50cent Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Danes MB- Selnica ob Dravi- Radlje ob dravi- Dravograd- MP VIČ- Route 69 :worship: do MP Jurij- Kungota in nazaj v MB. Lepih 165km je padlo. Lp :)
šokac Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Danes zjutraj: SV, Zdravstveni dom na kontrolo, nato peš čez nekaj hitrih ovinkov do bližnjega bifeja, kjer sem skupaj z lokalnimi penzionisti spil kafe. Nazaj po isti poti. Zdravstveno mi gre že dosti na boljše. Pri Habjaniču so mi rekli, da dobim mopeka že čez kakšnih deset dni. :D :whistle: :010
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 danes popoldne rakek-postojna proti ridam zaprta cesta nazaj na unec planinio čičat na ride,potem nazaj dol proti hotedršci do idrije in nazaj na planino studeno-postojno-rakek,vtisi :OK: razn sranja na ridah
semamiz Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 danes popoldne rakek-postojna proti ridam zaprta cesta nazaj na unec planinio čičat na ride,potem nazaj dol proti hotedršci do idrije in nazaj na planino studeno-postojno-rakek,vtisi :OK: razn sranja na ridah :? Kakega sranja :?
tom Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 razlitega olja na cesti. več o tem piše v temi o kačjih ridah
Sanda7 Objavljeno Junij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 današnji vtis :OK: :OK: :OK: :D :D in sicer na relaciji rakek-ljubljana-muljava-žužemberg-črnjomelj-metlika-podzemlje(super lokacija zbora :OK: )in nazaj na žužemberg-dvor-kočevje-ribnica-cerknica-rakek,odličnih ovikastih270km :yea1:
Petzl Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Breg - Medvode - Loka - Sorica - Zelezniki - Drazgose - Jamnik - Kropa - Lipnica - Radovljica - Breg.. cca 150 ovinkast kilometrov, v sorici pa na drazgosah use prazno, edin par motoristov... super je blo, na serpetinah sem pa moral ustaviti gospodu jezu, ki je preckal cesto :D
Black Knight Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 (popravljeno) Danes sva s kolegom krenila iz Lj-Kr-Jezersko malo se ohladit, nato pa preko Pavličevega Sedla nazaj v Slo; mimo Logarske-Solčava-Gornji Grad-Kamnik-Lj. Uživaških 200km, pa še fotka veselih motoristov pred Logarsko LOL... Popravljeno Junij 24, 2006. Popravil Black Knight
Robert Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 (popravljeno) Končno je tudi meni uspelo naredit mal daljšo turco. Odločim se se, da skočim pogledat mal do Avstrije. Iz Batuj se odpravim že ob 7:30, predvsem zato, ker še ni take toplote, pa še prometa ni veliko .) Udarim jo po Soški in se v Kobaridu ustavim, ker je treba Suziko nahranit. Ko se najede, odrinem naprej. Pred Logom pod Mangartom me pričaka megla, ki sicer ni moteča, ampak jo je ravno dovolj, da pričara pravljični svet :D V Logu pod Mangartom spet vse okej in čez Predel vstopim v Italijo. Tu pa mimo Rabeljskega jezera ter Tarvisia do Avstrijske meje, ki sedaj itak sameva. Ja no, tukaj sem srečal en kup italijanskih kolesarjev, ki ne bi bili Italijani, če ne bi zavzeli oba pasa, čeprav so bili vsi namenjeni proti Arnoldsteinu. V stilu Stenmarka jih obvozim in odhitim proti prvi planirani postojanki in sicer Windische Hohe (1110m). Ko prerinem do vrha, vidim, da ne čutim še posledic zmartranosti, zato jo odrinem naprej proti drugi planirani postojanki Farchtnersee. Uf, kaka milina je tukaj, nikjer žive duše, le vetrič pihlja, zato se ob jezeru odpočijem in naredim par fotk. Po 10 minutah zajašem Suziko in grem naprej proti tretji planirani postojanki in sicer Weissensee. Tukaj je zadeva čista drugačna. Se vidi, da je vse skupaj bolj turistično naravnano. En kup folka in med njimi itak Italijani, ki se derejo en na druzga in mi napolnijo jajca v eni minuti. Na hitro naredim par fotk in zapustim prizorošče, ker se mi jih ne da poslušat. Odpravim se proti četrti postojanki in sicer Goldeck (koča pod njim), kjer imam namen naredit malo daljšo pauzo in nahranit sedaj tudi sebe. Do koče, kjer je tudi žičnica, ki te popelje do njega, je speljana 14 km dolga cesta imenovana Goldeck panoramastrasse. Na zemljevidu je ta cesta označena z rdečimi pikicami in že doma sem si misli, da Avstrija ne bi bila Avstrija, če ne bi bilo potrebno tega odseka plačat. V Zianu zavijem levo v hrib na to cesto. Vozim nekaj časa in sem že ves presenečen, da nikjer ni kase. V tistem, ko si rečem:" No, bom vsaj kakšen euro prišparal", zagledam leseno kučico :devil: V njej 60 let star možiček, ki od mene zahteva 6 EUR. Za približno isti denar sem za Villacher alpenstrasse dobil vsaj en lep nasmešek ene zelo fajn dekline, zdaj pa še tega ne :D No, počasi se vspenjam proti koči, ta se nahaja na višini 1880 m, pri tem pa lepo sončno vreme prehaja v meglo. In res, vrh je zajet z meglo. Temparatura pa krepko manj kot v dolini. Osebno nimam nič proti in mi celo ugaja. No, malo me tudi segreje ena fajn bjondina iz Maribora, ki se je ravno odpravljala s Peugeotom 307 kabrio nazaj v dolino .) Ker je ura dvanajst, si vzamem mal daljši odmor za kosilce in fotkanje. No po dvastih minutah odhitim spet v dolino in preko Villach-a, Korenjskega sedla proti peti postojanki in sicer Vršič. Bal sem se, da bo cesta proti Vršiču zabasana, vendar temu ni tako. Lepo tekoče pridem na vrh in si vzamem kakšno minutko, da se pretegnem in naredim spet fotko ali dve preden se preko Trente, Bovca in ponovno Soške vrnem nazaj domo. Tukaj bi le opozoril, da je cesta Vršič - Trenta en živ obup, polna peska, zato pazite, ko boste vozili po tem odcepu. Vtisi na koncu ture čudoviti, prevozil nekaj novih poti in tudi videl nekaj novih krajev, prevozil pa sem reci in piši 400km :D No še par slikc iz poti .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 24, 2006. Popravil Robert
Port Folio Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 (popravljeno) Lj-Rakitna-Borovnica-Vrhnika-Planina (kačje ride)-Postojna-OBRAT-Planina-Vrhnika-Lj-Trojane(pomalcat KROF)-OBRAT-Lj(dam spolirat avto) nimam pojma koliko km to šteje :? :OK: Vtis:zakon, ocena: -7 Popravljeno Junij 24, 2006. Popravil nofrus
vulcan Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Litija-Radohova vas-Zuzemberk-Dvor-Semic-Podzemelj. In seveda v Kolpo se ornk ohladit :OK: , pa malo Firestartesrsom na zbor pogledat :OK: :OK: , pol se pa ene zidance in nato nazaj domov. Vrocih 200 km, ampak zelo prijetnih. .)
sjeng Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Bled -IG-Žužemberg-Kostanjevica....... pa nazaj, kr okol 300 jih je blo, prov luštn je blo
wind Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Vceraj: Pt - Trojane - Domzale - Kr - Bled - Bohinj (srecanje Triumphov, krozne voznje, voznja na Pokljuko,...) in zvecer nazaj.. kar za 450 km se je nabralo.. :OK:
bmwslo Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 (popravljeno) Ura je 3.56 . Potiho vstanem, da je ne zbudim. Skuham kavo in jo še v temi spijem na hladni terasi. Potem skok v cote, motor z garaže pa gremo. Ura kaže 4.30. Večina vas še spi, nekateri še bedite. Jaz pa z užitkom poženem proti zahodu. DAn se počasi prebuja, ko pred Dmožalami zdrsnem na avtocesto. Ne da se mi vlačiti po Ljubljani. V Brezovici dol in naprej po stari magistralki. Cesta je prazna . Ven iz Vrhnike mi v glavi odzvanja Levi pas. Jaz bom bolj previden kot Francelj. Cesta vijuga kot sivi šal bi rekel Đole. Počasi se bližam postojni. Le redko mi pripelje nasproti kakšen avto. Ura še ni 6, ko zavijem konec Postojne do Petra. Danes se odpravljajo na morje. Da vidim če so že vstali. Pred hišo, ki je na samem narahlo privijem gas. V naslednjem trenutku se na oknu