Bostjan L Objavljeno Junij 17, 2021 Deli Objavljeno Junij 17, 2021 8 hours ago, Darko3g said: Angleži zaradi vožnje po napačni strani ne morejo pozdravljati z roko, zato menda migajo z glavo. A nimajo gas ma levi strani ??? Najots in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 17, 2021 Deli Objavljeno Junij 17, 2021 pred 3 urami, Bostjan L pravi: A nimajo gas ma levi strani ??? to je bilo včasih..pa šaltnge na desni.. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 28, 2022 Deli Objavljeno Marec 28, 2022 Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! MARE 65, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Qay Objavljeno Marec 28, 2022 Deli Objavljeno Marec 28, 2022 1 hour ago, STAR said: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! Jaz te mam tko rad, da te ne morem nehat pozdravljat. Včasih mam rajš neznance kot znance😜 STAR in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 Pol ne pozdravljas nobenih neznancev? Ko vstopis v trgovino, lokal, gostilno, na pumpo... Cudn tic.. Brez zamere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 Starejše je potrebno pozdravljat... to je kultura IF7, gusar, solorider in 1 other 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2022 Deli Objavljeno Marec 29, 2022 pred 21 urami, STAR pravi: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! jaz razumem tvoj problem, a nimam časa z užaljenimi starletami, ki nočejo pozdrava. Sem ti pač poblendal, jebiga, ne odzdravi nazaj a je tok težko? Če te moja blenda moti, potem jo odblendaš in problem rešen ps, zarad mene lahko maš levo roko v mednožju (svojem ali sopotnikovem) dokler si na svojem pasu me gladko boli đoko Absolutno ti želim veliko veselih uric na motorju, predvsem pa da te ne ziritira vsak pozdrav, še posebej, če je priletel od kakega dobrmislečega skuterista Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris1 Objavljeno Marec 31, 2022 Deli Objavljeno Marec 31, 2022 Ob 29. 3. 2022 ob 8:22, maus pravi: Starejše je potrebno pozdravljat... to je kultura Bi te v nedeljo na OMW Postojna pozdravil, pa si se odpelal🙄 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 1, 2022 Deli Objavljeno April 1, 2022 Ob 28. 3. 2022 ob 20:58, STAR pravi: Ponovno vas prosim (motoriste!), NEHAJTE ME POZDRAVLJATI! Ne bom vam odzdravljal, ker se jaz z neznanci ne pozdravljam! In ne bodite užaljeni, če bo moja leva roka ob srečanju ostala na balanci, kamor zaradi varnosti med vožnjo tudi sodi! Želim vam mnogo lepih trenutkov na motorju! Kdo pa si ti, da te ne smem pozdravit?!? maus, Scarabeo 500, Zok in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 1, 2022 Deli Objavljeno April 1, 2022 pred 58 minutami, Zivnorc pravi: Kdo pa si ti, da te ne smem pozdravit?!? Sem STAR motorist. Nikjer nisem napisal, da me ne smeš pozdraviti! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno Oktober 24, 2023 Deli Objavljeno Oktober 24, 2023 Mislim ,da je pozdrav lepa gesta in tudi potrebna, če pa koga skrbi zaradi varnosti pa pač ne odzdravi. Slash13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 Nisem proti pozdravljanju in pozdravljam. Bi bilo pa lepo, če bi prešli od simbolike k bolj "otipljivim" izkazom "bratstva" . Se je kar nekajkrat zgodilo (pa nisem kaj dosti na cesti) , da sem bil prvi, ki je ustavil in pomagal "pehat" motor iz grabna ipd. Pa nisem bil prvi motorist, ki je pripeljal mimo (običajno se jih je potem nabralo še eno par) . Torej: "pomagaj, da ti bodo pomagali" (maha lahko vsak) . lp GregorM, Joker in T 120 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 Dejansko je "pomaganje" odraz kulture, znanja in zavedanja udeleženca v prometu, da nekomu lahko reši