Vale Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Master of Ceremony :lol1: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 jst sm lihkar odpru fino butelko terančka :wub: ;) :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Men se pa dogaja nekako takole. Link: http://www.wagenschenke.ch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Spil sem 5 pirov v zadnjih 2 urah :beer1: , pa ga nič ne čutim, čeprav nisem danes še nič zmazal. A bi se moral zamislit nad sabo :evilgrin: ? Ma k..c, grem še na enega, da čimprej dosežem dnevno normo. Veseli december je zakon (čeprav tut ostali mesci niso švoh :P )! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 manjka še ena tema, v katero bi se limali vaši jutranji izločki prebavnega trakta... Morda bi Anooobiz prispeval kaj dobrga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil: :blush: we like u Vale :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil: eni smo odgovorni in ne vozimo pijani, jaz naprimer sem že pozabil kako avto zgleda, decembra revež počiva ker me drugi šofirajo .) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Eni smo pa tak pijani, da smo pozabli kje mamo parkiran avto :D ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Se tud drugim to dogaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 jest bom pa u3! mogoce bom clo sposobn pridit do kompa :slap: aja pa to je prou zakon ce nimas ne izpita, ne avta... se nobenga crasha ne mors povzrocit :naughty: KEBER!!!!!!!!!!!! Kje si?!! Mladina(beri:mladoletni) se ga nabija kljub temu da si dau ven tist zakon!!!!!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Eni smo pa tak pijani, da smo pozabli kje mamo parkiran avto :D ! bos pac pocakal da se vsi odpeljejo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 fuck with me :grim :eek: :blink: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Men že malo "dela" :grim :devil: Sem si ga zakuhal, 1.5l vinčka letošnjega in Sovjaških goric :drunk: z dodatkom 0.5l vode... :OK: Nah potem, pa še mal, mexican sative... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 KEBER!!!!!!!!!!!! Kje si?!! Mladina(beri:mladoletni) se ga nabija kljub temu da si dau ven tist zakon!!!!!!! :devil: no no... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Sem že ene parkrat pršu nakantan domov, pa sem pisu po motosvetu, sam zmer sem se nekako odloču da ne bom kliknu "dodaj odgovor", tko da mislem da je tale tema zlo koristna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 Ma kateri dobr recept za kuhan vin.... :blush: Tako po korahik; mal tega, pa tega, 03g tega.... :cry: Pijem sam cimet v prahu... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 prej moras liter nekuhanega spit, potem pa je vsaki kuhan dober :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 manjka še ena tema, v katero bi se limali vaši jutranji izločki prebavnega trakta... Morda bi Anooobiz prispeval kaj dobrga ... Kaj menite? Jo moram jaz, ali bo kdo drug odprl? Seveda mora tisti tudi objaviti prvi ka-ka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 a tud za razne zadetkote vela ta topic? :? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 I´m not stupid. It´s called "mentally challenged" ... so you can call me MC Vale and don´t fuck with me :grim Po tej izjavi sodeč tudi samovšečna :OK: Eni smo pa tak pijani, da smo pozabli kje mamo parkiran avto :D ! Jst si zapišem kje ga parkiram, da pol taksiju naročim naj me do avta zategne, da grem lahka pol za volan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 A je to sam pivnica al tud pol-uradni pijanski vomitorium? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Hahaha, ravno iz novoletne sindikalne zabave. Sicer nič pjen, ampak je blo dobr. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 :eek: :blink: :grrr Kje pa upaš :devil: Po tej izjavi sodeč tudi samoveščna :OK: Itaq ... sebe imam najraj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Pijem od sreče Pijem od žalosti Pijem......ker baje paše Prekleti December :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Pijem od sreče Pijem od žalosti Pijem......ker baje paše Prekleti December :angry: :angry: :angry: hehe. glej kdo se je spet našel. :) Pij še malo za mene, ker tlačanim uber v tem decembru. :doze: tako da je res: Prekleti december. :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se