Bostjan L Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 8 hours ago, Darko3g said: Angleži zaradi vožnje po napačni strani ne morejo pozdravljati z roko, zato menda migajo z glavo. A nimajo gas ma levi strani ??? thumper and Najots 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thumper Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 pred 3 urami, Bostjan L pravi: A nimajo gas ma levi strani ??? to je bilo včasih..pa šaltnge na desni.. Bostjan L 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAR Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! SAR-Solo Adventure rider, DAMI34, MARE 65 and 3 others 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qay Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 1 hour ago, STAR said: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! Jaz te mam tko rad, da te ne morem nehat pozdravljat. Včasih mam rajš neznance kot znance😜 DAMI34 and STAR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a79 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Pol ne pozdravljas nobenih neznancev? Ko vstopis v trgovino, lokal, gostilno, na pumpo... Cudn tic.. Brez zamere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maus Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Starejše je potrebno pozdravljat... to je kultura Zok, solorider and IF7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 pred 21 urami, STAR pravi: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! jaz razumem tvoj problem, a nimam časa z užaljenimi starletami, ki nočejo pozdrava. Sem ti pač poblendal, jebiga, ne odzdravi nazaj a je tok težko? Če te moja blenda moti, potem jo odblendaš in problem rešen ps, zarad mene lahko maš levo roko v mednožju (svojem ali sopotnikovem) dokler si na svojem pasu me gladko boli đoko Absolutno ti želim veliko veselih uric na motorju, predvsem pa da te ne ziritira vsak pozdrav, še posebej, če je priletel od kakega dobrmislečega skuterista Zok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ris1 Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Ob 29. 3. 2022 ob 8:22, maus pravi: Starejše je potrebno pozdravljat... to je kultura Bi te v nedeljo na OMW Postojna pozdravil, pa si se odpelal🙄 maus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivnorc Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 Ob 28. 3. 2022 ob 20:58, STAR pravi: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! Kdo pa si ti, da te ne smem pozdravit?!? C eagle, Zok, maus and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAR Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 pred 58 minutami, Zivnorc pravi: Kdo pa si ti, da te ne smem pozdravit?!? Sem STAR motorist. Nikjer nisem napisal, da me ne smeš pozdraviti! Zivnorc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts