PETARDA46 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! LP dobro povedano :rolleyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 dobro povedano :rolleyes: :worship: sam tole pa res svaka čast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 u ritka :naughty: obvladaš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 u ritka :naughty: obvladaš :worship: kaka ritka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 kaka ritka prva na tej strani :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! Problemi s samopodobo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 ob branju zadnjih nekaj strani bi človek dobil vtis da je nezaželeno pozdravjati druge motoriste v prometu oz. je tisti ki to počne slabič, ki pozdravlja le zato da bi zadostil neko nujo po pripadnosti... naj (ne)pozdravlja vsak zaradi svojih razlogov, jaz pozdravljam iz istega principa kot v hribih: pozdraviti je dobra volja, odzdraviti pa vljudnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 ... naj (ne)pozdravlja vsak zaradi svojih razlogov, jaz pozdravljam iz istega principa kot v hribih: pozdraviti je dobra volja, odzdraviti pa vljudnost. Sure, a hribi ali pa božja pot v nedeljo na Šmarno goro je pa le razlika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Sure, a hribi ali pa božja pot v nedeljo na Šmarno goro je pa le razlika. Ne vem, no... Jest tud na poti na Šmarno goro vsakega pozdravim, če ga srečam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 ... Jest tud na poti na Šmarno goro vsakega pozdravim, če ga srečam. To je lepo. Upam samo, da ne pozdravljaš z blendanjem, kajti sicer bi pozdravljeni utegnil domnevati, da se nekje v grmovju skriva radar. Vse ostale oblike izkazovanja prisrčnega navdušenja so popolnoma na mestu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! LP tudi jaz vedno pomigam s kakšnim delom telesa, ki je ravno prost; vendar ne vem, če nasprotivozeče motoristke, zaradi oprijetega usnja, to sploh opazijo.... :rolleyes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! LP Falcon46 ta je dobra, sam vsi je ne zastopjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin: Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!! LP Rahlo sem zmeden,imaš tačko,nogo,roko... :worship: :hmm: naše osončje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 tudi jaz vedno pomigam s kakšnim delom telesa, ki je ravno prost;vendar ne vem, če nasprotivozeče motoristke, zaradi oprijetega usnja, to sploh opazijo.... :rolleyes: :naughty: :lol: :lol: :lol: :lol: Ta je dobra :naughty: Falcon46 ta je dobra, sam vsi je ne zastopjo Hja vidim ja... Mah mislim da tisti pravi motoristi že razumejo kaj sm hotu povedat, ostali šminkeri bodo pa itak mel še pa še za povedat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Rahlo sem zmeden,imaš tačko,nogo,roko... :worship: :hmm: naše osončje? :naughty: tačko od motorja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne! a vi pozdravte če niste na motorju?? Vem da je blo že parkrat to vprašanje...ampak danes sem se mal len zbudu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Mah mislim da tisti pravi motoristi že razumejo kaj sm hotu povedat, ostali šminkeri bodo pa itak mel še pa še za povedat... Šminkerji pozdravljajo in pozirajo, pravi motoristi se pač peljejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne! a vi pozdravte če niste na motorju?? jaz letim na cesto do motorista in mu sežem v roko. potem ga pa še prijateljsko potrepljam po rami, pa po čeladi vsekam dvakrat, da ga zbudim, da bo bolj fokusiran med vožnjo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Šminkerji pozdravljajo in pozirajo, pravi motoristi se pač peljejo... Uf.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Potem smo vsi po SVETU šminkeri in samo ti motorist..... Ne govori neumnosti!!!! jaz letim na cesto do motorista in mu sežem v roko. potem ga pa še prijateljsko potrepljam po rami, pa po čeladi vsekam dvakrat, da ga zbudim, da bo bolj fokusiran med vožnjo ... Če že med vožnjo ne poskušaš vsaj malo pozdravt.... ne vem zakaj bi se toliko trudu pozdravljat ko si peš :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Uf.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Potem smo vsi po SVETU šminkeri in samo ti motorist..... Ne govori neumnosti!!!! Moja beseda proti tvoji. Če že med vožnjo ne poskušaš vsaj malo pozdravt.... ne vem zakaj bi se toliko trudu pozdravljat ko si peš :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pozabim sem celoto povedati. Motoristi tudi globoko pogledam v oči in rečem "Si ti tudi motorist, ha?" in potem ko mi prikima, zadovoljen odštrumfam nazaj na pločnik .... :) ok, dost heca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne! Sam tega se je še manjkalo, da se bo začelo vsesplošno dvigovanje rok :slap: , kje so dobri stari časi :whistle: :whistle: Upam, da se tega ne bo prakticiralo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cirkusdirektor Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 je pa fajn tradicija in pokažeš nekakšno spoštovanje do nasprotivozečega se voznika. Res pa je da je na cestah toliko motorjev da bi lahko samo palec gor držu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 se spomnim tega maturantskega plesa za guinessovo ... mogoče pa bi lahko (samo v Sloveniji!) nastal najbolj množičen hkratni motoristični pozdrav? samo ideja ... se mi zdi, da je tukaj dovolj kadra, da bi jo lahko realizirali ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 se spomnim tega maturantskega plesa za guinessovo ... mogoče pa bi lahko (samo v Sloveniji!) nastal najbolj množičen hkratni motoristični pozdrav? samo ideja ... se mi zdi, da je tukaj dovolj kadra, da bi jo lahko realizirali ... Ja eno 4-pasovnico zadekat in se vozit gor in dol z roko v zraku, črnuška cesta in na rondoju obratpol pa nazaj :grupni: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se