MotoManiac Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 B) Ta dih! :D Po dolgem času brez prikolice. :P :wub: Višnja Gora-Lj-Kalce-Godovič-Idrija-Most na Soči in nazaj :OK: Malo peska (pa glih na edinih dveh ovinkih Kalce-Godovič, kjer se da po kolenih počohat), promet, kamioni meter čez črto nasproti skoz ovinke... Mah, kaj bi jamral - čista uživancija. 250 km. Jutri pa Marija Reka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Danes dobrih 100km. Cerknica - Logatec - Planina - postanek in klepet na ridah - Postojna in počasi proti domu.. Nič posebnega, ampak vseeno užitek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 kr-podnart-bled-bohinj-bled-kranj-krvavec-apno-tam nekje pod veliko planino-nevemkakosežereče-prebold-trbovlje-hum-ljubljana-rakitna-cerknica-logatec-ljubljana-brnik-kranj uff :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Ob 15.50 štart. MB, Slov. Konjice, Celje, Laško, Zidani Most, Sevnica, Mirna, Trebnje - pijača, po isti poti nazaj, ob 21.00 prispel k Mladi Lipi - pijača in domu. 307 km. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Včeraj okoli 15:30 sem si vzel mal cajta in prestavil motor iz ene garaže v drugo. Štart iz Prebolda smer Letuš-Šmartno ob Paki-Velenje-Dolič-Vitanje-Stranice-Celje-Prebold pol pa še en počasen skok z užitkom na Marijo (kljub temu, da je ponekod nekaj peska na cesti se nekateri kr lepo drajsate gor in dol) in lepo v garažo... Razen gužve na cesti nič posebnega. Samo slabih 120km... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalimero Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 NEKAJ SLIKIC IZ DVOINPOL DNEVNEGA POTEPANJA ČEZ MADŽARSKO,SRBIJO IN HRVAŠKO. MADŽARSKA.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalimero Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) SRBIJA, PRIDRUŽIL SE NAM JE DOMAČIN NAKUP V SUBOTICI DRUGA PRENOČITEV POJEDINA V SOMBORU GOSTOLJUBJE NA BENCINSKI VOJVODINSKI MOTOR PREHO NA HRVAŠKO VUKOVAR MOTORJI PA ZA ZJOKAT -UMAZANI Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil kalimero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Postojna-Kalce levo-Idrija-Žiri-Zaplana-Logatec-Postojna nekaj lepih kilometrov, srečal veliko motoristov, sploh tujcev, vsega kar sem jih srečal pa zagotovo delež BMW-jev vsaj 75% :blink: (a majo kak hapening al kaj)...cesta Žiri-Logatec me je spet prevarala, mi nudila občutek varnosti, in sem nato zaradi neumnosti zapeljal skoraj ven s ceste-na nasprotni pas :headbang: , še dobro da ni blo avtov nasproti...škoda ker ni bilo sončka.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Jaz sem pa lih pršla iz manjše furce Vrhnika - Logatec - Vrhnika - Brezovica - Vrhnika, in kaj se mi je zgodilo iz IUV-ja na Vrhniki je ena bjonda zavijala levo z belim polotom in mi zaprla pot šlo je za centimetre. Imelo me je da bi jo ustavila in primazala ene par okoli kepe :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 dons sva z Zeusom nardila prijetnih 130km.. Breg - Radovljica - Lancovo - Lipnica - Podnart (en motorist opozoru na radar.. hvala!!!) - Gobovci - Podbrezje - Trzic - Kranjska Gora - Breg. Motoristov pa tolk da jih se v zivljenju nism srecu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ljubljana-Kočevje-Črnomelj-Metlika-Novo mesto-Ljubljna Dobrih 200km, ovinkov ne zmanjka.Od Kočevja do Metlike cesta :OK: , prometa pa skoraj 0. Če nisi preveč hiter si lahko še malo ogledaš prečudovite kraje in pred Črnomljem na desni zasilno letališče iz 2. svetovne in avijon DC3 Dakota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2006 ravnokar iz enourne furce po okoliških ovinkih :OK: zdej pa neki pojest pa naprej do morja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 včeraj Ljutomer-Ormož-Sr. ob Dravi-čez HR domov....v lagano turističkom stilu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 danes sva jo z boljšo polovico pihnila iz MB-ja do Dravograda, tam na avstrijsko stran po route 69 pa do Gratza, v Louise po dežni kombinezon zanj (drug teden odhajava v Dolomite) in do Sidra na pizzo in domov..... nekih 270 je padlo menda.... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 (popravljeno) Danes štartal že ob 7.00 v smeri MB-Sl.Bistrica-Sl.Konjice-Celje-Šempeter-Trojane-Domžale-LJ-postanek pri LPP. Domov sem se vračal: LJ-Litija-Trbpvlje-Marija Reka(2x)-Celje-Vojnik-proti Dobrni-Velenje-Mislinja-Sl.Gradec-Dravograd-Golica(Route 69)-Radlpass-Radlje-Selnica-Maribor. Odlična turca, super vreme & nobenih neprijetnih srečanj;kilometrov mislim,da je blo tam nekje med 400 & 500. Proti večeru še pa kratek skok do Ruš & nazaj do MB. Tukaj imel prekleto srečo,teta v črnem A4 z SG tablami spregledala potek prednostne ceste pri železniškem prehodu v Rušah in me zgrešila za malenkost,namesto bremz sem k sreči stisnil po gasu, zapeljal čez cesto na nek makadam ter se obdržal na motorju. Več sreče kot pameti. :OK: lp vuk Popravljeno Maj 26, 2006. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2006 popoldne še na morje in nazaj na zadnjem zicu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Do Kozine, potem Gorice in Tolmina, desno čez Idrijo do Postojne in domov. :) PS. Naj mi nekdo prosim razloži, kaj pomenijo tisti znaki s vprašaji ob cesti na relaciji Tolmin - Idrija. Bel vprašaj na črni podlagi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stefic Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Ojla! Sej se slisi mal cudno, ko je blo tolko lepega vremena ze letos ampak jst sm sele vceri najdu cajt za prvo pravo furco letos... Destinacija: garaza-Dvor-Kocevje-Brod na Kolpi-ob Kolpi do Madronica (hladna Zala)-St. trg-Crnomlje-Dolenjske T. (en drink s kolegom)-Dvor-garaza :OK: neprecenljivih 160 km :yea1: aja pa tisti znaki z vpasajem, ko je eden neki spraseval...mislm, da so na cesti od Solkana proti Tolmini in iz Tolmina proti Idriji, pomenijo pa tragicne tocke, mesta, kjer se je v preteklosti zgodila nesreca s smrtnim izidom, tam bl pocas pa po pamet! dans upam, da bo se kak km vec :grim ajd lep dan in uzivajte v sedlu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Včeraj po gužvi do Kranja in potem naprej do Bohinja obujat spomine :D :OK: Veliko prometa ampak imel dobro vodstvo po gužvi :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Postojna-Planina-Rakek-Planina-Kalce/levo-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Sveta Gora-Postojna-Rakek-Postojna 235 km...res lep dan, malo oblačno pri nas v Gorici pa sonček...cesta Idrija-Most na Soči poln motorjev, prav tako Most na Soči-NG :OK: ...veliko italijanov....lep cesta, videl nove ograje na soški cesti :worship: ...in opozorila (vprašaji + tabla Motoristi vozite previdno) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2006 včeraj po šihtu na celje danes iz celja na rakek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Breg - Radovljica - Kranj - Medvode - Medno - Lj - Trzin - Menges - Tržič - Podbrezje - Gobovci - Radovljica - Breg... cca 130-150km, vreme :OK: mogoce proti koncu nekoliko prevroce...(sosajgumeornkkkdrzale :D) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Razen tega, da je danes eden od motoristov ob 9.30 sestrelil srno na magistralni cesti! od Kozine proti morju in k sreči ostal cel (srna pač ne), da nisem vedel, da na prehitevalnem pasu očitno je "vštric" prostor za Goldwingo in Audi A8 (z obritoglavcem za volanom), da so nekateri "moto atati" danes doživljali dirke iz preteklosti (1 cm od ograje), nič posebnega. Aja, orada na žaru pri Pavletu v Piranu je bila fenomenalna (včeraj se v Piran ni dalo, ker so imeli adrenalinski đankiji vse ceste zase, brez kakšne najave ali obvestila). Vaš Čečo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Dutovlje-NG-Most na Soči-Idrija-Godovič-Ajdovščina-povratek. Naredila lepih 181 km :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezst Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Ljubljana-Kočevje-Dvor-Novo mesto-Šentjernej-Kostanjevica-Krško-Zidani most-Celje-Arja vas-Trojane-Domžale-Šentjakob-Ljubljana Carskih 300km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave