pegaso Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Lep pozdrav! Ker se mi bliža vesel dogodek, bi vas prosil, če veste za res kakšno dobro rdeče vino (lahko tudi cviček...samo ne zdej v tej temi razglabljat kaj je vino kaj pa cviček), da mi sporočite, pa da gremo na degustacijo, pa kupmo ene 100l al pa več, da bo še za naključne Motosvetovce, ki se pripeljejo mimo Antifriz rulez! LP pegaso
pupa Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 JJUUPPPIIII NOVI FORUMAŠ JE NA POOOTTTIIIII........ VEDNO VEČ NAS JE IN BO... NAS MOTOSVETOVCEV.... MLADIH IN STARIH.. NEKATERIH ŠE NE ČISTO ROJENIH.... Sicer pa ne bom komentirala o vinu, ker nisem kompetentna.... I want some more!!!!
Gregs Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Hmmm... kaj pa, ce praznuje to, da je vsako leto mlajsi (ce stejemo, koliko let nam se manjka do smrti)?! Drugace pa: srecen porod mami in zdravega otroka vama zelim! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
marijan Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 čestitke! saj ni važno kaj je, samo da je fant zdrav lp marijan
pupa Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Pa saj Pegasova guspa še ni rodila.... dejte brat fantje... je napisal, da se bliža vesel dogodek.. ne da se je zgodil!!!! I want some more!!!!
Gregs Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Ma ja, saj sem napisal, da ko bo... ne da je ze... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Wobewt Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Kaj pa debata o vinu??? Vseeno, cestitam zelo!!! Bi kej napisov, pa sm hmeljar.....
pegaso Objavljeno Maj 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 quote:Sicer pa ne bom komentirala o vinu, ker nisem kompetentna.... Si mogoče kompetentna za pivo? Gregs Hvala Hvala Minister Gregor pa o VINU nič. Pa dajte se zdej izkazat štajerci pa dolenjci pa primorci....pa ga ja menda nič ne zvrnete quote: Bi kej napisov, pa sm hmeljar..... No robicop ti prideš na vrsto kdaj drugič...ti kar malo počaki! Pa tko vsi jamrajo kako težko je vinarjem...ko bi pa človk neki kupu jih pa kar ni pa ni...da mogoče sami ne pospravijo pridelka! Antifriz rulez! LP pegaso
Wobewt Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Pa sm mislu, da ljubiš pivo, k maš za avatar slikco moje ljube pijace... Pozdrav Hmelja
Wobewt Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 ....ampak useen, kje so zdej dolenjci, pa ostali, da slišm za vinske stezice, ki so ucasih bile....Mogoce bi yst tut rabu u prihodnosti kašno vince za zivce??!!
Gregs Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Minister Gregor pa o VINU nič... ... ker o njem bolj malo ve... ne pije vina... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
HHV Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Ker se mi bliža vesel dogodek, bi vas prosil, če veste za res kakšno dobro rdeče vino Antifriz rulez! LP pegaso
Mačica Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Tukaj dobiš vse večje slovenske pridelovalce vina: http://www.matkurja.com/projects/wine/grow...wers/index.html jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
YZFgeorge Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: .. NEKATERIH ŠE NE ČISTO ROJENIH....Upsss....jaz pa sem prvo mislil, da ima to kako vezo z Pupinim nedavnim obiskom v Mariboru Accelerate 'till you see God ....then brake.
Manu Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Ja, povej, ne..... Kaj ti je nerodno....Kaj bi pili refošk? Zelo, zelo dober, žametno temno rdeč, ki stječe po grli ku puotok?.... Še dobro, da me imate..... Zapelji se v Hruševico na Krasu, do kmetije GRČA, gospodar IVO prideluje božanski refošk (mamca pa dobro kuhajo štrukeljce)....v kljeti pa visi tolko violin (beri pršutov)...ma se ni za govort..... Kej še češ?????? Ma ja, ka si lih ti, ti dam še telefonsko (ne mojo, uod Ivota) : 05/ 769 02 24.....
