kalimero Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 ja res je neverjetno v tem času na morju,čudovito vreme toplo morje in veliko motorjev.
Dadi Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Včeraj pozno popoldne končal z delom in se odpravil na relaksacijsko furo - Borovnica - Vrhnika - Logatec - Rakek - Cerknica - Sodražica - Nova vas - mimo Nove štifte - Turjak - Pijava gorica, no na tem delu je en clio MS registracije na vsak način prehiteval tudi čez polno črto in v nepregledne ovinke - bedak na kubik ! - Ig, postanek za sok in domov, je prijalo ! :yea1:
jezst Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Včeraj štartal ob 9.00 iz Ljubljane preko Kranja do Jezerskega. Se vidi, da je jesen, ker sem moral na jakni zapreti prednje zračnike, da me ni zeblo. Čez Jezersko v Avstrijo, kjer sem kjub opozorilu prijatelja zgrešil odcep za Pliberk. Pri Galiciji dojel, da se proti zahodu ne pride na vzhod (razen, če bi se peljal kakih 40.000 kilometrov, za kar pa nisem imel dosti denarja za bencin). Zato sem se odločil in obrnil proti Pliberku. Lahko rečete karkoli, samo avstrijci imajo boljše ceste in slabše smerokaze :hmm: . Nazaj v Slovenijo sem prišel čez mejni prehod Holmec. (Če slučajno koga zanima, tam Kompas prodaja stavbo bivšega djutija :D ) Potem pa preko Raven in Kotelj (upam, da sem prav sklanjal) do Slovenj Gradca. Na letališču pomagal pri dogodku. V poznih popoldanskih urah sem se odpravil preko Velenja in Žalca do Trojan, kjer sem navbavil krofe. Potem pa lagano turistički do doma, kamor sem prišel ob 19.00 in s tem fasciniral ženo, ki sem ji zjutraj rekel, da bom do sedmih doma. Čudovit dan in lepih 276km.
ton Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Že v petek Postojna - Babno polje - do Krka (Omišalj). Sobota še do Punata in nazaj čez Reko, Jelšane v Postojno. Super vreme, le na Krku je pihalo. :D
marko55 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Včeraj pozno popoldne končal z delom in se odpravil na relaksacijsko furo - Borovnica - Vrhnika - Logatec - Rakek - Cerknica - Sodražica - Nova vas - mimo Nove štifte - Turjak - Pijava gorica, no na tem delu je en clio MS registracije na vsak način prehiteval tudi čez polno črto in v nepregledne ovinke - bedak na kubik ! - Ig, postanek za sok in domov, je prijalo ! :yea1: Jaz sem pa šel v obratni smeri. Mislim da sva se srečala nekje med Sodražico in Bloško polico. Kako se pa med seboj opozarjate na ta modre?
Jure Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Ravno prišel domov. Najprej sem skočil do rid, odpeljal 2x gor in dol, potem sem se odpravil proti domu, na pol poti pa sem se premislil in šel še do Rakitne :D Cesta super, prazna, čista, edino v enih dveh ovinkih je bilo malo odpadlega listja na cesti, ampak ni bilo hudega :)
Python Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Danes se odpravil v Trbovlje, tja grede po glavni cesti, nazaj pa čez trebeljevo. Super fajn, še sploh pot nazaj :OK: je pa po cesti kr dost listja tako da je potrebna previdnost. Za Marijo reko pa ni bilo časa :cry: pa drugič :fredy:
Sanda7 Objavljeno September 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2006 danes se na hitro zmislila za skok do ljubljane in nazaj nastalo 99,5km :D
MARE 65 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Pred eno uro Grosuplje - LJ - Grosuplje, sem se moral malo peljat za dušo. Še vedno toplo, namesto poledice spaštana jabolka v ovinkih proti Šmarju Sap, kr mal drsi.
