Desert Soul Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Avantura se je začela. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Lucky bastards!!! :angry2: srečno pot :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Srečno pot in obilo užitkov :OK: :OK: :OK: . M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 :yea1: SREČNO :yea1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Zakaj pa mene niste vzeli zraven... :cry: .... ...pa srečno pot... :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 srečno tudi z moje strani :OK: pa kako slikco prinesite nazaj za nas ki trenutno še vedno samo sanjamo o puščavskem pesku :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Pa Gadafija pozdrawte.... :kva2: Rečte mu, da mene poznate, vam bo častil pire.... :grim Srečno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Srečno na poti, pa čim večkrat se oglasite..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Pa kej se javte... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Climber! Ščepec peska mi prinesi prosim, da ga vsaj povoham! Pa Gadafi naj se Vam v čast, vsaj eni priležnici odreče!!! Hoj! In "SRČNO POT"!!! :yea1: :yea1: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 srečno in varno pot ter čim več lepih prigod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist_ Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Seveda sem vam "fauš" (nevoščljiv), saj sem vendar Slovenec ! Tilen in ostali UŽIVAJTE ! ! ! p.s. Pa oglašajte se nam, kolikor bo le mogoče. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Zadnji slovenski jutranji pozdrav. Bencinski servis Fernetiči 18 jan; ob 5:00 od tu naprej pa tujina. Še enkrat lepo se imejte in uživajteeee! Tilen pa sporoči, če ti bo "moja" tehnika nagajala ali prav služila. LP Regi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Srečno in varno pot vam želim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Aj aj , ocitno premal berem motosvet, sploh nisem vedu da se to pripravlja....drugic bi ornk razmislu da bi sel zravn, sej enga LC4 vidim na prikolci. hehe ...nc sam da celi ostanete, ker to da boste uzivali ne dvomim....pa cim vec slik... Lp,Rock-46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Ma odkrito sem vam fouš. Fajn se mejte. Pa ne pozabt na kako poročilce pa slike seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Good luck pa obilo uzitkov tudi z moje strani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Climber saj veš, vsakodnevne dogodke pridno beleži, da boš lahko potem na teh straneh objavil težko pričakovano reportažo. Takšno, ki jo znaš napisat samo ti. Pa pazite na Gadafijeve kamele. Mater sem vam fauš. Pa lahek pesek vam želim. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Januar 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Ghadames, Libija. :OK: :OK: :OK: Ogromno zanimivega, a boste izvedeli naknadno. Naj v tem trenutku povem le, da smo v Ghadamesu, da nas je vse do danes pralo, da smo prvi dan Afrike iz Hammameta, kjer smo raztovorili prikolico, naredili 530 km po cesti po dezju, drugi dan 385 km pod enakimi pogoji, danes pa le nekaj cez 200 km, ce se ne motim. Ob 12:51 je prvic posijalo na nas sonce, tako da smo po motorjih skakali in rajali. Med drugim to pocenjamo tudi sicer, da se malo ogrejemo, sinoci smo namrec 120 km prevozili v temi, cez cesto je nosilo pesek, zunaj pa je bilo 6 st C. Precej zamude smo pridelali na meji ter z menjavo gum v Zuari na libijski obali. Jutri se zapodimo proti jugu v Al-Uweinat, 720 km brez ceste in bencinske crpalke. Pesek je zaradi padavin, ki so se koncale ponoci, dober. Domacim sporocamo, da se imamo dobro, da je sicer nebesko mraz, ter da se ne javljamo, ker smo cisto ob meji z Alzirijo, pa se satelitski telefoni preko lastnega gps-a ne morejo odlociti v kateri drzavi smo, katero tarifo naj torej upostevajo, zaradi cesar se nas vecina ne more priklopiti na omrezje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Ravno s Perotom zakljucila skrbno pakiranje, saj jutri pricnemo prvo resnejso etapo , ki jo je napovedal ze Tilen. Vse je potrebno dobro pritrdit, da ne bo vse letelo po svoje, ko bomo tisali cez 50 m sipine. Natocila sva 280 L goriva (cca 5000 sit). :OK: :OK: Se se kaj javimo! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Lepo vam :D Uživajte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 privoščite še nam, ki nas greje samo misel na puščavske dogodivščine :P kaj teh svojih užitkov, v obliki slikc začinjenih z doživetimi pripovedmi :blush: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Wouldn't do it, but I'm happy for you... Good luck guys... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Barabce, pa dobro si vse zapomnite ter popišite in porišite, da bomo imeli druga ekipa aprila lažje delo po Libiji... :naughty: Vsekakor pa uživajte! :yea2: (kot da ne boste) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 . Natocila sva 280 L goriva (cca 5000 sit). :OK: :OK: Se se kaj javimo! lp :eek: :eek: :eek: :eek: kar pomeni da je en liter cca 17,5sit :OK: a pošljem dol konvoj praznih cistern :hmm: čakamo fotke in javljanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se