Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih fur 2006

Priporočene objave

Objavljeno

danes turca enaka kot post višje vendar v obratni smeri in bolj u izzy za nazaj,skor z enakim namenom vendar brez kofeta .) sam sn zajebala sm mislila jit iz lublane nazaj na brezovco pa gor na rakitno na vrhniko in nazaj,pa sm kr pozabila plan poti :slap: in se šele mal pred turjakom spomnla da neki ne valja

Objavljeno

Po dolgem času spet ena turca za možgane dat na off

Žiri - Idrija - Logatec - Žiri

Prelepo

lp

Objavljeno

prejle mi je na 88.4 muzka tolk v uhelj sedla,da se kr nism mogu nehat vozit...

vtis: lep :D

Objavljeno

Dopoldne sem se fiakal malo po primorski, naredil cca 100 km . Popoldne pa smo jo s sulico in še enih kolegom udarili do Postojne-Planina-Kalce-Godovič-Idrija-Žiri-Škofja Loka-Kranj-Vodice-Lj-Vrhnika-Planina-in povratek do Krasa. Naredili 270 km. Jst osebno 370 km :OK:

Objavljeno

jz pa kljub prehladu in švohizmu uspela nardit 300km :OK: in sicer rakek-postojna-kranj-žeje-tuhinska-marička-trbovle-litija-lublana.vrhnika rakek,sm preživela :OK:

Objavljeno

Danes se je nabralo 550 km. Ajd. - Idrija (postanek za kavo s starim prijateljem, ki pa običajno vozi veterane. Tokrat je bil z Uralom, letnik okoli 60.), Kranj - Ljubelj - Celovec - preko Nockberga v Gmund, postanek za pozni kosilo - Beljak - Udine (malce brskanja po trgovinah)( da se zadovolji tudi sopotnica :D ) in domov.

Vreme tudi v Avstriji lepo, veliko motoristov, mislim, da sem jih videl nekaj z reg. tablico KK. Izredno zadovoljen z novimi gumami Michelin P Power. :OK:

Srečno

Tonček

Objavljeno

Krajša popoldanska furica iz Lj do Litije na kofe k frendu in skozi dolino Besnice nazaj v Lj. Šlo je le do 110 km/h, ker še ulaufavam <_< ...

Objavljeno

Fuck-this. MotGP rules!

Aha plavi angel na GSXR1000K6 opažen...

Objavljeno

To kar je v zraku je bolš sam da ni taprave barve tisti nad nami je bil modre barve :kva2: ......... hehehe :smoke:

post-8702-1157272329.jpg

Objavljeno

Idrija - Cerknica - Ribnica - Kočevje - Delnice - Grobnik (Avstrijci in Nemci so se prevažali po progi) - Gerovo - Babno polje - Cerknica (obvezen sladoled v Baru) - Idrija. Zelo lepih 350 km, dosti motoristov na cesti in nobene neželene situacije za dvig pritiska :OK:

Objavljeno

To kar je v zraku je bolš sam da ni taprave barve tisti nad nami je bil modre barve :kva2: ......... hehehe :smoke:

Divjaki! :P

Objavljeno

whoooooo usssssss :eek: ne ti hehehehehe sej si ns vse prehitu :kva2: sam je blo pa coooool :smoke:

Objavljeno

:OK: Včeraj Pula , zbor Twin horn in nazaj :OK:

Objavljeno

danes :slap: rakek-rižana-rakek-no comment

Objavljeno

:OK: Danes je bil lep dan in splačalo se je peljat naokoli. Do Brezovice , potem Polhov gradec , Lučine , Gorenja vas , Žiri , Idrija , Kalce , Planina ,na ridah kratek postanek. Nazaj do Brezovice in na Rakitno in preko Iga in domov. Prijetno lepih 230 km. :yea1:

:worship:

post-5346-1157308679_thumb.jpg

post-5346-1157308742_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Look who's talking :devil:

Popravljeno . Popravil P182
Objavljeno (popravljeno)

-Sobota - nedelja: NM -> Split + -> NM

-1000km+

(Jadranska magistrala :OK: )