bandy Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 rogaška,podčetrtek ,celje ,velenje,griže.preko košnice v podčetrtek - za kratek čas in užitek
semamiz Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 rogaška,podčetrtek ,celje ,velenje,griže.preko košnice v podčetrtek - za kratek čas in užitek :hmm: A si sneg sam narisal , ali si se zmotil v izbiri slik :? Druge ni !!! :slap: :OK: V nedeljo je padla lepa furca na Grosglockner v A. Vreme je bilo čudovito :worship:
Postavni Partizan Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 22.9,23.9 in24.9,je bilo prav lepo. Obiskali smo lipico in pogledali razliko med konji in kobilami. obiskali smo ilirsko bistrico,tam smo nekateri lizali.........................................sladoled..................,nekateri pa se odžejali. Nato pa nadeljevali pot protidomu.Naslednji dan smo nekateri delali vslužbi ,po delu pa nadeljevali pot proti štajerski.Na poti tja smo se ustavili v picikatu na dobri pojedini,mimo grede spoznal sem zelo mokro punco...........okoli...ust...katerih ,ugotavljajte sami.Bilo pa je lepo za videti!.Od tam ,ko smo bili siti in zaobljeni,smo nadeljevali pot proti Mariboru,mimo Rogaške. Na koncu lepega dneva sem ugotovil ,da je dan prekratek. Zato smo se zmenili, da bomo to nadeljevali ,ko spet pridemo skupaj. p.s.pustite probleme za seboj, uživajte dneve z celo žlico,kajti življenje je pre kratko. :kva2: :yea1: :OK:
Anubis Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Mislim, da si me prepričal. Sice mi ni povsem jasno v kaj ampak vseeno. :hmm:
bandy Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 :hmm: A si sneg sam narisal , ali si se zmotil v izbiri slik :? Druge ni !!! :slap: :OK: V nedeljo je padla lepa furca na Grosglockner v A. Vreme je bilo čudovito :worship: slika je od pomlanega zadnjega dneva snega š'e drgač ambient je pa pravi
Dadi Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Jaz sem pa šel v obratni smeri. Mislim da sva se srečala nekje med Sodražico in Bloško polico. Kako se pa med seboj opozarjate na ta modre? Očitno sem jih spregledal ! Drugače maham z levo roko gor in dol kot, da naj bi zmanjšal hitrost, mislim da me večina razume zakaj se gre, upam ! Fino pa bi bilo, da bi se kdaj zmenili za nek splošen znak, ki bi ga razumeli, srečno !
Jure Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Cerknica - Kalce - Idrija - Tolmin(postanek za malico) - Nova Gorica - Postojna - Ride - Cerknica. Nabralo se je lepih 215km :OK:
Sanda7 Objavljeno September 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2006 danes po dolgemu času na furco kot sovoznica na goldy :OK: :D morem rečt da je pasalo k sto hudičev,in sicer do postojne proti sežani,po republiki kras,dutovlje,skopo,štanjel s postankom v palačinka baru na kofetu proti vipavi veter pihala 12kmh temperatura 22stopin sončno brez oblačka ceste prazne vonjave po grozdju in vinu,razn na rebrnicah k te vse mine zarad tovornjakov in razdrapane ceste do postojne in nazaj na rakek,ma ne čez ride .) skratka bombastično,orgazmično,finu,fajn fotke ki povejo vse :D slikano iz motorja :D :D
ernessto73 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Današnjih 470 kilometrov pa se že splača opisat (če se bo komu dalo brat)... Najprej nujen dopoldanski skok v Koper... cesta v glavnem prazna, ozračje toplo, skratka - raj... no ja, skoraj. Policistov kot peska. Pojma nimam kaj so čakali (Rupla? :D ). V Kopru kofetek, pol ure čvekanja in opazovanja še vedno pomankljivo oblečenih gospodičen :blush: . No, sledi ugotovitev, da s sabo nimam fotkiča. Slabo (pa še slabše bo). Sledi sklep, da bo zadnji dan dopusta motorističen... recimo Italija... nič ne bo, s sabo nimam Evrov :slap: . Na hitro zbašem vase en cheesburger in šibnem nazaj proti domu. Nekje pred Divačo sklenem, da naj Evri kar lepo počivajo doma - in zavijem levo proti Sežani. Prvi orientir - Nova Gorica. Za popestritev nekje pred Štanjelom zavijem levo in se po lepi gozdni cesti spustim v vipavsko dolino. Od tu sledi že ničkolikokrat prevožena (in