bubamara Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Kje pa upaš :devil: rečmo, da nisi moj tip ;) pijeva pa še zmer lahk skupi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 rečmo, da nisi moj tip ;) pijeva pa še zmer lahk skupi :) Pa veš, da jaz ne pijem :xx: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 I´m not stupid. It´s called "mentally challenged" ... so you can call me MC Vale and don´t fuck with me :grim ....sej ni čidn, da slovenščina izumira :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 ....sej ni čidn, da slovenščina izumira :angry2: Res je. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 ....sej ni čidn, da slovenščina izumira :angry2: A ne, res je čidn :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 ....sej ni čidn, da slovenščina izumira :angry2: ti tut izumiraš, pa kaj hočemo, takle mamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 se mi zdi, da se moram danes štemplat v to temo... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 pijan k krava.. pac zadn dan sole in se je tista "pijacka" s sosolkci mal zavlekla :dumb: faq.. u3 pride trezn nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 še od včeraj, kmalu dofilam samo še en mail pošljem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Še vedno ne najdem avta :? . Samo da ga nisem pustil v plavi coni!!! Ma ko ga j..e, grem na pe enih par :P . Kaj pa če je vse res :ninja: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Še vedno ne najdem avta :? . Samo da ga nisem pustil v plavi coni!!! Ma ko ga j..e, grem na pe enih par :P . Kaj pa če je vse res :ninja: ? Kolko te poznam, ti čisto verjamem. :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Kolko te poznam, ti čisto verjamem. :grim :P Ko da si ti kaj boljši :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Ko da si ti kaj boljši :P . o ja pa sem. Nimam avta. :grrr :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Ko da si ti kaj boljši :P . Sem glih hotla napisat, pa si me prehitel .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 o ja pa sem. Nimam avta. :grrr :lol1: Kaj si ti nor da pijan peš hodiš :eek: :slap: ? Kaj če se zvrneš v kaki jarek pa te noben ne vidi! Jaz se na tvojem mestu nebi preveč igral, lahko zmrzneš :nono: . Sem glih hotla napisat, pa si me prehitel .... :kva2: Kaj češ, brzina je moja vrlina B) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Kaj si ti nor da pijan peš hodiš :eek: :slap: ? Kaj če se zvrneš v kaki jarek pa te noben ne vidi! Jaz se na tvojem mestu nebi preveč igral, lahko zmrzneš :nono: . ne vem, o čem govoriš. jaz namreč nisem nikoli pijan. O:-) :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 ne vem, o čem govoriš. jaz namreč nisem nikoli pijan. O:-) :grrr Saj se samo hecam. Vsi ki naju poznajo itak vejo da če kdo, potem sma pa midva res 100% abstinenta in se strogo držima načela z glavo na zabavo :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 :grim :grrr Eh, ti pa res kaj veš ja .) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Se mal od vceraj :? akhm pa danes bo tudi :blink: Preklet December :angry: No ja :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Zakon! Carji ste. Sam de se ga pije :OK: .Pa de smo pjani ane. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Dej ne moralcev tle spuščat :doze: Kam gremo pa dans :kva2: A se bo kdo kej okol kuhančkov smukal???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) JA. Mi smo v službi sanes zadnjič delali. Da ne bo pomote: V jutranji izmeni okoli 120 žensk, 15 moških. Probal sem kakih 10-15 različnih vin, jagodno vodko, pelinkovec, feiglinga, limonce, borovničevec, vsega po malem, pa je blo. Mater, sem bil nasekan. Zdaj sem se že prespal (2 uri), pa je boljše..... uf..... Popravljeno December 23, 2005. Popravil poln presenečenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Matkurba. :blink: Gdo je izumu per? Damned Egyptians.... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 V jutranji izmeni okoli 120 žensk, 15 moških. VVAUUUUUUUUUUUU...to more bit veselo :OK: :OK: ....pri nas je pa glih kontra :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se