bikez Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Tema je zašla! Moderator, mislim, da nisi za vzor ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 4 minutami, bikez pravi: Tema je zašla! Moderator, mislim, da nisi za vzor ! kaj pa ti veš kako jaz pozdraulam Bmflar in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Sej si sliko prlimal. Ni vzorna . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Pravkar, bikez pravi: Sej si sliko prlimal. Ni vzorna . kako ne, kompozicija, barve, vse štima. Prst je pa jasen znak, kaj si o radarjih mislim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Tablca se ne vid. To je problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 9 minutami, bikez pravi: Tablca se ne vid. To je problem. to potem ni problem Bmflar in bikez 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Maj 6, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 1 uro, bikez pravi: @Borutt, a tebe pozdravljajo na belo modrem motorju ekako kot v civilu ? Jaz pozdravim. In ja, me pozdravijo. pred 1 uro, Vin pravi: Sem parkrat probal, pa ni bilo odgovora. Zdaj sem zelo pozoren, da po nesreči ne pozdravim policaja na motorju. Človek je človek, budala je pa budala. In res naredi obleka človeka. Ali pa še večjo budalo. Vedno pozdravim. Quest, Joker, Akito in 10 others 9 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 16 minutes ago, Borutt said: Jaz pozdravim. In ja, me pozdravijo. Človek je človek, budala je pa budala. In res naredi obleka človeka. Ali pa še večjo budalo. Vedno pozdravim. Ja, to je res in ni fer, da izkušnjo s štirimi projiciram na vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 18 minutami, Vin pravi: Ja, to je res in ni fer, da izkušnjo s štirimi projiciram na vse. saj tudi motoristi ne odzdravijo vsi, eni so zamišljeni, drugi majo delo sami s seboj, tretji zamudijo, četrti ne znajo, peti nočejo... bikez, cynic66 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: saj tudi motoristi ne odzdravijo vsi, eni so zamišljeni, drugi majo delo sami s seboj, tretji zamudijo, četrti ne znajo, peti nočejo... Največ je pa tistih, k majo probleme z ovinki, kje bo pol še pozdraulou.... BIF, maus, DAMI34 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 29 minutami, Bmflar pravi: Največ je pa tistih, k majo probleme z ovinki, kje bo pol še pozdraulou.... Šleper? Bmflar, maus in cynic66 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mule Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Od začetka decembra do konca februarja pozdravljam in odzravljam vsem, ki se vozijo izven naselja.☔❄️ Joker, Bmflar, 3nity in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Prosim vas vse (motoriste), da me nehate pozdravljati! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam in ne pogovarjam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Sam res, to, ko ti kdo ne odzdravi, je pa res shit, imaš potem naprej celo furo zasrano, sam še na to misliš... Čeprav, mogoče sem malo krivičen - kolk hudo mora biti pa šele tistim, ki ne odzdravijo, celo furo sam še na to mislijo - '' koji k...c me vsi pozdravljajo...''? In pol nič od užitka... Cela j.eba, res. Ko bi se vsaj zmenili za kak znak, da bi človek vedel, kdo je kdo? Recimo, da tisti, ki nočejo, da se jih pozdravi, dvignejo desno roko, al pa vizir odprejo, do takrat pa drugi levo še ne dvignejo, ne vem, no...? BIF, mt97, Erikcslo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 lahko bi imel vsi priponke z imeni oduspred na šajbi, pa recimo zelene barve če se lahko pozdravi, rdeče barve, če se ga ne sme bajkr88 in mt97 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 Ob 6. 5. 2019 ob 9:45, maus pravi: tebe pozdravljajo samo zato, ker vedo, da mene poznaš in da mi boš prenesel pozdrave Ne seri, sem zadnjič enmu rekel, ja Maus njega pa poznam...pa sem skor batine dobu bajkr88, .... in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 Pa saj že skor lahk oceniš a ti bo odzravo, ko vidiš motor in tipa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 pred 51 minutami, MARE 65 pravi: Ne seri, sem zadnjič enmu rekel, ja Maus njega pa poznam...pa sem skor batine dobu če mi ima kdo kaj osebno povedat, mi lahko komot .. tudi na dom pridem, če je potrebno MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 Ob 6. 5. 2019 ob 22:34, STAR pravi: Prosim vas vse (motoriste), da me nehate pozdravljati! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam in ne pogovarjam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Eh, star si, STAR Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Maj 10, 2019 Deli Objavljeno Maj 10, 2019 Ah jst kdaj pozabim pozdravit al pa odzdravit, ker sem pac na motorju se mi smeji in si prepevam v čeladi in se mi ne da prehitevat in niti gledat na nasprotni pas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 10, 2019 Deli Objavljeno Maj 10, 2019 9 hours ago, maus said: če mi ima kdo kaj osebno povedat, mi lahko komot .. tudi na dom pridem, če je potrebno odkar si tudi na forumu strelec.si me je minilo do tega... ...., maus in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 10, 2019 Deli Objavljeno Maj 10, 2019 pred 18 minutami, ELO pravi: odkar si tudi na forumu strelec.si me je minilo do tega... Bemti, k okulistu bo treba, sem na hitro prebral da se je @maus registriral na forum starec.si Drugač pa tudi sam pozdravljam policaje na motorju, ne vem zakaj jih ne bi. Edino na radarje jih pa ne opozarjam. gretzky, maxxa, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 10, 2019 Deli Objavljeno Maj 10, 2019 pred 30 minutami, ELO pravi: odkar si tudi na forumu strelec.si me je minilo do tega... .... ni strahu .... on sm kozle strela.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2019 Deli Objavljeno Maj 10, 2019 (popravljeno) pred 50 minutami, ELO pravi: odkar si tudi na forumu strelec.si me je minilo do tega... me je zanimalo, kakšn bratski pozdrav imajo strelci p.s. pa zanimalo me je, ker kaliber je primeren za začetnika Popravljeno Maj 10, 2019. Popravil maus dr.looney in IF7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 18, 2020 Deli Objavljeno Marec 18, 2020 Jest sem danes pozdavu vse...upam DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se