Kar nekaj "biciklistov" srečanih - vse imel cajt pozdravit, super vreme (ne prevroče - niti hladno, če ne štejem v soboto jutranjo meglo). Pot do Splita prijetno dinamičen. "Kolega Janez", ki je (do)dal par novih ciljnih točk za it pogledat. High speed ravnice dol od Zadra. Velik "hec" pri iskanju prenočitve (gazdarice in pa "vladar ulice" oz. "kako je apartma iskal naju" :lol1: ) Zakon nočno kopanje. Plaža nekaj v smislu "sekira v med", mal je zadevo popestrila zadnja guma (ne boste verjel, kaj vse lahko premaga zdrav razum in pa tehnika vožnje ?!) Pot nazaj: vsega je blo: brzine, tourist rajd, ovinkov, filmčkov in :photo: . Prijazna mladenka na štantu s sadjem :blush: ,.. :)

In seveda družba: :worship: !

Popravljeno . Popravil Piksna
Objavljeno (popravljeno)

Danes štart ob 11ih iz Ljubljane čez horjul na vrhniko, do kalc, podkraj, col pa nazaj čez črni vrh do godoviča, idrija, most na soči (kavica), tolmin (tuki vmes sreču eno imprezo wrx sti pa smo se mal lovil, kako gre to čez ovinke :worship: ), kobarid, trenta (sokec), vršič, kranjska gora (zrezek), pa potem počasi proti domu, Ljubljana ob 19ih. Splošni vtis: Slovenija je v takem vremenu prelepa. 320 km

post-838-1157316315_thumb.jpg

post-838-1157316391_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil door_man
Objavljeno

Lepa popoldanska turca: Ljubljana - Kamnik - Celje - Laško (postanek za kavo) - Rimske Toplice - Hrastnik - Litija - Bognšperk - Ivančna gorica - Ljubljana. Točno 200km. Prijetna vožnja, brez nevšečnosti.

Objavljeno

..v soboto s kolegom Radeče, Boštanj, trebnje, kočevje Cerknica, Piran, mal čončke pogledat, spit 1 drink pa domu,.. prijetnih cca. 500 km :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

tole sva bla s footprintom že prejšnjo soboto, pa ni bilo prej časa.. furca nič posebnega, po stari cesti na morje in nazaj preko Krasa, že neštetokrat zvožena, z množico variacij, ampak tokrat sem opazil tale napis in nastala je takale slikca :naughty:

post-163-1157375714_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)

Evo današnja fura: Rob-Žlebič-Bloke-Stari Trg-Gerovo-G.Jelenje-Grobnik-Rupa-Il.Bistrica-Knežak-Ride-Cerknica-Rob: 310 km. Še malo vtisov: cesta med Jelenjami in Grobnikom je 1A in se mi je bolj priljubila kot gerovske ride. Ovinki so hitri, pregledni, asvalt je grob, pa še pogled na morje imaš. Sam Grobnik pa me je tok razdražil, da sem sklenil da se vrnem, ampak na pisto :grim ne na ogled. Za nazaj na Ridah pa sem srečal Burnouta, Baho, OriginalOne-a, Dexa, Kermija in še enega z cbr :OK: Edina slabost je bla, da mi je ob enem postanku padla čelada direktno na vizir- bo pa za spomin.

.Malo fotografskih vtisov:

Gerovo:

G.Jelenje:

Za sline cedit:

Grobnik (aprilia 125):

post-291-1157567620_thumb.jpg

post-291-1157567677_thumb.jpg

post-291-1157567726_thumb.jpg

post-291-1157567798_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Thundercat
Objavljeno

Danes pa 262 km. Do Kočevja, Dvor, Novo mesto, Metlika, Črnomelj (postanek na pijači) in potem nazaj po isti poti. Samo sem zaj...l ker sem se odpravil šele ob 5ih pa je blo za nazaj že pretemno oz. noč :alien1:

Objavljeno

danes popoldne rakek-kranj-kranjska gora potem pa skupaj s Tanjuško na faker see mal pošnofat in nazaj v kransko goro na mal pice ter proti kraju še na en drink in nazaj proti ljubljani vrhniki na rakek skupno lepih,hitrih 327km :OK:

:OK:

post-265-1157567415_thumb.jpg

post-265-1157567470_thumb.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!