življenje nekaj več od pozdrava, ki ga namenimo drugemu motoristu. bratski pozdrav je zgolj in to je vse: želim ti srečno vožnjo kolega. Torej želja naj ga spremlja sreča. Vse drugo, se lahko potem sprašujemo, kaki debili izsiljujejo na cesti in zakaj, zakaj nekdo telefonira in plete po cesti, zakaj imamo nažgane na cesti itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: bratski pozdrav je zgolj in to je vse: želim ti srečno vožnjo kolega. "Sorry" to meni ni bratstvo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 11 minutami, franc pravi: "Sorry" to meni ni bratstvo. lp tvoj problem Jaz večinoma pozdravim, točno s to željo (kot sem zapisal), včasih pozabim, včasih drugi pozabijo...a NIKOLI, ČISTO NIKOLI se ne sekiram, a mi je kdo odzdravil al ne. In čisto nikoli se ne ubadam z mislijo, zakaj me je nekdo pozdravil ali zakaj ne GregorM, bankir in vandrovec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 Jaz pozdravim vse, kar je na dveh kolesih, razen biciklistov skiroistov. Pa tudi voznike trikolisnkov redno pozdravljam. Slash13 in gusar 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 Jaz sem tudi biciklista že pozdravil...po pomoti in pozabil motorista. Prvo je varnost v prometu, potem so čustva...🙂 bladerunner 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 17 minutami, vandrovec pravi: Jaz sem tudi biciklista že pozdravil...po pomoti in pozabil motorista. Prvo je varnost v prometu, potem so čustva...🙂 Se strinjam. Pozdravim ali odzdravim takrat, ko to ne predstavlja nobene nevarnosti zame. vandrovec, bankir, MARE 65 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corleone48 Objavljeno Oktober 25, 2023 Deli Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 1 uro, bladerunner pravi: Se strinjam. Pozdravim ali odzdravim takrat, ko to ne predstavlja nobene nevarnosti zame. Točno tako,kot si napisal..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2023 Deli Objavljeno Oktober 26, 2023 pred 16 urami, vandrovec pravi: Jaz sem tudi biciklista že pozdravil...po pomoti in pozabil motorista. Prvo je varnost v prometu, potem so čustva...🙂 jaz mam še hujšo, v avtu sem dvignil roko in pozdravil motorista..čist sm pozabu kje sm...pol me je blo pa sram FACO, MARE 65 in smasher 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 26, 2023 Deli Objavljeno Oktober 26, 2023 pred 4 urami, DAMI34 pravi: jaz mam še hujšo, v avtu sem dvignil roko in pozdravil motorista..čist sm pozabu kje sm...pol me je blo pa sram Če te tolaži, nisi edini pred 20 urami, bladerunner pravi: Se strinjam. Pozdravim ali odzdravim takrat, ko to ne predstavlja nobene nevarnosti zame. Jap, včasih pač ne gre. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 Jaz še vedno pozdravljam z dvignjeno roko med vožnjo, tudi če se peljem s skuterjem ali piciklom. Joker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 tudi policiste na motorjih se pozdravil in sem tudi dobil povratni pozdrav. kakor ste napisali, varnost na 1.mestu, sikeracija na zadnjem lp DAMI34, RobiRoberto in zundapp 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 28, 2023 Deli Objavljeno Oktober 28, 2023 Ob 26. 10. 2023 ob 10:45, DAMI34 pravi: jaz mam še hujšo, v avtu sem dvignil roko in pozdravil motorista..čist sm pozabu kje sm...pol me je blo pa sram Peljem se z avtom in žena pravi, naj pazim, ker je cesta spolzka, jaz pa nogo dol, da probam, kolk drsi. Še dobro, da nisem naredil luknje v tla. MARE 65, DAMI34 in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno November 8, 2023 Deli Objavljeno November 8, 2023 Spredaj si nadeni napis "ne pozdravljaj" pa bo stvar rešena ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se