem odvetnika za vrat. Eto tko je to v naši današnji družbi.... maus, ZdenkoK, Robson in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Primer moje žene: Se pelje v šolo iskat starejšo hčero (tamala hčerka je bila zadaj v avtu).... pelje v koloni proti šoli, nakar zavije levo (pravilno), dva mulca pa sta se ravno na Tomos Avtomatiku spravila prehitevat ženo v križišču. Usekata v prednji blatnik in poletita čez haubo.... se hitro pobereta, zakurblata avtomatika in hočeta spizdit. Moja žena pa ven iz avta, v štiklah zalaufa za njima in ko se že peljeta, ju ujame in tazadnjega iz zica za kravateljc potegne dol, da se še enkrat zložita po tleh.... medtem tamala začne jokat v avtu in si odpenjat pas, da bo šla ven iz avta... žena se je ustrašila, da tamale kdo ne zbije...mulca spusti...in onedva nebodi lena spet spizdita. .... čez 2 meseca moja žena (na osnovi fotografskega spomina) najde enega od mulcev na avtobusni postaji... ga hoče legetimirat, mulc se pa jasno da ni pustu, ker je tudi prepoznal ženo. Žena mu sname torbo, da prebere iz zvezkov, kdo je, si zapiše in gre na policijo. Naslednji dan poziv odvetnika...in tožba Oče mulca Odvetnik. Mama mulca "ugledna" učiteljica. Kaj je point tega... oz. kaj sem hotu povedat! NE SE ZAJEBAVAT Z MOJO ŽENO, ker lahko fašem odvetnika za vrat. Eto tko je to v naši današnji družbi.... A to je una od supermana žena...al od batmana........ajaaaaa neee, tvoja sori, sem površno brau.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Primer moje žene: Se pelje v šolo iskat starejšo hčero (tamala hčerka je bila zadaj v avtu).... pelje v koloni proti šoli, nakar zavije levo (pravilno), dva mulca pa sta se ravno na Tomos Avtomatiku spravila prehitevat ženo v križišču. Usekata v prednji blatnik in poletita čez haubo.... se hitro pobereta, zakurblata avtomatika in hočeta spizdit. Moja žena pa ven iz avta, v štiklah zalaufa za njima in ko se že peljeta, ju ujame in tazadnjega iz zica za kravateljc potegne dol, da se še enkrat zložita po tleh.... medtem tamala začne jokat v avtu in si odpenjat pas, da bo šla ven iz avta... žena se je ustrašila, da tamale kdo ne zbije...mulca spusti...in onedva nebodi lena spet spizdita. .... čez 2 meseca moja žena (na osnovi fotografskega spomina) najde enega od mulcev na avtobusni postaji... ga hoče legetimirat, mulc se pa jasno da ni pustu, ker je tudi prepoznal ženo. Žena mu sname torbo, da prebere iz zvezkov, kdo je, si zapiše in gre na policijo. Naslednji dan poziv odvetnika...in tožba Oče mulca Odvetnik. Mama mulca "ugledna" učiteljica. Kaj je point tega... oz. kaj sem hotu povedat! NE SE ZAJEBAVAT Z MOJO ŽENO, ker lahko fašem odvetnika za vrat. Eto tko je to v naši današnji družbi.... v bistvu, kokr razumem, ni pametno nabijat tvojo ženo v bok? Zivnorc, VS800, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2014 Deli Objavljeno Oktober 9, 2014 Ne k pol bo še zdravnike plačeval........ :grim DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 naslednja epizoda: danes sem klical cenilca kaj se dogaja da po enem tednu cenitve še ni nobenega odgovora....pa je rekel da je ravno danes dobil papirje od povzročitelja in da je naveden da sem imel že prej poškodovan avto...da toliko škode ni moglo nastati ob trku.... in potem je rekel cenilec da po sliki in ogledu ob 1.cenitvi je tudi njemu bilo čudno glede poškodb na mojem in njegovem avtu...da se ne ujemajo...rekel je da bomo ta teden opravili meritve in da vidimo kaj in kako... skratka zav.Generali je sedaj zapela za lažno pričanje povzročiltelja...vztrajal bom da naj