Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih fur 2006

Priporočene objave

Objavljeno

današnji vtis dolg 430km,ni časa pisat,padle ride,marička,golica,jezersko,3M :OK:

Objavljeno

današnji vtis dolg 430km,ni časa pisat,padle ride,marička,golica,jezersko,3M :OK:

Že danes 430km :? :? :?

Objavljeno

In to v roku 1 minute (12:01) hitra je ni kaj. :OK:

Objavljeno

Včeraj furca od zore do mraka. Raznolikih 825 km. Smo šli malo čez Cortino in Pordoi. V bistvu pa na Fedaio v senco pod Marmolado na kavo in na Predel na štrudl. Dober je bil Mešan jabolčni z višnjami! Njami!

:yea1:

Objavljeno

S kolegom sma splinila preko Postojne, Cerknice do Babnega polja. Potem pa po svetovnih ovinkih do Delnic. Pav v Kočevje na "hitri" srk. Obvezen pogled na medveda pri Tušeku. Potem pa do Ribnice in Sodražice nazaj do Postojne in domov. Šarmantnih 300 km.

Objavljeno

učeri na pivo in cvetje.štart ob 18.00 iz N.G. ,Postojna,Laibach,Trojane,Celje,LAŠKO skratka po ta stari cesti domov po AC-ju,ob 4.00 doma.prometna nesreča na spodnjem delu rebernic;sopotnica huje ranjena(se bo zmazala) ampak glede na število otrok v obeh udeleženih avomobilih bi lohk bla katastrofa.

hvala 3 motoristom :worship: in enemu KAMJONISTU :worship: za opozorilo (na ridah bli policaji)spet :glare: :angry2:

Objavljeno

[attachmentid=75594] [attachmentid=75595][attachmentid=75596][attachmentid=75597]

post-10693-1152899920.jpg

post-10693-1152899929.jpg

post-10693-1152899938.jpg

post-10693-1152899949.jpg

Objavljeno

In to v roku 1 minute (12:01) hitra je ni kaj. :OK:

brzina je moja vrlina .)

včeraj v umag in danes domov :OK:

Objavljeno (popravljeno)

He,he,he,he.....

Dežela Cvetja v jeseni- Tržič, Jezersko, Golica, Jezersko, Kranj-Freisingi, .........potem pa delat.

Če odštejem zadnje, je bilo vse :worship: :worship: :worship: . Družba :hooray: , avstrijske ceste :hooray: in

od Jezerskega dol :surrender:

Aja NINA :yea1: , sem vesel, da sem te končno spoznal.

LP Cvetoo.

Popravljeno . Popravil cvetoo
Objavljeno

Včeraj furca od zore do mraka. Raznolikih 825 km. Smo šli malo čez Cortino in Pordoi. V bistvu pa na Fedaio v senco pod Marmolado na kavo in na Predel na štrudl. Dober je bil Mešan jabolčni z višnjami! Njami!

:yea1:

Spoštovanja vredno .) Sorry ker sem of topik, kdaj si odrinil in kdaj prišel domov? Jaz bi z ustavljanjem, slikanjem, itd rabil kakšnih 15h.-) Take imam izkušnje čas=km-ji*2 :grim, velja ko se odpravljam na daljše ture :) Pač potovalna hitrost, ki se giblje nekje v poprečju med 50 in 70 km, če se ne vozi po avtocesti seveda .) Itak se jim izogibam kot mačka psu :)

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

danes kranj-rakek,mraz je blo

pa še urtinki iz srede

post-265-1153040868_thumb.jpg

Objavljeno

Včeraj 15.07.2007

Radovljica - Kranj - Lj -Ribnica - Kočevje - Delnice - Rijeka ( Grobnik - ogled dirke )

- Matulji - Rupa - Ilirska bistrica - Pivka - Postojna - Vrhnika - Lj - Kranj - Radovljica

Prelepih 400 km :OK: :OK:

Objavljeno

danes kranj-rakek,mraz je blo

pa še urtinki iz srede

Ja kolk ste luštkan!!! :grim :D :OK: :P

Objavljeno

En kratek intermezzo zvečer Žiri - Logatec.

Krasno je bilo

Objavljeno

tudi danes se jih je obrnilo 400 jezersko-pliberk-golica-pa malo osvežitve v biker camp route 69-deutschlandberg-weinebene )(1666m(koralpe)st.gertraud-klippitztorl )(1642m-wieting-celovec-ljubelj.

vreme super ni bilo prevroče,cesta deutschlandberg-weinebene slična golici super iz klippitztorla na celovško stran pa ala jezersko ampak vsenosuper fura

Objavljeno

Ogromno mopedov na Velikem Kleku (Grossglockner) - tudi nekaj slovenskih sva videla. Vreme krasno, padlo pa je nekaj čez 800 km...

