bassko Objavljeno Januar 13, 2006 Deli Objavljeno Januar 13, 2006 Jst mam pa dele kr neki pirov u rit, sam nevem pa kva nej napišem, itak je pa tema narjena sam za pjane :) Morm rečt da je ta tema za pijanske umetnike :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 Se opravičujem, da vstopam trezen. Bil včeraj tako :kva2: :kva2: :kva2: , da vam sploh javit nisem mogo. :OK: No, pa lep pijanski pozdrav, od najhujšga pjanca daleč okrog. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 Bil včeraj tako :kva2: :kva2: :kva2: , da vam sploh javit nisem mogo. :OK: če si bil včeraj :kva2: :kva2: :kva2: , a si ziher, da si dans že trezen :? ali ravno obratno: kako to, da si danes že trezen, če si bil včeraj res :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 Dolgoletne izkušnje. Praksa. :kva2: :kva2: :kva2: Vaja dela mojstra. :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 No ja, ne bom rekel, da sm glih pijan..... .) , raje, rahlo vinjen (4x pir + 6-8 špricerov), O:-) glih ene tolk, da se lahko tule vpišem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 osvobodimo temo... jaz sem.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Ob temu mrazu prov sede en vinček :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 k klada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Jaz tut precej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Danbs bomo šlim biolj hgodi spat in dal svbetu malm imira. tkjo bo vsaj enme 8 ur lepši,! Izkrysti9te jigh... p.č.un.s.. :) Sejm in j e koda mal sonborte, ampka se zgodi, da včasih spol he n gre verš na pfrej... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Ti nisi pjen, ti si mamile pojo... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Na dobri poti :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 sem se prvlekla domov po treh kozarcih Puschin RED SKY,glih taprav cajt predn bi pumpa potegnila :grim in zadela tako fino zadevo za okol vrata k nek šal al ruta genav za motor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Jaz sn bil včeraj tak vrezan, da moram danes koj dalje, ker me je strah streznit se. Grem v bufo na pir, pa se bom malo zamislo nad sabo (bol dolgo ko bom razmišlo, več jih bom spil), jutri pa se tak al tak ne bom nič spomno, tak ko se že zadnih 5 dni ne. Prost :beer2: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Vsem :beer2: Tudi sam grem nadaljevat nekajdnevno tradicijo. Pred eno uro sem nekako ugotovil, da se je telo sčistilo zdaj pa nazaj na :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Mater, eno uro sem jo iskal. Fck adsl. Tol e o evropskih zimah bom še mal nazaj prebral. Aja, unih nickov se ne spomnim več na pamet, sam so ful budale. Ne morem spat zaradi evropskih zim. Rusija je v Ojropi. Vodka je naša. Trst je naš. Kavbojke so naše. Kamižole na plan. UUUjaaaa sem prebral naslov teme. Ni zime. Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Lasagna? :hmm: A me mora kej skrbet zate? :naughty: :) :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Lasagna? :hmm: A me mora kej skrbet zate? :naughty: :) :D :P Ni hudga, sem "Ziqca" delal, pa mi je še cuker mal padu. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Hahahaha sm se komj do kompa prmajou =) se opravičuem za napake sam namorm pomagat kr spljoh tipk ne vidm =DDDDDDDD Po Pamet fantje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 25, 2006 Deli Objavljeno Marec 25, 2006 Eno pivce za živce! :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 pivce na pivce... pa grem vm na živce :D grem jst spat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 u hudiča........že dolg ni biu noben pijen :? :? jest sm,.........spet.................. :slap: :slap: bo treba počas nehat, za kkšn tedn :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 u hudiča........že dolg ni biu noben pijen :? :? jest sm,.........spet.................. :slap: :slap: bo treba počas nehat, za kkšn tedn :kva2: :kva2: :kva2: ja nevem, nevem :grrr ti bi pa ja lahko pridno pisal tuki :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 še malo pa bom tudi jaz... :lol1: tale mošt že postaja malo rezek. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se