Skoči na vsebino

Bratski pozdrav

samo

Priporočene objave

HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin:

Spoštujmo se vsaj motoristi med sabo, če nas že drugi nočejo!!!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HM... jest pozdravm pa tud če s tačko drsim, če ne uspe z roko, pa z nogo.... :evilgrin:

LP

dobro povedano :rolleyes: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Problemi s samopodobo? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ob branju zadnjih nekaj strani bi človek dobil vtis da je nezaželeno pozdravjati druge motoriste v prometu oz. je tisti ki to počne slabič, ki pozdravlja le zato da bi zadostil neko nujo po pripadnosti... naj (ne)pozdravlja vsak zaradi svojih razlogov, jaz pozdravljam iz istega principa kot v hribih: pozdraviti je dobra volja, odzdraviti pa vljudnost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... naj (ne)pozdravlja vsak zaradi svojih razlogov, jaz pozdravljam iz istega principa kot v hribih: pozdraviti je dobra volja, odzdraviti pa vljudnost.

Sure, a hribi ali pa božja pot v nedeljo na Šmarno goro je pa le razlika.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sure, a hribi ali pa božja pot v nedeljo na Šmarno goro je pa le razlika.

Ne vem, no... Jest tud na poti na Šmarno goro vsakega pozdravim, če ga srečam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Jest tud na poti na Šmarno goro vsakega pozdravim, če ga srečam.

To je lepo. Upam samo, da ne pozdravljaš z blendanjem, kajti sicer bi pozdravljeni utegnil domnevati, da se nekje v grmovju skriva radar. Vse ostale oblike izkazovanja prisrčnega navdušenja so popolnoma na mestu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LP

tudi jaz vedno pomigam s kakšnim delom telesa, ki je ravno prost;

vendar ne vem, če nasprotivozeče motoristke, zaradi oprijetega

usnja, to sploh opazijo.... :rolleyes:

:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LP

Falcon46 ta je dobra, sam vsi je ne zastopjo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LP

Rahlo sem zmeden,imaš tačko,nogo,roko... :worship:

:hmm: naše osončje?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi jaz vedno pomigam s kakšnim delom telesa, ki je ravno prost;

vendar ne vem, če nasprotivozeče motoristke, zaradi oprijetega

usnja, to sploh opazijo.... :rolleyes:

:naughty:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ta je dobra :naughty:

Falcon46 ta je dobra, sam vsi je ne zastopjo

Hja vidim ja...

Mah mislim da tisti pravi motoristi že razumejo kaj sm hotu povedat, ostali šminkeri bodo pa itak mel še pa še za povedat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne! a vi pozdravte če niste na motorju??

Vem da je blo že parkrat to vprašanje...ampak danes sem se mal len zbudu :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah mislim da tisti pravi motoristi že razumejo kaj sm hotu povedat, ostali šminkeri bodo pa itak mel še pa še za povedat...

Šminkerji pozdravljajo in pozirajo, pravi motoristi se pač peljejo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne! a vi pozdravte če niste na motorju??

jaz letim na cesto do motorista in mu sežem v roko. potem ga pa še prijateljsko potrepljam po rami, pa po čeladi vsekam dvakrat, da ga zbudim, da bo bolj fokusiran med vožnjo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šminkerji pozdravljajo in pozirajo, pravi motoristi se pač peljejo...

Uf.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Potem smo vsi po SVETU šminkeri in samo ti motorist..... Ne govori neumnosti!!!!

jaz letim na cesto do motorista in mu sežem v roko. potem ga pa še prijateljsko potrepljam po rami, pa po čeladi vsekam dvakrat, da ga zbudim, da bo bolj fokusiran med vožnjo ...

Če že med vožnjo ne poskušaš vsaj malo pozdravt.... ne vem zakaj bi se toliko trudu pozdravljat ko si peš :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Potem smo vsi po SVETU šminkeri in samo ti motorist..... Ne govori neumnosti!!!!

Moja beseda proti tvoji.

Če že med vožnjo ne poskušaš vsaj malo pozdravt.... ne vem zakaj bi se toliko trudu pozdravljat ko si peš :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pozabim sem celoto povedati. Motoristi tudi globoko pogledam v oči in rečem "Si ti tudi motorist, ha?" in potem ko mi prikima, zadovoljen odštrumfam nazaj na pločnik .... :)

ok, dost heca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če si peš...nikol ne vem al bi pozdravu motoriste al ne!

Sam tega se je še manjkalo, da se bo začelo vsesplošno dvigovanje rok :slap: , kje so dobri stari časi :whistle: :whistle:

Upam, da se tega ne bo prakticiralo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je pa fajn tradicija in pokažeš nekakšno spoštovanje do nasprotivozečega se voznika. Res pa je da je na cestah toliko motorjev da bi lahko samo palec gor držu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se spomnim tega maturantskega plesa za guinessovo ... mogoče pa bi lahko (samo v Sloveniji!) nastal najbolj množičen hkratni motoristični pozdrav?

samo ideja ... se mi zdi, da je tukaj dovolj kadra, da bi jo lahko realizirali ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se spomnim tega maturantskega plesa za guinessovo ... mogoče pa bi lahko (samo v Sloveniji!) nastal najbolj množičen hkratni motoristični pozdrav?

samo ideja ... se mi zdi, da je tukaj dovolj kadra, da bi jo lahko realizirali ...

Ja eno 4-pasovnico zadekat in se vozit gor in dol z roko v zraku, črnuška cesta in na rondoju obratpol pa nazaj :grupni: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!