klimbra Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: Ja, povej, ne..... Kaj ti je nerodno....Kaj bi pili refošk? Zelo, zelo dober, žametno temno rdeč, ki stječe po grli ku puotok?.... Še dobro, da me imate..... Zapelji se v Hruševico na Krasu, do kmetije GRČA, gospodar IVO prideluje božanski refošk (mamca pa dobro kuhajo štrukeljce)....v kljeti pa visi tolko violin (beri pršutov)...ma se ni za govort..... Kej še češ?????? Ma ja, ka si lih ti, ti dam še telefonsko (ne mojo, uod Ivota) : 05/ 769 02 24..... NJAMIIIIIIIIIIIIIIIII Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
pupa Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: quote: .. NEKATERIH ŠE NE ČISTO ROJENIH....Upsss....jaz pa sem prvo mislil, da ima to kako vezo z Pupinim nedavnim obiskom v Mariboru Accelerate 'till you see God ....then brake. HEHEHE..... pokvarjenc.. ne nima nobene veze s tem!!!!! I want some more!!!!
HHV Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Kaj bi pili refošk? Zelo, zelo dober, žametno temno rdeč, ki stječe po grli ku puotok?.... Še dobro, da me imate..... Zapelji se v Hruševico na Krasu, do kmetije GRČA, gospodar IVO prideluje božanski refošk (mamca pa dobro kuhajo štrukeljce).... Vauuu, kje je to? Kje se tja pride? Bi si enkrat furco tja privoščil. A je to kakor de kmetija odprtih vrat? Se lahko kar pride, proba, pa v kanister natoči?? Sej vem, veliko vprašanj, samo refošk je pa zakon! LP Od Huorjota P.S.: Oblubim, da ga liter spijem na zdravje Pegasove družince! Pegaso, vse najboljše želje ob pričakovanju srečnega dogodka!
Manu Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Seveda...... po cesti...... kar lepo do tja... kmetija ŠIROKO odprtih vrat.... celo gostilna..... res vredu.... refošk sicer par tolarjev dražji, ampak..... boljšega nisi pil.... Pa pust še kej za nas, ok?
Zoolo Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Stari moj ob dobrem Refošku ali dobrem Teranu ne moreš falit, ...prvo ti je manuela povedala, Terana dobiš pa v Dutovljah pri Lisjaku, ... direkt iz soda v kanister, ...ma vino da se ti zmeša. Heh drugac maš pa na koncu Tržaške v LJ od Goriških Brd vinotok, ...belo (amm se mi zdi pino) in rdece (refošk), ... oboje more thna drinkable! P.S.: Valjda Čestitke tist moment ko se zgodi, ....sam da bo zdravo pa da bo celado nosu od prvega dneva na biketu! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
uti Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 jaz se tud pridružujem najlepšim željam.....da bo zdravo in veselo dete! Pa da bo prihod na svet čim lažji - vsem trem) How's your day? Ready to play?
Ice Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 pegaso,tvoji vse naj naj,ti pa trpi stari.obratno bo tako preveckrat. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
DAN Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 Ha,da nebo sam nam tako lepo,naspi se zdaj,če že ni prepozno. ČESTITKE!!! LP DAN
pegaso Objavljeno Maj 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 quote:Pa sm mislu, da ljubiš pivo, k maš za avatar slikco moje ljube pijace... Ljubim oboje...pa še kaj bi se našlo! quote: Zapelji se v Logatec, vprašaj za vinotoč, točijo mislim da Polhovo vino. Meni se zdi super. Če te zanima, poskusim dobiti točnejše podatke. Ej hvala, dej povej kje je ta vinotoč...Logatec kar poznam...štart od Krpana! quote:Še dobro, da me imate..... Zapelji se v Hruševico na Krasu, do kmetije GRČA, gospodar IVO prideluje božanski refošk (mamca pa dobro kuhajo štrukeljce)....v kljeti pa visi tolko violin (beri pršutov)...ma se ni za govort..... Kej še češ?????? Ej tudi tebi hvala samo so že vso količino dali v buteljke(zastobuteljkpremajhnaplačapress) quote: P.S.: Oblubim, da ga liter spijem na zdravje Pegasove družince! Pegaso, vse najboljše želje ob pričakovanju srečnega dogodka! Kaj ko bi ga skupaj spila 2litra? Zoolo, Uti, Ice, Dan Hvala za čestitke. Vidim da je bolj revno z vinom v naši kuri, toda zakaj imamo pa prijatle....vino definitivno bo..gremo kmalu ponj! Vabljeni na Pegasovo gostijo! Antifriz rulez! LP pegaso
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se