gebre Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Nisem bil pjen že od zbora v Kočevju, se šparam za BRUC-06. Le kdo bo naslednji za v vozičku se peljat :ninja: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 soncy .........................neki napiš :OK: jest grem pa nazaj pit :D :D :D :D naj povem, da se bo jutr spet čudu zakaj ga glava boli :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 naj povem, da se bo jutr spet čudu zakaj ga glava boli :slap: spljoh ne, sm šu vn na ene par pirou :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 spljoh ne, sm šu vn na ene par pirou :OK: :OK: pir na martinovo? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 jah jst sm tud šou na pir oz. 6 na martinovo pa kaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 juhuhu bruhuhu, mala mucija dobiš zjutri, enga velizga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 mi u kranjski gori mamo že veseli november, ka bo šele decembra :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ok zdej grem pa spat :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ok zdej grem pa spat :eek: oči.................a............si mi ga prnesu?? :hmm: upam da :010 :010 lepo spi :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 dons bom, če bo use po sreč :OK: :OK: :OK: :OK: pa jutr tut k mi dolenci cvičk prpelejo :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 ga že 8(osem)let, nisem probu, alkohola namreč, ker sem ozdravljen alkoholik janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 dons bom, če bo use po sreč :OK: :OK: :OK: :OK: pa jutr tut k mi dolenci cvičk prpelejo :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: sam ga pa ne upaš pridet iskat,a? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 podlaga je že :beer1: zdej gre pa zares ......žurka me kliče :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 ga že 8(osem)let, nisem probu, alkohola namreč, ker sem ozdravljen alkoholik janih :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 Na to ga pa pijemo :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 ga že 8(osem)let, nisem probu, alkohola namreč, ker sem ozdravljen alkoholik janih Janin, kako pa je s tistim: Alkoholik je zdravljen, nikoli pa ozdravljen :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 dost za dans :grim :kva2: bomo vi :kva2: l jutr :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 sam ga pa ne upaš pridet iskat,a? :naughty: ne upam, k jest bi sigurn mogu pa carino plačat :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 ne upam, k jest bi sigurn mogu pa carino plačat :grrr :grrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Nisem bil pjen že od zbora v Kočevju, se šparam za BRUC-06. Le kdo bo naslednji za v vozičku se peljat :ninja: . da se morš za eno žurko tolk cajta šparat :slap: :slap: če bi jest mu tri minute peš do rocka ....................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Janin, kako pa je s tistim: Alkoholik je zdravljen, nikoli pa ozdravljen :? :blink: na to ti ne bi znal odgovorit, ker se nikoli nisem zdravil v kakšni instituciji, to je bila čisto moja in samo moja odločitev, to bi ti znali odgovoriti tisti, ki so se zdravili pri ruglju in njemu podobnimi janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 olvejs cvičk :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 olvejs cvičk :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: tihotapc :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 (popravljeno) tihotapc :angry: tihotapc je rekla :? :? :? :? usak zase poskbi :grim :grim :grim Popravljeno November 19, 2006. Popravil _SEBA_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Očitno sem večkrat nažgan, ker če bi bil trezen ne bi bil na forumu Motosveta. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se