Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 JAJCA !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Nadrealizem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Postmodernizem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Kubizem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Šowinizem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Tae kwon do? si preprican. Mozakar je bil v karateju nekaj takega kot Schwatzenegger v bodybuildingu. Ce se ne motim je bil 7x svetovni prvak Sem premetal podstrešje, pa nisem našel kaj preveč uporabnega. Eno sliko na kateri je slikan z jugoslovanskimi mojstri Tae Kwon Do-ja (Toni Nobilo, Kaić Darko, Šabić, ... ) v Oklahoma Cityu 1978 kjer je bilo 2. svetovno prvenstvo v TKDju in eno sliko na kateri sta Chuck in Bill Wallace, ki je nasledil Chucka na prestolu svetovnega prvaka. Pa podatek, da je Chuck igral z Bruce Lee-jom v filmu Na zmajevi poti. Tako, da pisne potrdirve svojega posta malo višje nisem našel. To mi je ostalo od nekod v spominu. Mogoče se motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Nadrealizem. Chuckizem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Sem premetal podstrešje, pa nisem našel kaj preveč uporabnega. Eno sliko na kateri je slikan z jugoslovanskimi mojstri Tae Kwon Do-ja (Toni Nobilo, Kaić Darko, Šabić, ... ) v Oklahoma Cityu 1978 kjer je bilo 2. svetovno prvenstvo v TKDju in eno sliko na kateri sta Chuck in Bill Wallace, ki je nasledil Chucka na prestolu svetovnega prvaka. Pa podatek, da je Chuck igral z Bruce Lee-jom v filmu Na zmajevi poti. Tako, da pisne potrdirve svojega posta malo višje nisem našel. To mi je ostalo od nekod v spominu. Mogoče se motim. Jaz sem prečekiral na javni enciklopediji wikipedia.org ... piše, da je bil 7 let zapored prvak v karateju, ampak da je tudi mojster tae-kwon-doja, kjer ima 8 stopnjo in naziv Grand Master. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 In potem svizec zavije joint. Prvič sem bral o Chucku leta 1972, ko je postal svetovni prvak v tae kwon do-ju. Potem pa še večkrat, tako da nekaj vem o njem. Tole tu pa je čisto nakladanje. biu je joke :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Najbrš je zaslovel z roundhouse kickom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Seveda lahko vse skupaj tudi preberete na http://www.chucknorrisfacts.com ej pa tega je 9 strani!!! :wacko: dj gremo se se mi ksno tako spomnt... pa nej bo vinko vinkovič namest norrisa :D al pa David Hasselhoff :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Jst bi bil tud rad Čak Noris :grim Jaz sem on! Ampak nimam rad samohvale in se oglasim šele ko sem izzvan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Sicer pa kar se tiče teh karate filmov, ki so posneti po letu 1972, so vsi nastali kot spomini Chuck Norrisa in so pravzaprav njegova biografija. (sem si sam izmislil) a je sploh kaj smešno? meni se ne zdi............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Chuck Norris doesn't get hung-over; the alcoholic beverages which he consumed feel like shit the next morning. Pa še nekaj prefinjenih emocionalnih odtenkov človeka. božji človek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Včeraj je Chuck sam pobil pol Mehike (spet) :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :grupni: :headbang: :headbang: :headbang: IDIOTIZEMMMMMM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Yomaha, bomo Chucka poklicali, da se boš lepo opravičil za tvojo izjavo.... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Deathmatch: Chuck Norris vs. Steven Segal Zmagovalec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Deathmatch: Chuck Norris vs. Steven Segal Zmagovalec? ne vemo, bo pa Poirot zagotovo ugotovil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Deathmatch: Chuck Norris vs. Steven Segal Zmagovalec? Bud Spencer bi oba skupaj zlamal :OK: . In to sam, brez pomoči Terrence Hilla :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 Bud Spencer bi oba skupaj zlamal :OK: . In to sam, brez pomoči Terrence Hilla :grim . itak.. poglej tale čekič.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) Chuck Norris je v času popularnosti Bruce Lee-ja, snemal filme z Bruce Lee-jem, s tem, da večina ljudi tega sploh ne ve. Oba sta bila Svetovna prvaka, samo v drugem stilu. Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 itak.. poglej tale čekič.. On je najboljmočnejši od vseh močnih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 On je najboljmočnejši od vseh močnih! hja, midva neznalca.. pozabila sva K.I.T.T. kontrolerja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 24, 2006 Deli Objavljeno Marec 24, 2006 On je najboljmočnejši od vseh močnih! Itak, saj je z moj bratranec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se