HHV Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 -pso.pura(1425)sella razzo(1760)-val pesarina in ... Kakšna je bila sedaj cesta tam čez oni prelaz pred Val Pessarina? 14 dni nazaj katastrofa od asfalta in polno šodra. So pa zato enkratni kraji! Je bilo kaj konj na pašnikih? Se radi posladkajo, če jim kaj daš! Kakšne suhe kruhke ipd.
toma Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kakšna je bila sedaj cesta tam čez oni prelaz pred Val Pessarina? 14 dni nazaj katastrofa od asfalta in polno šodra. So pa zato enkratni kraji! Je bilo kaj konj na pašnikih? Se radi posladkajo, če jim kaj daš! Kakšne suhe kruhke ipd. glede na razmere naših cest je dobra tudi šodra zanemerljivo malo edino od jezera sauris do sella razzo približno 100 m gradbišča-(makadam).konj nism hranil sem jih pa opazil na sella ciampigotto kjer sem obrnil nazaj proti forcella lavardet in naprej v val pessarino.
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 včeraj rakek-cerknica.-codražica-turjak-škoflica-ljubljana(3M)vrhnika-rakek,nč posebnga razn prijetne temperature
jose Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 danes samo do Lendave in nazaj, polno kaminov na cesti :doze:
Robert Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) glede na razmere naših cest je dobra tudi šodra zanemerljivo malo edino od jezera sauris do sella razzo približno 100 m gradbišča-(makadam).konj nism hranil sem jih pa opazil na sella ciampigotto kjer sem obrnil nazaj proti forcella lavardet in naprej v val pessarino. Lepa furca tale ja. Jo tudi sam vsaj dvakrat na sezono prevozim. Ful lepi kraji na dosegu roke (enodnevnafurcapress) :grim Letos še nisem, verjetno ta vikend, če bo vreme .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil Robert
Miha Z. Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 včeraj Nova Gorica,Most na Soči,Idrija,Kalce,Col,Ajdovščina,Nova Gorica nič posebnega slabih 190km...
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 rakek-izola(kopanje)viki burger-ride rakek-167km :OK:
FlamE#7 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Smrjene- ljubljana - rakitna (ene 4x gor pa dol tam) - postojna - ride (ene 6x gor pa dol tam)- logatec- vrhnika- ljubljana- Smrjene. za km pa nevem mensezdi da nad 200. :OK:
Roky Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ja če jo pa ne poznaš se pa lahk kdaj zmenmo pa gremo tm eno furo ;) Cesta je zakon, drgač pa če greš v iz Lesc proti Begunjam, pol pa kr naravnost nimaš kej falit.
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 danes pozno popoldne rakek-ride-postojna-senožeči-vrabče-štanjel-branik(moto zbor)vipava-col-črni vrh-godovič-kalce-planina-rakek-140odličnik kilometrov :OK:
Sanda7 Objavljeno Julij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 danes popoldne pa sem si privoščila furco u fotelju na gw,in siocer rakek-kočevje(z namenom v podzemlje)vendar nas je dež obrnil za to čez turjak-ljubljano-litijo-bognšperk-žužemberg-dvor-kočevje-sodražica-bloke-sveta trojica-cajnarje-rakek prijetno rahlo vlažnih 273km
toma Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 [attachmentid=75041]danes prevozili 460 prečudovitih km - kr.gora -villach-spittal-malta hochalmstraße-katschberg-nockalmstraße-turracher hohe-fedkirchen-villach-slo. pa čeprav tudi malo po mokrem je bila to enkratna fura prečudoviti kraji in ceste. še nekaj slik maltatal nockalmstraße turracher hohe
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Včeraj ob 9h (še kar znosna temperatura) štart od doma preko Černivca do Kamnika, kjer je sledila kavica, nato pa čez Škofjo Loko in naprej proti Cerknem (čuidil sem se, da ni bilo več motorjev, kajti srečali smo le eno FJR-jko, mogoče je bilo še prkmalu :hmm: ), V Cerknem zopet malo pavze za kofi, nato pa naprej proti Tolminu in Bovcu (kugla je že začela fajn žgat :wacko: ), tam malo Pred Bačo pri Modreju, kjer je tisti impozanten železniški most smo imeli skoraj bližnje srečanje z enim frajerčkom z tipotom :fredy: :angry2: (no vseeno se je izšlo brez posledic .) ) Videti se v tistih koncihfurajo, ko budale, so vidni sledovi zaviranja na vsakem ovinku :xx: ) na poti proti Vršiču smo se ustavili še malo ob Soči, sfrezali en konec malice :D , pa malo namočili glave v vodo, ker je začelo malce škropit z neba, smo jo rajši v doglednem času zbrisali proti vrhu Vršiča, kjer sem ob sestopanju z motorja najprej stopil v drek :doze: , da je blo spet smeha :lol1: , pa pride gor en mulo, ki bi rad 300 sitnih za parking na motor :eek: (smo mu rekli, da mu za tistih 5 min, ko bomo gor itak ne mislimo dajat parkirnine, ker je parking makedamski :krneki: ) Bil je pa Vršič včeraj kar dobro oblegan z strani motistov, kar se pa za takšno vreme tudi spodobi B) Z Vršiča nato v dolino in proti Jesenicam, Žirovnici, Naklem, Kranju, še v Šenčur pogledat, kako se cimpra hiša :hmm: Iz Šenčurja pa zopet čez Kamnik in Černivec v domačo dolino nabralo se je dobrih 300km z nekaj kapljami dežja B)
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 danes pa ene 40km po okolici s furo čez ride zdej pa čakamo da se cesta posuši pa naprej
Medoo Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Včeraj: Zasavje - Ljubljana- Postojna - Reka - Grobnik - Delnice - Kočevje - Žuženberk - Bogenšperk - Zasavje! :OK: Super - brez dežja :010 !!!
platoom Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Včeraj: Iz Lj., po stari cesti do Bleda in potem proti Bohinju. V Boh. Bistrici se je ulilo ko kafra :blink: , mal pod strehco sedel, potem pa naprej do slapa Savica, te pa nazaj domov - Lj.! :)
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 danes po okolici dvakrat na ride enkrat na staro pošto enkrat na vrhniko,skupno 142km dvakrat bi me skor skinlo na ovinku k je prišel avto na moj vozni pas,pa ne na ridah pa še neka žvav čebela al osa me je usekala u vrat mamicu ji drugač pa bomba :OK:
Saint Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Nekje okrog 50 km v okolici Litije, kolkor toliko lepa vožnja samo na soncu prevorče za mojo črno opremo :( . Sam to pa ni res kaj se mi je naredilo, sredi ceste in sredi poletja v okolici Šmartna pesek, ki je tam ostal izgleda še od zime al od kdaj, :eek: , tolk da nisem končal v grapi, cestarje bi bilo treba za ušesa. :BUA: lp Rudi
bmwslo Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 V soboto Žalec-Postojna ogled starodobnikov, Portorož dostava kamp opreme otrokom, kavica in zajtrk in nato počasi (ni blo lih čist počasi), nazaj. Pred trojanami srečal Slavca, Pipsa, Nikota, Grgata in urno obrnil za njimi. Odpeljli smo se do Ihana, kjer sem spoznal Hanzija, potem pa še na trojane, kjer smo se dobili še z Dušanom. Lepo je blo malo počvekat s klapz iz letošnje Grčije, no potem pa končno domov. Nabralo se je cca 430 km. [attachmentid=75241] [attachmentid=75242] [attachmentid=75243] [attachmentid=75244] [attachmentid=75245] [attachmentid=75246] [attachmentid=75247]
Lobo Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Najprej na krvodajalsko in domu po motor. Pol pa MB, Sl. Bistrica, Poljčane, Podčetrtek, Brežice, Kostanjevica na Krki (pijača), Metlika (bencin), Vinica, Kočevje, Ribnica, Pijava Gorica (pijača), Ljubljana, Trojane, Žalec, Velenje, SL. Gradec (bencin), Radlje (pijača), MB, domu. 554 km v devetih urah in nekaj minut, brez AC.
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Sam to pa ni res kaj se mi je naredilo, sredi ceste in sredi poletja v okolici Šmartna pesek, ki je tam ostal izgleda še od zime al od kdaj, :eek: , tolk da nisem končal v grapi, cestarje bi bilo treba za ušesa. :BUA: se mi zdi, da je tega peska zadnje čase nenormalno po cestah.. :nono:
AleksG Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 proti Il. Bistrici - PREMska cesta - Podgrad - čez Harije do Il Bistrice in čez Knežak nazaj domov, cca 80km, vreme oblačno in zelo soparno, uglavnem je bla kratka in čudovita turca :OK:
Priporočene objave