prežvečena) cesta do Bovca. V Bovcu nafutram Jamahco in si malo spočijem rit. Red Bull pomaga. Sledi hribolazniški del. Najprej na Predel. Log pod Mangartom je po tolikih letih še vedno eno samo delovišče :angry: . Se pripeljem do mejnega prehoda... aha, Evri. Obrnem in se odločim še za en vzpon - tokrat na Vršič. Vmes preklinjam, ker nimam fotoaparata. Na celi relaciji prehitim samo tri avtomobile. Na vrhu spet postanek - žeja in mala potreba... in prekleti fotoaparat, ki ga ni :angry: . Spust proti Kranjski Gori je precej bolj naporen - vse glavne serpentine so tlakovane s kockami :huh: . Počasi in previdno pridrajsam v Kranjsko Goro. Sledi ugotovitev, da imajo Gorenjci tu pravi raj. Cesta od Gozd Martuljka do Jesenic je, kako naj rečem, prav tišaška. Ma jst pa kar po PS-u. Se mi je že poznala rahla utrujenost. Jst ne bi bil jst, če ne bi malo zabluzil. V Jesenicah zavijem proti Gorjam in se po meni všečni cestici spustim do Bleda. Malce pobluzim po ozkih Blejskih ulicah in končno najdem glavno cesto. Bo treba domov. Ja, vraga. V Lescah me spet zagrabi raziskovalna mrzlica. Zavijem proti Kropi in Dražgošam. Nekje blizu Dražgoš ugotovim, da tako do 19h ne bom niti pod razno doma. Zato z nasmehom in hvaležnostjo upoštevam tablo za Kranj. Pot vodi skozi zame neznane kraje (Podolica, Njivica,... :unsure: ). No, Kranj pa je že znan. Sledi Ljubljana, pa Vrhnika, pa totalno razrit Logatec... Ob 18.40 po 8 urah motoriranja končno parkiram motor. Utrujen in zverinsko lačen.
Brrrm Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Včeraj popoldne s sinom skočila po opravku v LJ. Tja kar po navadni poti čez Trojane, ker lovila 17. uro. Nazaj pa preko Kamnika in Črnivca mimo Zmajewe wotline in mimo Mozirja skozi Prebold na Rečno Marijo in potem domov. Značilnost vožnje, nič policajev. Vsi na dopustu v Portorožu. :D Čeprav, ena dva pa sta verjetno ostala doma, na bolniški. Sta ustavljala tam pred Šempetrom. Naju ne. In še jubilej. Krava je obrnila 50000 km. :)
Sanda7 Objavljeno September 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2006 danes je pa kr neki falilo mogoče,al pa je blo preveč nizke oblačnosti nad menoj,tako da sem naredila samo en krog do logatca-hotederščice-čez ride-ravbrkomando in nazaj na rakek 57km :?
Miha Z. Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 učeri večerna fura nova gorica,col,postojna,sežana,ajševica- pripadala dva pira ,nova gorica, ob 11-tih doma....... vozu na izi celo čez ride :blink: ,nobenih policajev :eek: očitno vsi v portorožu :lol1:
3nity Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Že večkrat sem prebrala vtise forumašev, ki so napisali, da so šli čez Učjo na Kluže, nekaj jih je celo omenjalo Rezijo. Pa sem si rekla zakaj bi po nepotrebnem delali odvečne kilometre čez Gemono, če lahko gremo čez Karnico do Rezije :) Hmm.. Ne bom napisala, da ni bilo lepo pogledati Kanina še s te strani ali pa videti ta prelepa še nedotaknjena in od sveta odrezana naselja.. AMPAK :D bolj grozne ceste še nisem videla v svojem življenju! Prvi del (8km) – širina 1m, gramoz, pesek, blato, skale, zrušena drevesa in še :D Drugi del (7km) – asvaltirana cesta z gromozanskimi luknjami (povprečna hitrost 20-30km/h). Če nimate ravno crossa in hude opreme (skale pa to), ne hodit tam!! :grrr Še včerajšnja pot: Kp, Učja, 'pekel', Pontebba, Mauthen, Timau, Ravascletto, Rigolato, Sappada, passo della Mauria, Ampezzo, Tolmezzo, Kluže, Predel, Kp - 650 čudovitih kilometrov.
Sanda7 Objavljeno September 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2006 danes furca z gorenci,zame bolj kratka samo 210km,bo treba še kam,...
Rugi Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 (popravljeno) Danes sem pa naredil samo 2 km... nadmorske seveda :) Na krim in nazaj! Sploh nisem vedel da je polovica že asfaltirane kar je še povečalo užitek. Samo na poti nazaj, me je v slabo voljo spravil nek voznik kombija, ki res ne vem kaj je hotel narest s tem da bi me skoraj z zadkom zbil?! :slap: Popravljeno September 30, 2006. Popravil Rugi
Priporočene objave