bigi Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Tile dve zadnji objavi pa ne štekam nikakor. Zidanca - Domov. Nekaj km je pa blo. Pa še s štilarco kakšna 2km pod full gasom. :yea1:
Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 danes popoldnaska furca rakek,zborno mesto ride,idrija,most na soči,podbrdo,petrovo brdo,železniki,škofja loka,ljubljana(3M)in nazaj na rakek nabralo se 220km od tega jih je blo 170vročih 50 pa prijetno hladnih vendar popestrenih z srnami in zajci enga smo celo mal pohabli upam da preživi
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) ........zajci enga smo celo mal pohabli upam da preživi Pa kaj so zajci krivi.... :cry: :closedeyes: :doze: Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil BlueSpeed
HHV Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Pa kaj so zajci krivi.... :cry: :closedeyes: :doze: Krivi, krivi, so CPP špricali, banda zajčja!
Dadi Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 V sredo sem iz Ljubljane štartal do Borovnice - Vrhnika - Logatec - Idrija - Tolmin - Bovec - Izvir Soče, tam sem malo počival, pojedel kosilo in gledal proti Vršiču, hm oblaki, sem šel nazaj v Bovec tankat in zopet nazaj do Vršiča, kratek postanek - Kranjska gora - Beljak, Louis - Kranjska gora - po AC do Kranja - mimo Brnika do Ljubljane. No bilo je lušno, pa predvsem sem užival, ker sem vozil svoj tempo in mi ni bilo treba nobenega čakat :grim, ovinki so še vedno kot so bili - levi in desni - vse skupaj nekje 420 km. Ja vreme mi je res služilo ! Lp
xr800 Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 Do Areha in nazaj. Dost peska. Pazite..... :eek:
JMatic Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 lepa truca Kranj - Trzic - Bled in nazaj lepo cez hribe.....fajn :> stil voznje...ZZLT pa se mi je kr dopadl
gic Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Včeraj okol desetih dopoldne sem se odpravil z LT stilom v smeri Prebold - Vransko - Kamnik - Medvode - Škofja Loka - Žiri - Spodnja Idrija - Most na Soči - Bovec, kjer sem si vzel čas za kosilo - Vršič - Jesenice - pol pa sem jo zarad tega, ker se mi je že mal mudil ubral kr po gorenjski avtocesti do izvoza Kranj vzhod, naprej Šenčur - Mengeš - Domžale - po stari cesti čez Trojane nazaj v Savinjsko dolino, Prebold in v garažo, kamor sem parkiral ob pol petih popoldne s 390 kilometri. :OK: Vsepovsod je bilo vroče kot v pi... :blush: , razen na Vršiču. :photo: Zgleda, da ste že letos vsi prefural Vršič, sej nisem od cca. 50 motoristov srečal skor nobenga s slovensko registracijo. No, recimo ene tri al pa štiri :whistle: , več pa res ne.
Terminator Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Zgleda, da ste že letos vsi prefural Vršič, sej nisem od cca. 50 motoristov srečal skor nobenga s slovensko registracijo. No, recimo ene tri al pa štiri :whistle: , več pa res ne. To je zato, ker zdaj šopamo čez predel v italijo kava na jezerčku pa čez podkoren nazaj. ;)
pupa Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Uf.... včeraj končno padla ena daljša fura - 470 km. Potek: iz MB do Celja, Zidani most, Krško, Novo mesto, Potem pa po cesti Dvor-Kočevje. Iz Kočevja v LJ na kosilo k mojim staršem pa obisk motosvetovke :OK: . Domov je bilo namenjeno čez Jezersko, pa po AUT strani nazaj preko Golice, ampak slabo vreme ni dopuščalo, zato sva šla čez Črnivec, pa do Šoštanja, Velenja, Dravograd in v MB........ V LJ naju je malo pralo, sicer pa naju dež ni dobil.
jezst Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 (popravljeno) Ob 9h zjutraj štartal iz Ljubljane proti Kočevju, kjer je začelo rositi. Po malem je kapljalo čez Črnomelj do Metlike, kjer mi je počil film in sem na pumpi navlekel gor dežjaka. Seveda je deževalo še točno 7 minut :angry2: in potem sem se pač v dežjaku vozil po suhem <_< . Od Metlike priti Novemu mestu je bilo relativno malo prometa (v bistvu je bila cel dan relativno prazna cesta). V Novem mestu sem zavil v Šentjernej na kosilo k tašči (dela fenomenalne dunajske zrezke). Iz Šentjerneja sem odpeljal s polnim želodcem :OK: proti Mokronogu (spet nekaj kapelj) in Mirni kjer sem se malenkost zgubil, ker nisem našel ceste proti Litiji. Domorodci so bili zelo prijazni in me napotili na pravo cesto. Med Šmartnim in Litijo 2X na cesti pesek :eek: :angry2: in to na takih koncih,kjer tega nebi pričakoval. Bilo je vse OK :P Od Litije pa LT proti Ljubljani. Prav pasalo je. Motoristov pa zelo malo (mislim, da sem vsega skupaj naštel 6 motorjev na celi poti). Temperatura za vožnjo je bila pa carska. Popravljeno Julij 2, 2006. Popravil jezst
simonsi Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Idealno vreme za vozakanje, pasal vsak kilometer :)
Robert Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 (popravljeno) He, he, tudi jaz sem se danes potepal :D Najprej sem pogledal vremensko napoved, potem še par Live kamer po Avstriji in sklenil, da se bom za dokončno furo odločil, ko pridem do Avstrijske meje in vidim, kako se bo vreme obnašalo. Seveda najprej po Sočki dolini preko Bovca in Predela v Italijo, kjer ob Rabeljskem jezeru sledi prvi počitek B) Malo pretegnem roke in noge ter se odločim, da obiščem Mangartski jezeri, ker vsaj leto dni nisem bil tam. Bolj kot se približujem Avstrijski meji slabše je vreme in ko prispem do Mangartskih jezer je nebo že popolnoma prekrito s sumljivimi oblaki :unsure: Na hitro izkoristim par minutk za fotkanje. V tistem se pripeljejo štiri "prou fajn" pupke s KR tablico, jaz mona, pa zaradi bojazni dežja jih le pozdravim in odhitim proti Arnoldsteinu :slap: :D Pred Arnoldsteinom se odločim, da jo mahnem raje proti Nassfeldu, ker je proti severo-vzhodu kar fajn oblačno, medtem, ko proti Nassfeldu izgleda zelo obetavno :grim Pred Hermagorjem me dohitijo in prehitijo trije motoristi s LJ tablico in potem za njimi vozim do odcepa za Nassfeld. Nassfeld je spet obdan s soncem, tako da je kljub rahlo nižjim stopinjam in vetru zelo prijetno. Privoščim si drugi počitek, ki ga izkoristim tudi za notranjo osvežitev in slikanje. Kmalu me prime potreba :blush: , zato jo predčasno odrinem proti dolini, če sem pošten le par sto metrov naprej, ker se spomnim, da je tam en mostičk .) Ravno razjaham motorin, ko mimo pripelje motorist s KR tablico in si mislim:" Glej, glej, danes sem srečal več slovenskih motoristov kot sem to v šest letni motoristični karieri :P Čez nekaj minut sem že v Pontebbi, kjer se odločim, da zavijem za Chiusaforte in potem za Sella Nevea, ker jih letos še nisem osvojil. Pričakajo me v megli, ne sam prelaz, ampak vrhovi. Kot ponavadi je tu zelo malo ljudi, poleti je to pač "mesto" duhov .) Tu se spet malo pretegnem in jo nazaj čez Predel udarim proti domu. Po poti se za minutko še ustavim v Kanalu, kjer poteka svetovno prvenstvo v skokih v vodo. Kot sem slišal je spet zmagal Kolumbijec, ki že šest let enostavno nima konkurence. Za mene so tipi dobesedno strgani. Vrtelo se mi je samo od gledanja višine iz katere skačejo, kaj šele, da bi stal na vrhu, da bi skočil, ma ni denarja :grrr Vtisi so odlični, ceste so bile dokaj prazne, pripetljajev nobenih, temperatura od Kobarida naprej ravno pravšnja, da ni bilo pretiranega potenja, vreme je na sumljivih predelih zdržalo, prevozil pa sem 363km .) Še par slikc iz poti :) Pozdrav od Roberta Popravljeno Julij 2, 2006. Popravil Robert
Toncek Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 No, tusi jaz sem se potepal po Avstriji, sicer dva dni. Včeraj po Soški dolini do Loga pod Mangartom. Kava v gostišču pri Milanu. Motoristični promet v smeri iz Predila in obratno neverjeten. Videl srebrno FJR 1300 Kr registracije ob cca. 11.00. Kdo iz Motosveta??. Po kavi vožnja v Beljak. Malo v trgovine (HG). Nadaljeval ob Vrbskem jezeru do Celovca. Postanek. Mimo Gosposvetskega polja do St. Vida in potem vožnja do BKK. Prenočevanje pri dolgoletni znanki, ki oddaja sobe. B&B 56 €/sobo. Po obilnem zajtrku vožnja mimo Millstatskega jezera in Gmunda preko prelaza Kathscberg. Vožnja po dolini reke Mure na štajersko in mimo Osojskega jezera nazaj v Italijo. Nakar zavijem v Rezijo in po oski cesti iz rezijske doline na MMP Učja. (cesta katastrofalna). Povratek domov po Soški dolini spet na Vipavsko. Koliko kilometrov ne vem, nekaj nad 400. Prijetno utrujen, vreme po Avstriji je držalo. Se pa pozna temperaturna razlika proti našim krajem. Srečno Tonček
Sanda7 Objavljeno Julij 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 v petek na nanos im mal makedam off roada v soboto v poreč in v nedeljo iz poreča danes pranje in glancanje
TinaRR Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Vrhnika - Kr. gora - Vršič - Villach (Louis)-in nazaj na Vrhniko, lepa turca :) Še ena slikca iz Vršiča
duhec Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Jst pa schultz iz gorice proti mostu na soci, idrija, godovic, ajdovscina in pol vsak po svoje. Jap, lep dan je bil :P
AleksG Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Danes je pred mano vozila avto šola in mulc mi je hotu za vsako ceno s kretnjami dopovedat da mam vžgane dolge luči, pač ne zastopi da je to zaradi moje varnosti, sej edino tako te opazijo, da jim slepiš v fris.
gody01 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Danes je pred mano vozila avto šola in mulc mi je hotu za vsako ceno s kretnjami dopovedat da mam vžgane dolge luči, pač ne zastopi da je to zaradi moje varnosti, sej edino tako te opazijo, da jim slepiš v fris. Bi rekel, da ti ne zastopis, kaj pomeni strpnost in uvidevnost na cesti :BUA: PS: Ja vem da je off topic, ampak vseeno.
bremsenlos Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Danes je pred mano vozila avto šola in mulc mi je hotu za vsako ceno s kretnjami dopovedat da mam vžgane dolge luči, pač ne zastopi da je to zaradi moje varnosti, sej edino tako te opazijo, da jim slepiš v fris. Tud sam mam Stroma, pa vem da so že njegove kratke luči zelo opazne. Dolgih pa res ni treba za podnevi. Zdi se mi da z dolgimi bolj kot ne vozijo cestaki. Problem ki ga vidim z razsvetljavo pri cestakih je, da imajo navadno smo 1 žaromet za kratko, pa še tisti je navadno zelo majhen. Sicer pa tudi mene kot motorista motijo dolge luči nasproti vozečih motorjev, vendar jih toleriram kot dodatno varnost. Sorry. Malo off topic, sam me tele dolge luči kar mal pogrejejo.
Roky Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 lepa truca Kranj - Trzic - Bled in nazaj lepo cez hribe.....fajn :> stil voznje...ZZLT pa se mi je kr dopadl A to si šel tam Pod Goro al kva je že? Sm slišov da je tm full nor asfalt pa cesta sam nepoznam poti :huh: Pa sorry za off-topic :blush:
obad Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 A to si šel tam Pod Goro al kva je že? Sm slišov da je tm full nor asfalt pa cesta sam nepoznam poti :huh: Pa sorry za off-topic :blush: Ja če jo pa ne poznaš se pa lahk kdaj zmenmo pa gremo tm eno furo ;) Cesta je zakon, drgač pa če greš v iz Lesc proti Begunjam, pol pa kr naravnost nimaš kej falit.
Lobo Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 S Pipsom naredila turo od doma do MB, po stari cesti do Celja, pizza v Olivi :worship: , Dramlje, Šentjur, Grobelno, Podplat, Poljčane, Sl. Bistrica, Rače, MB (postanek pri ML) in domu. 180 km. Policije kot ob cesti kot listja in trave, na srečo brez problemov. Fajn tura :OK: .
Python Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Danes ob 6ih zjutri štart proti solkanu, do Mosta na Soči me je svinjsko zeblo potem se je izboljšalo in malo pred novo Gorico sem lahko zavohal borovce in morje :) .Mimogrede pozdravil brata, ki tam trenira za svetovno prvenstvo v kajku in kanuju, ter jo pičil proti ajdovščini ter nato čez col , godovič, idrijo v žiri in od tam nazaj proti Lj.Ni blo slabo, sploh ni blo slabo :OK: Aja skupaj je zneslo 250 km
toma Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 [attachmentid=74760][attachmentid=74758]V nedeljo 2.7.sva s kolegom naredila 460 prekrasnih km štartala v medvodah-kr.gora-trbiž-tolmezzo-ampezzo -pso.pura(1425)sella razzo(1760)-val pesarina in čez plockenpas v avstijo-hermagor-korensko sedlo -medvode.čudovita fura ,dobra cesta vreme pa kot naročeno bo treba še kdaj ponovit. še nekaj slikc [attachmentid=74764][attachmentid=74765]pso pura,sella razzo [attachmentid=74766]polckenpas
Priporočene objave