Dave Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Mislim a sploh kdo od vas ki vam pozdrav z nogo ne gre v glavo sploh bere to temo. To smo ze ugotovili, da se vam ne da citat za nazaj, ampak vmes je Ice dobrohotno pojasnil kaj in kako, ampak vi kar naprej nabijate o cudezu pozdrava z nogo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Mislim a sploh kdo od vas ki vam pozdrav z nogo ne gre v glavo sploh bere to temo. ← Sorry ampak tega stavka pa res ne razumem. :blink: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ene dve vejce manjkata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Mislim, da je bilo takole mišljeno: Mislim, a sploh kdo od vas, ki vam pozdrav z nogo ne gre v glavo, sploh bere to temo. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ene dve vejce manjkata ← Pa en "sploh" je odveč... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 ampak vi kar naprej nabijate o cudezu pozdrava z nogo. ← Partibrejker :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 Ok, danes sem si dokončno razjasnil, katerih "motoristov" ne pozdravljam. NE pozdravljam kretenčkov pozerčkov na cestakih brez čelad. Danes sem jih ene par srečal in vsi so (očitno) pripadali isti etnični grupi. Brez čelade, nabriljantirani, crni, v trenirkah in na nekih flashy cestakih. BTW: če so bili pred kratkim ukradeni trije cestaki (med njimi ena rumena R6 - vsaj mislim), so bili danes v Novih Poljanah in so jih jahali neki čefurji. (lahko bi se sicer nekaj matral in nekaj diplomatsko olepševal tekst v demokratično/enakopravnem smislu, pa se mi trenutno ne da zajebavat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 pa ja ! glavno da si "obtožil" ! :ninja: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Mater je blo fajn, spet roko dvignat bratu v pozdrav, pa še vsi so odzdravl, razen en je skor nadzor na motorjem zgubil, jah kaj pa vozi tako mrcino, če se ne zna voztz eno roko :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 ta verjetn naslednjih 159km ne bo pozdravljal... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 17, 2005 Deli Objavljeno Marec 17, 2005 Gorenjci očitno šparajo tudi s pozdravi <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 sem nekaj slišal da se pripravlja nov zakon, da bo treba še s sredincem pozdravljat.pšredvsem razne kontrole in podobno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 (lahko bi se sicer nekaj matral in nekaj diplomatsko olepševal tekst v demokratično/enakopravnem smislu, pa se mi trenutno ne da zajebavat) ← :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Mater je blo fajn, spet roko dvignat bratu v pozdrav, pa še vsi so odzdravl, razen en je skor nadzor na motorjem zgubil, jah kaj pa vozi tako mrcino, če se ne zna voztz eno roko :cry: ← ja res...vedno je treba pelat tak motor da lahko druge pozdravljaš med voznjo...če tega nisi sposoben pol ne smeš kupit tako velikega motorja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Sem skor mnenja, da bi blo treba 1 uro v avtošoli za kategorijo A namenit samo pozdravljanju. Samostojna vaja. :rolleyes: :xx: Alla :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Sem skor mnenja, da bi blo treba 1 uro v avtošoli za kategorijo A namenit samo pozdravljanju. Samostojna vaja. :rolleyes: :xx: Alla :xx: ← tud za sopotnice! a ti znaš pravilno mahat??? a??? a?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Ok, danes sem si dokončno razjasnil, katerih "motoristov" ne pozdravljam. NE pozdravljam kretenčkov pozerčkov na cestakih brez čelad. Danes sem jih ene par srečal in vsi so (očitno) pripadali isti etnični grupi. Brez čelade, nabriljantirani, crni, v trenirkah in na nekih flashy cestakih. BTW: če so bili pred kratkim ukradeni trije cestaki (med njimi ena rumena R6 - vsaj mislim), so bili danes v Novih Poljanah in so jih jahali neki čefurji. (lahko bi se sicer nekaj matral in nekaj diplomatsko olepševal tekst v demokratično/enakopravnem smislu, pa se mi trenutno ne da zajebavat) ← Mustang, Mustang, daj poglej teme v politiziranju(izbrisani, Romi)........ Kaj zdaj posplošuješ, diskriminiraš, etiketiraš...Umiri se in fante pozdravi kot je treba. Vsi smo motoristi, enakopravni, z enakimi pravicami....pa kaj vem kaj še vse pišete po drugih temah. Ne zdaj menjat barv. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Mustang, Mustang, daj poglej teme v politiziranju(izbrisani, Romi)........ Kaj zdaj posplošuješ, diskriminiraš, etiketiraš...Umiri se in fante pozdravi kot je treba. Vsi smo motoristi, enakopravni, z enakimi pravicami....pa kaj vem kaj še vse pišete po drugih temah. Ne zdaj menjat barv. LP Cvetoo. ← vsi enakopravni..nobenga pozdravit :grrr klinc gleda vse .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 tud za sopotnice! a ti znaš pravilno mahat??? a??? a?? ← Nope, ne znam..... :( ....k še nimam izpita za motor, pa še nisem taprava motoristka. :( Ampak obljubim, da se bom letos znebila manjvrednega občutka na zadnjem zicu in bom pridno trenirala mahanje. :unsure: :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Nope, ne znam..... :( ....k še nimam izpita za motor, pa še nisem taprava motoristka. :( Ampak obljubim, da se bom letos znebila manjvrednega občutka na zadnjem zicu in bom pridno trenirala mahanje. :unsure: :rolleyes: Alla B) ← Lahko greva skup na zadnji zic, dokler vsaj eden ne nabavi motorja. ;)v .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Nope, ne znam..... :( ....k še nimam izpita za motor, pa še nisem taprava motoristka. :( Ampak obljubim, da se bom letos znebila manjvrednega občutka na zadnjem zicu in bom pridno trenirala mahanje. :unsure: :rolleyes: Alla B) ← Pol pa kar začni trenirat :yes: . Vsed se na kolo pa probaj mahat (vsak začne z malim :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Ok, danes sem si dokončno razjasnil, katerih "motoristov" ne pozdravljam. NE pozdravljam kretenčkov pozerčkov na cestakih brez čelad. Danes sem jih ene par srečal in vsi so (očitno) pripadali isti etnični grupi. Brez čelade, nabriljantirani, crni, v trenirkah in na nekih flashy cestakih. BTW: če so bili pred kratkim ukradeni trije cestaki (med njimi ena rumena R6 - vsaj mislim), so bili danes v Novih Poljanah in so jih jahali neki čefurji. ← Naceloma se v mestu sicer ne pozdravlja... Sam kr bod jezen ce se pol bols pocutis. Ti privoscim (da se dobr pocuts, namrec). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 :doze: ..emm....meni je danes nekdo prav zavzeto mahal iz avta,... a mislite da mu je slo kej v nos....al je bla to prijateljska gesta :blink: ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 :doze: ..emm....meni je danes nekdo prav zavzeto mahal iz avta,... a mislite da mu je slo kej v nos....al je bla to prijateljska gesta :blink: ?? ← :wub: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Včeraj na relaciji Žiri - Trebija srečam motorista na identični Fazerki kot jo vozim sam. Od navdušenja se zasmejem in pozdravim. Sledi hladen tuš - niti trznil ni samo odpeljal se je dalje. (pa ni bilo sredi ovinka) A je bil kdo iz foruma ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se