premerijo na mestu kjer se je zgodila nesreča...ker gre za specifično križišče, kjer zapeljem z glavne v stransko in čez previs oz navzdol... je pa rekel da če bodo ocenili, da sem to že prej imel, da bom kriv vse stroške ... ne vem česa... vem pa da se ne bomo mogli skoraj nič dogovorit ker bo povzročitelj ta psihopat skoz lapov po svoje in nebo pustu do besede nobenmu.... kakšen nasvet pa hvala še enkrat lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 (popravljeno) Če govoriš resnico se nimaš kaj bat. Primerjava bo lepo vse pokazala. Popravljeno Oktober 14, 2014. Popravil motom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 normalno da govorim resnico. čudim se da so lahko nekateri taki prasci... dvomim pa v zavarovalnico ker bo ščitila svojga zavarovanca in sebe da ne bo potrebno plačat popravila.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 (popravljeno) problem je v tem, da boš sedaj moral dokazovati njim, njih bol briga, tožli se bodo, sm skoraj prepričan, če boš hotel kaj doseči, pa Generali zavarovalnica, zmer problem, so pa pocen, do prvega problema, najprej se poslika, pol pa lahko izmenjava podatke in napiševa EU poročilo, in ja, 113 se pokliče, kjer se pogovor snema in vsako izsiljevanje se tudi prijavi, je pa tudi res, da vse to skupaj upočasni postopek Popravljeno Oktober 14, 2014. Popravil duce749 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 Motom v naši državi je vse mogoče,vrjem tud če nisi kriv te naredijo krivega . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 Nisem sledil objave od začetka. Kolegu je na parkingu ena bočno nabasala avto, Poškodbe na njegovem avtu so bile podobne tvojim udrt celi bog in zacvikan. Na njenem cliotu pa tolko da se je vidlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 ... Zavarovalnica ščiti samo sebe...in svoj denar. Jebe se jim in zate in za svojega zavarovanca.... njim je samo važno, da kasirajo in nič ne dajo. .... DAMI34, KLOVN, lajbn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 ..bočno na ravni površini je pločevina mehka ko puter... na vogalih je avto močan... in laika ( v tem primeru tebe) bodo poskušali prepričati v to... samo da te "namudrijo" in prepričajo v svojo korist. Ne se dat! Imela je žena (en primer sem napisal zadnjič) še en podoben primer... ko je bila krivda 100% na drugi strani...in se je mož povzročiteljice ( po napisanem evropskem poročilu) pritožil na zavarovalnici. Zgodba popolnoma enaka kot pri tebi... na koncu smo pristali na 50-50 kritja škode... sam, da smo imeli mir... pa da nismo zgubili še tistih 50%. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 (popravljeno) Ko so mi iz avta drugič naredili harmoniko vedno: -kličem policijo, naj plača povzročitelj kazen -poslikam situacijo -izpolnim evropsko poročilo Do sedaj smo vse probleme z zavarovalnico uspešno rešili. Dokler smo se pogovarjali brez policije s povzročiteljem, pa ni bilo tako enostavno. Popravljeno Oktober 15, 2014. Popravil DAMI34 Fantocci, igor0203 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Oktober 15, 2014 Deli Objavljeno Oktober 15, 2014 Ja defenitivno bom enako počel sedaj tudi jaz.! Sitacije nisem slikal ker je na nepreglednem ovinku in glavna cesta...evro.poročilo pa imam sm to je sam en usran papirk itaq zgleda da ne velja nič. Pač naša republika banana. Skratka jutri imamo meritve na škodnem centru generalija in damo avte skupej pa da ugotovijo "strokovnjaki" kaj in kako. Gre pa mehanik z mano, usaj to me ful tolaži..... sporočim... hvala vseem lahko noč markII, KLOVN in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 ... naredite popolno reanimacijo dogodka..... .... sevede, ker je tvoj avto poškodovan, ga nadomestite z zavarovalničarjevim...da ne bodo spet rekli " PA SEJ JE BIL ŽE PREJ POŠKODOVAN" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava shibby Objavljeno Oktober 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 No tako....itaq prva stvar k pridem domov moram na MS napisat ..... počutim al pa tud sem nevem kolk lažji ......pomoje mi je kar nekaj las odgnalo, v primerjavi s prej kokr mi je odpadlo zarad vsega tega... no roko na srce saj jih nimam tako dost spet :)))) preidimo k bistvu.... dobili smo se na generaliju....kretena tud pozdravu nisem, on me sicer je, sem rekel da me nima kaj pozdravlat...potem sta prišla cenilec in vodja. avte smo dal skupej in ugotavljali... sprva je kazalo da se nekatere poškodbe ne ujemajo itd... bolj kot smo gledali in postaljali bolj se je kazalo da se je to resnično dogodilo....seveda un kreten ni mogel biti tiho in je svoje prazne klatil, tako da sta ga cenilec in vodja nekajkrat prekinila in umirila.... višine se nebi mogle bolj ujemati sta rekla edino neke praske in udrtine jim niso jasne....ok potem najdejo v precivkanem delu še črno barvo njegovega avta...potem kar naenkrat z pobudo mojega mehankarja(še dobro da sem ga imel s seboj) pustimo moj avto in začnemo temeljito gledati njegovega...in zunanjih poškodb razen prask na blatniku ni....notr je pa počen nosilec za luč in zamaknjen levi del avtomobila, njemu je dobesedno premaknilo avto do njegovih vrat.to je bla pika na i.... seveda njemu to ni blo čisto nič všeč kaj sta ugotavljala cenilca mehankar in jaz pa sva samo dodajala resnična dejstva.... ko pa je vodja škodnega centra rekel da če je že kej pogledal avto (povzročitelj) in on pravi da ja da je mel na dvigalu itd... in da ni nč-....pol mu je vse naštel kaj ima polomljeno in zamaknjeno je začel brundat....je rekel da če bo odpeljal avto na popravilo in ko ga bodo odprli bo šele videl poškodbe ki so nastale in da ma min. 2000 eur škode.... nato pa reče da mi bodo plačali vso škodo oz. totalko, je ves jezen odšel od tam, mi smo se pa do konca pogovorili..... Mislil sem da naklada model...ampak je res iskal veze preko nekoga da naj bodo pozorni kakšno škodo pač sem prijavil. da to ni od sedaj itd....to mi je cenilc povedov amapk je rekel da pač on mora naredit tako kot mu pravijo v službi.... moram pohvalit oba fanta ker sta res profesionalo ocenila in odreagirala na vse....vse pohvale res! zahvalt se moram pa tud vsem vam za vse spodbudne besede, za vse namige, za vsa priporočila....še dobro da imamo ta forum hvala vsem, ko se vidimo na cesti z dvignenimi palci seveda me ustavte nekako pa dam za kafe lp shibby dore, Zivnorc, KilleRBee in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 (popravljeno) Tole sem pa res z veseljem prebral :krneki: Popravljeno Oktober 16, 2014. Popravil maus Zivnorc in shibby 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 sam da si rešu, tak ko je treba shibby in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 Bravo še mal smisla za humor dobiš pa si zmagu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 (popravljeno) Bravo še mal smisla za humor dobiš pa si zmagu kmet spet prcaš Popravljeno Oktober 16, 2014. Popravil shibby Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Oktober 16, 2014 Deli Objavljeno Oktober 16, 2014 lepo, da se je tako rešilo. sedaj se pa vpiši v kak karate ali podobno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se