hilton Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 no ti s 125-ko pa ne blebetaj...maš manjvrednostni kompleks al kaj, ko te samo skuteristi pozdravljajo, pa še to ne vedno, sploh ko kaka nabrita in predelana gilera mimo tebe leti :lol1: ...sej sn mel tud sam 4 takt 125-ko oz. jo še mam, pa vem kaki bad je to in da v resnici to sploh ni motor, in si prav srečn če kdo pozdravi tvojo revščino, tak da sočustvujem s tabo :D ...obljubim da tebe tud pozdravim če te vidim...rad pomagam ljudem v stiski :D kaj mislis da je tvoja ninja kaj boljsa od 125ccmke :lol1: aja btw ti pri 15km/h ne pozdravljaš tako da malce razmisli o tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 kaj mislis da je tvoja ninja kaj boljsa od 125ccmke :lol1: aja btw ti pri 15km/h ne pozdravljaš tako da malce razmisli o tem sn ti že povedal v oni temi ali si bil ti, da to verjetno nisn bil jaz...opiši kak bi naj zgledal pa ti povem...če sem res bil jaz, je bilo možno samo to, da te nisem videl, ker drugač vsakega ki me prvi pozdravi odzdravim... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 nič nisem pozdravlju te dni .. to k sm z roko tresu je pomenilo, da me v roke zebe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 no ti s 125-ko pa ne blebetaj...maš manjvrednostni kompleks al kaj, ko te samo skuteristi pozdravljajo, pa še to ne vedno, sploh ko kaka nabrita in predelana gilera mimo tebe leti :lol1: ...sej sn mel tud sam 4 takt 125-ko oz. jo še mam, pa vem kaki bad je to in da v resnici to sploh ni motor, in si prav srečn če kdo pozdravi tvojo revščino, tak da sočustvujem s tabo :D ...obljubim da tebe tud pozdravim če te vidim...rad pomagam ljudem v stiski :D Jah ne vem kaj si ti delu da te ni noben pozdravu. Mene na primer z 20 let staro Jawo 350 vsi pozdravljajo-celo ljudje v avtomobilih :D . Pa mi tud ni nič nerodno se z njo vozit-nasprotno celo zelo ponosen sem nanjo. Drugače pa pozdravljam vse-od maksiskuteristov do sportakov. No z izjemo da včasih pač raje belanco držim pa na cesto gledam kot pa pristanem v kakšnem jarku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Uf kera zakon tema se je odprla, spet globoke debate o pozdravljanju in frustracije nekaterih ker jih nekdo ni pozdravu, pa spet bomo pršli do hudih zaključkov. Kaj ne rečem.......Go nuts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Uf kera zakon tema se je odprla, spet globoke debate o pozdravljanju in frustracije nekaterih ker jih nekdo ni pozdravu, pa spet bomo pršli do hudih zaključkov. Kaj ne rečem.......Go nuts ja, spet globoke debate :kva2: mogoče je pa zaradi pozdravljanja tolko nesreč. Je pa zanimivo, ko srečaš nekoga , ki ti tako maha, nekaj kilometrov naprej se pa srečata v kakšni gostilni :lol1: se pa ne poznamo več... Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil avro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 V soboto sem odzdravil sosedovi hčeri. Mater je dobra mala..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 V soboto sem odzdravil sosedovi hčeri. Mater je dobra mala..... Mora bit pa res zakon, še posebi ker pozdravi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Mora bit pa res zakon, še posebi ker pozdravi Zakon glih ni, ampak za poknit bi pa bla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Uf kera zakon tema se je odprla, spet globoke debate o pozdravljanju in frustracije nekaterih ker jih nekdo ni pozdravu, pa spet bomo pršli do hudih zaključkov. Kaj ne rečem.......Go nuts staripojmanimaš ... treba se je, pozdraulat in, tudi sicer nežnosti izražat en - drugmu (zgleda) k drgač nisi pravi feget-motorist :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 staripojmanimaš ... treba se je, pozdraulat in, tudi sicer nežnosti izražat en - drugmu (zgleda) k drgač nisi pravi feget-motorist :) Ja sm vidu dva s fazerji ko sta se v soboto v Tržiču na benzi cartala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Ja sm vidu dva s fazerji ko sta se v soboto v Tržiču na benzi cartala Še en dokaz več glede fejzerfarerjev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Jah ne vem kaj si ti delu da te ni noben pozdravu. Mene na primer z 20 let staro Jawo 350 vsi pozdravljajo-celo ljudje v avtomobilih :D . Pa mi tud ni nič nerodno se z njo vozit-nasprotno celo zelo ponosen sem nanjo. Drugače pa pozdravljam vse-od maksiskuteristov do sportakov. No z izjemo da včasih pač raje belanco držim pa na cesto gledam kot pa pristanem v kakšnem jarku. jawe so itak najjači motori hehe, mam jaz tud eno doma, tak za do faksa pa nazaj pa po mestu je super hehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 kaj pa če ima mogoče polne roke gledanja predse in paziti na naše "perfektno urejene" ceste, da ni ki kak šoder, luknja, olje, pa nima ravno časa veselo mahati okoli...ja pa eni se tud morda ravno ne vozijo 40 kmh in ne delajo drugega kot opazujejo naravo okol sebe in čakajo če jih bo kak motorist pozdravo...drugač pa jaz vedno odzdravim, če je le možno :yes: ...pa saj ravno to sem napisal. Polne roke dela z obvladovanjem motorja. Tu pa je več vzrokov: novopečeni motorist, res slabe ceste, bezlja preko vseh omejitev,... V glavnem, ne obremenjujem se preveč s tem, zakaj ni odzdravil. Že ve. Sicer pa ima motor že skoraj vsak, večina niti ne ve, kaj v bistvu je pozdravljanje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 jawe so itak najjači motori hehe, mam jaz tud eno doma, tak za do faksa pa nazaj pa po mestu je super hehe :D te bodo že dobil okoljevarstveniki. Moja bi bila zdaj tud stara 20 let, nikol pustila na cedilu... ko sm jo pa prodal, je bila pa še en teden cela ... pol pa ...hhmmm.... :headbang: So pa takrat punce noro pozdravljale, ko se je paljala rdeča pošast, z dvemi auspuhi in oblakom dima za sabo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Zakon glih ni, ampak za poknit bi pa bla. Svinjar.... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Zdej ko je ze tema aktivna...... Skos pozdravljam, odzdravljam, vcas se iz avta......Ker je tut men, kukr velki vecini to posebn obcutek...... Se mi je pa ze nardil lan da sm pozdravu, pol je pa asfalt mene pozdravu al jz njega...... :whistle: (pozdravljam se naprej) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Mal off topic, ampak vseeno: A se da kje dobit/kupit nalepko za na avto "Motorist v avtu", tko k majo za mularijo pa nevemzakajsevse ??? To bi blo full dobr ker lahko potem motorist pozdravi tistega, k je v avtu, ne pa obratno, ker ponavad ne vidis, ce te kdo pozdravlja iz avta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Mal off topic, ampak vseeno: A se da kje dobit/kupit nalepko za na avto "Motorist v avtu", tko k majo za mularijo pa nevemzakajsevse ??? Ti kar še čelado nabij na pisker ko si v avtu, pa bo vse jasno. Pa kolenčnike ne pozabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 A se da kje dobit/kupit nalepko za na avto "Motorist v avtu", tko k majo za mularijo pa nevemzakajsevse ??? To bi blo full dobr ker lahko potem motorist pozdravi tistega, k je v avtu, ne pa obratno, ker ponavad ne vidis, ce te kdo pozdravlja iz avta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 te bodo že dobil okoljevarstveniki. Moja bi bila zdaj tud stara 20 let, nikol pustila na cedilu... ko sm jo pa prodal, je bila pa še en teden cela ... pol pa ...hhmmm.... :headbang: So pa takrat punce noro pozdravljale, ko se je paljala rdeča pošast, z dvemi auspuhi in oblakom dima za sabo :worship: Ja to je pa res-nardim celo dimno zaveso ko jo pritisnem po LJ obvoznici. Za tak motorček pa morš met mal posluha pa enga starga dobrga avtoelektrika pa ni problema, itak so pa to že ubistvu veterani pa ne za vsak dan vozit.Drugač pa-fuck greenpeace, ride 2 stroke :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Vse je v vzgoji. Ko sem se jaz fural v avtošoli mi je donelo po voki-tokiju "V križišču desno ... v križišču desno ... ... POZDRAVI MOTORISTA ... POZDRAVI MOTORISTA ... " Nekateri so odzdravljali, nekaterim je blo pa pod čast odzdravit motoristu z grdim oranžnim lajbičem z L na hrbtu :lol1: Eni majo pač manire, pa ni važno a je to na cesti ali pa v hribih, drugi jih pač nimajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 pozdravla se jst pozdravlam še poštarje sam ne pozdravlam skuterje pa krose endure pa :krneki: letos so mi skor vsi pozdravl najbolj bedn pa je ko ti gre SS nasprot pa mislš da je skuter :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
L3v Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Vse je v vzgoji. Ko sem se jaz fural v avtošoli mi je donelo po voki-tokiju "V križišču desno ... v križišču desno ... ... POZDRAVI MOTORISTA ... POZDRAVI MOTORISTA ... " mene v avtošoli niso nikoli učili da se motorista pozdravi, pa še vseeno pozdravljam vsakega, ki se pripelje mimo mene(če je to le mogoče). Mislim pa da se motoristi MORAMO pozdravljati :rolleyes: Lp kristian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Ko vse tole prebiram ... kako se enim vse zdi popolnoma brez veze ... meni pa ne. Verjetno je nam, starejšim, to pozdravljanje zakoreninjeno v zavesti še iz časov, ko nas je bilo motoristov malo in smo se res želeli pozdravljati med seboj. :worship: Zame to pač pomeni izraz neke osebnostne črte, in me razveseli. Je pa res, da razumem začetnike, katerim pozdrav predstavlja enega bolj tveganih manevrov na motorju ... tudi ne pričakujem vnetega pozdrava od nekoga, ki je ravno sredi prestavljanja ali zaviranja na kakšnem "čudnem" cestnem odseku, saj bi lahko bilo nevarno ... če pa vidim, da mi izkušen bimbo ne odzdravi, je pač takšen in pozabim nanj za naslednjim ovinkom. Za kratek trenutek pa si mislim ... kakšen hlod! :rolleyes: Se spomnim, ko nas je skupina motoristov skoraj "v en gib" pozdravila dva nadebudna motošolarja s fluorescentnimi slinčki, ki sta se ubadala, kako skozi križišče ... tako vneto sta kimala s čeladami, da je bilo prav ljubko, niti eden pa si ni upal izpustiti rešilne bilke, beri krmila motorja ... :rolleyes: ... verjamem, da se jima je fajn zdelo. Meni pa tudi, saj nihče v skupini ni niti za trenutek okleval s pozdravom. In duvajte v kakršenkoli rog hočete, zame je tisti, ki ne odzdravi in ga pri tem nič ne ovira, navaden hlod. Štor. Verjetno je vsaj malo takšen tudi v vsakdanjem življenju, hm? To pa ni simpatično. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se