pojavi Petrova glava. Ej prjatu in že pade kavica in šilček razgovora. Za več ni časa. Oni morajo na morje, jaz pa čimprej domov. Poslovim se in odrinem dalje. Današnji cilj mi je bil Portorož. Pa kaj naj delam tam, ob 7.00 zjutraj se vprašam ? V Razdrtem zato zavijem proti Gorici in nato čez rebrnice, kjer se promet že gosti naprej do Vipave. Tu zavijem levo proti Col-u. Lepa zavita cesta (ala Marija), me pripelje na glavno cesto Ajdovščina Godovič. Nadaljujem čez Godovič Logatec, Kamnik in po Tuhinjski dolini proti domu. Ura je 9.30 ko zapeljem v Žalec. Večina vas še spi. :yea1: Popravljeno Junij 25, 2006. Popravil bmwslo
jose Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 danes moja klasična tura Ljutomer-Ormož-Sr. ob Dravi-čez HR domov, ceste skor prazne, tako, da se je dalo lepo peljat :)
vuk76 Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Vikend turca na morje malo obiskat starše: Maribor - Sl. Bistrica - Celje - Žalec - Vransko - Trojane - LJ obvoznica - Vrhnika - Logatec - Postojna - Pivka - čez Knežak do Ilirske Bistrice - MP Jelšane/Rupa - Opatija - Brestova-trajekt do Porezin na otoku Cres - vožnja čez skoraj celi otok do končne destinacije Mali Lošinj. Spet so porihtali določene dele ceste,tako, da je ozkih delov čedalje manj,v soboto zjutraj gužva na trajektu,ampak zakaj le imamo motor,švrc mimo & prvi na trajekt, vreme je bilo super, lenarjenje na plaži tudi, morje še kar hladno ampak zelo prijetno za osvežitev.Nazaj po isti poti le namesto čez Trojane sva šla čez Tuhinjsko dolino. Stranske torbe so se obnesle odlično, Gody hvala za 'rentanje'. Vsega skupaj je bila cca. 770 km. lp vuk
Sanda7 Objavljeno Junij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 danes rakek-izola-rakek-cerknica-rakek vročih 172km :OK:
Brdaus Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 kranj-bled-bohinj-bled-2xvvodo-domou :grim
Medoo Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Včeraj: Zagorje - Trojane - Logarska dolina - Trojane - Zagorje Dovolj za to vročino! :yea2:
Virko Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Včeraj: Trebnje-Grosuplje-Kranj-Bled mal se osvežit ve jezeru in nazaj :OK:
GhostRR Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Včeraj: Kranj-Žiri-Logatec-Postojna-Kozina-Koper-(pizza)-Kozina-Postojna-Ride(polno zijal)-Lj-Kr Samo en incident na cesti - nadpovprečno dobro :OK:
Schultz Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 V soboto naredu 330 km. Relacija:Dutovje-Postojna-Kalce-Vrhnika-Horjul-Škofja loka-Kranj-Bled-Bohinjsko jezero-čez Soriško planino-Podbrdo-Most na Soči-Tolmin-NG-in povratek. Super turca.
50cent Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Danes MB-Rogla in nazaj :) sem šel zvezde gledat :blush:
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 danes oz včeraj rakek-ride (nikjer žive duše)vrhnika(malica)rakitna(pijača)in domov na rakek 133lepih km
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 danes me je spet neslo na morja ob 12h sem štartala,bila pa full vesela novega asvalta pred senožečami cca300m in za senožečami cca300m,tega še bolj sploh za nazaj iz morja ker je tam pošteno premetavalo,full je blo vroče tako da se mi niti ni ljubilo čez črni kal ampak sem jo ucvrla na socerbu kr na AC v tunelu prvič doživela da so utripale tiste diodaste lučke ki označujejo rob cestišča,omejitev je bila zmanjšana na 60 na semaforju pa je utripala rumena luč,morm priznat da me je že mal zaskrbelo da ni not kaka pizdarija in da ne bi obtičala notri,na srečo ni bilo nič verjetno so testirali zadeve,v kopru na cimos semaforju je kazalo 31stopin tko da mraza ni blo .) morje prijetno toplo mogoče celo mal preveč okrog 19h pa sem štartala lepo zagorjena nazaj domov :P nabralo se je 160km
Priporočene objave