D.

Objavljeno

Že navsezgodaj zjutraj (ob 10:00) kavica z Špilpozerjem :grim v centru velenja. Štart malce kasneje v smeri proti logarski. Načeloma ne prevelike gužve razen kopice turistov ki so z zamudo rinili proti zgornjesavinjski dolini. Večinoma lepa cesta vodlila ob Savinji, na hitro sva ošvrknila Logarsko dolino in zagrizla v ovinke do pavličevega sedla. Nekje na sredi nabasala na skupinico Štamperlov, ki so naju ovekovečili (dokazno gradivo):

[attachmentid=75786]

Spust po ozki ampak lepi cesti s Pavličevega sedla in nato ovinki po avstrijski strani jezerskega :kva2: :kva2: :kva2: . Noro dobro. Greva še enkrat? Emmm, ja seveda :grim . Še ene 2 ali 3x pa bi znalo priti do kolena. Nekateri ovinki so fenomenalni. Ok za začetek je bilo 2x dovolj. Hitra osvežitev na Jezerskem in potem spet po tipično slovenskih cestah (samejame :xx: ) spust do Kranja in nazaj na Štajersko preko tuhinjske doline. V Velenju samo še skok na :beer2: in pa konkretno kosilo. Potem pa popoldansko izležavanje z nasmehom na obrazu :D .

post-3574-1153122879_thumb.jpg

Objavljeno

kaj naj rečem Kecko, ma ti si poet :OK:

Objavljeno

V soboto ob 7.00 štart od doma, MB, CE, LJ, Ig, LJ, KR, Vršič, izvir Soče, Mangart, Tolmin, Škofja Loka, motozbor v KR, LJ, CE, MB, 24.45 doma. 673 km :P .

Izredno lepo vreme, ne prevroče, moja najljubša družba, popolnost dneva sta pokvarili dve nesreči motoristov.

Vršič

Izvir Soče

Pogled z Mangarta

post-5440-1153127623_thumb.jpg

post-5440-1153127681_thumb.jpg

post-5440-1153127734_thumb.jpg

Objavljeno

V soboto ob 7.00 štart od doma, MB, CE, LJ, Ig, LJ, KR, Vršič, izvir Soče, Mangart, Tolmin, Škofja Loka, motozbor v KR, LJ, CE, MB, 24.45 doma. 673 km :P .

Izredno lepo vreme, ne prevroče, moja najljubša družba, popolnost dneva sta pokvarili dve nesreči motoristov.

Eno vprašanje. Kakšna je cesta na Mangart, in do kje si lahko pride?

Objavljeno

V soboto 15. 7. od LJ preko Jezerskega, Železna kapla, Pliberk, Holmec, SG, kosilo na letališču v lokalu, kjer je delni lastnik notorični Janko Zakeršnik :alien1: , Velenje, Trojane, LJ. Prav lepa furca, sploh po avstrijski Koroški.

Objavljeno

v soboto

start v ravnah na kor potem do villacha v louis čez ljubelj do kranja na motozbor in potem čez jezersko v železno kaplo kjer sem si ogledal muzej starih motorjev :eek: in potem domov na koroško

super tura :OK: prevoženih pa 300km

Objavljeno

V soboto 15.07. cca. 200 km iz Ptuja v Olimje, pa nazaj prek S. Bistrce in MB-ja. Prekrasno vreme, a ne? :grim Cesta (razen okolice Stoperc in del preko Vurberka) kul. Za Klopcami pri SB v ovinku bil skoraj povožen :( , štirje ali pet sportakov (prehitri za točno preštetje) :slap: .

V nedeljo 16.07 slabih 90 km, večerni kruz Ptuj-S. Bistrca-MB-Ptuj. Krasno, pol pa mi pred Klopcami bajker signalizira, da nekaj ne štima. Nesreča :cry: . Sicer so sportaka že naložili na kamion, kolegi so pobirali ostanke po travi. Po kretnjah sodeč, hvalabogu, ni bilo nič hujšega :yes: . Meni se je celo zdelo, da so bili to tisti od včeraj. Kar malce srhljivo...

Rezime: prekrasna dneva, krasni vožnji, na žalost tudi dva manj lepa dogodka.

Se vidimo na asfaltu...

Objavljeno

Ogromno mopedov na Velikem Kleku - tudi nekaj slovenskih sva videla.

Smo ga okupirali motosvetovci :D

post-5182-1153134549.jpg

Objavljeno

Eno vprašanje. Kakšna je cesta na Mangart, in do kje si lahko pride?

Cesta je sicer ozka in na enem mestu razkopana, je pa kopna. Snega ni več. Bili smo čisto na vrhu, pa tudi nekaj avtomobilov je bilo zgoraj. Je pa treba plačat 700 sit takse po vozilu.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!